kingpin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 14'ünde tüvtürk'e gidicem de aracın üstüne ceza var mı diye bakayım dedim. bakmaz olaydım. http://i28.tinypic.com/23k3ckx.jpg trafik para cezası ne demek? 256 lira ne allah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 256 liralık ceza "ehliyetsiz kişilere araç kullandırma" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 ahzahuzadsdfas ulan benim arabamı benden başka kimse kullanmadı nasıl bir ceza bu ya? itiraz edebiliyor muyum buna? ayrıca cumartesi emniyet açık mıdır? şaka gibi ya sıçayım böyle ülkeye ana bacı küfür edicem forumdan banlanmamak için zor tutuyorum kendimi. hayatımda 1 kez polis çevirip ehliyet ruhsat sormadı ankara'da bu nasıl rezilliktir ya?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 birde şey varmış "dur ihtarina uymamak" plakaya yazmışlardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 özcan kesin olarak bakabileceğim bir yer var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 google da trafik cezası 256 tl diye arattım ben sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Selam, Tanıdık varsa itiraz et, uğraş falan. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 bana bi zabıta park cezası yazmış. itiraz edicem. fotograf falan da çekmemiş. dilekçe yazıcam silcekler. başka yolu yok. imza falan atmadığına göre ver dilekçeyi. zaten ispatlayamadıkları cezaları iptal ediyolar.bi dilekçeye bakıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 kingpin said: ahzahuzadsdfas ulan benim arabamı benden başka kimse kullanmadı nasıl bir ceza bu ya? itiraz edebiliyor muyum buna? ayrıca cumartesi emniyet açık mıdır? şaka gibi ya sıçayım böyle ülkeye ana bacı küfür edicem forumdan banlanmamak için zor tutuyorum kendimi. hayatımda 1 kez polis çevirip ehliyet ruhsat sormadı ankara'da bu nasıl rezilliktir ya?.. dava aç dava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 uğraşmaya değer mi bu ülkede ya. sabahtan akşama kadar ders var okulda zaten kıçımı kaşıcak vaktim yok. bir de 281 lira için adamların ağız kokusunu mu çekicem? hani amerika'da falan yaşasak anlarım anında itiraz ederim. bürokrasinin yerlerde süründüğü bir yerde itiraz etsen ne olur etmesen ne olur? cezayı çok merak ediyorum. radar'a falan mı girdik acaba? ha aracın fenni zamanı geldi zaten vakit yok, itiraz edicen de kaç günde bakılcak onaylanıcak o geri alınıcak falan sonra araba temiz gözükücek bunların gerçekleşmesi aylar sürer gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 git dilekçeni ver. senin arabaya 2.5 depo benzin parası cebine kalır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 281 lira az para değil uğraşmaya değer bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Ceza plakaya kesilebilir de, eline geçmedi anladığım kadarıyla, tebliğ edilmemiş cezaya nasıl faiz işliyor onu anlamıyorum ben. Bende de var çünkü bir tane hiçbir fikrim olmayan ve hiçbir kalıba girmeyen ceza, 83 TL benimki ama. "Ne uğraşıcam ya üff alın haram olsun" moduna daha uygun bir meblağ en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 hız cezası bu plakaya yazmışlardır. belli bi limitin üstüne çıkınca 2ye katlanıyo 260 oluyo geriside zaten gecikme yazıo. edit:gerçi onun 265 olması lazım katlanmış ben yanlıs görmüşüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 ödeyecem abi başka çarem yok. allah ...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Cezalara nerden bakıyoruz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 www.giv.gov.tr ya cezayı yatırdım ancak bankadan aldığım makbuz bir işe yaramıyormuş öğrendiğim kadarıyla vergi dairesine gidip temiz kağıdı almam lazım imiş. ulan deliricem harbi deliricem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 onlar baktıgında bi ceza gormezlerse sorun yok ben temiz kagıdı almadan gitmiştim muayeneye ama işte internetten felan silinmiş mi bi bak istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 kingpin said: bir de 281 lira için adamların ağız kokusunu mu çekicem? of of ... herkes zengin, vay anasini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 banka hesap numaranı ver sana da iki havale çakarım di boş bi zamanımda. acıtasyona gerek yok :) @luriel baktım giv.gov.tr den silinmiş gözüküyor şimdi diyorsun gerek yok ama türkiye burası, her ihtimale karşı tüv'ü arayıp telefonla sormak lazım heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 bana bi 1000 lira atsana be hacı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 kingpin said: www.giv.gov.tr ya cezayı yatırdım ancak bankadan aldığım makbuz bir işe yaramıyormuş öğrendiğim kadarıyla vergi dairesine gidip temiz kağıdı almam lazım imiş. ulan deliricem harbi deliricem. www.gib.gov.tr değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 muayene için temiz kağıdı mı lazım lan. Olm yapmayın lan arabayı satsam ödeyemem cezaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 ben yeni gittim tüve 10unda eylülün orda para öderken kontrol ediyolar bildigim zaten gerekli şeylerde temiz kagıdı yazıyor ama sanırsam onlar online kontrol ediyo. ama cezan çıkarsa işte geri dönüp ödemen gerekiyo zaten tüv istasyonları saçma sapan yerlerde oluyo bi sürü yol ve zaman kaybediyosun süpriz olursa. bide 2 reflektör lazımmış bende 1 vardı küçük kusur yazdı bilmiyodum bilmeyen varsa haber edeyim. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 kesinlikle trolleme amacım yok yanlış anlaşılmasın ama bu ne cezası ya başlığını görünce hep buraya Allahın cezası diye mesaj yazmak istedim saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar