Bella Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 "social butterfly" said: önemli olan iç güzellii diil midir ? değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Can you please make sure that stationery you take solely for work purposes. Thank you. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 beyza bu işler zaman alır. derhal olucak şeyler değil. ve zaten o post it yalan :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 istersek inanırsak olur bence alicim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 çok iyiymiş, süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 abi ne aşkı adam alev alev yanıyor resmen. kız postitten 2 sevimlilik yapayım demiş herf duvardan duvara çalışmış hızını alamayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 kız çok tatlıymış harbi. adamda iş yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Gız orospu galiba ilk o sulanıyor, adamın apaçık nefsi müdafa hakkı var. Ayrıyetten yazık lan o şirketin patronuna, bunlar oynaşcak diye bi kamyon postit gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Ramazan en asil duygunun insanıymışsın sen kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 önemli olan iç güzelliği siz erkekler bunu sonradan anlıyorsunuz.. çirkin bir kadınla şöyle-böyle demeyin hiç zaten ilk önce bir kadını fiziksel olarak görüp yaklaşıyorsunuz (ki bu kadınlar içinde böyle.) arada fiziksel yada kimyasal bi uyum olmazsa yada her ne haltsa;hiçbir şey olmuyor zaten yalnızca insanın kendini bilmesi gerekiyor kendisi ortalamayken karşındakinden mükemmellik beklemesi biraz geri zekalılık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 şu "ya da" yı ayrı yazın artık.lütfen bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Ne bereketli konuymuş, çirkin kız süzgeci adeta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 önemli olan ikisinin de güzelliği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 "Tatar Ramazan" said: Gız orospu galiba ilk o sulanıyor, adamın apaçık nefsi müdafa hakkı var. ulan böyle diyorsunuz, sonra kendinden ilk adımı atan kız türünün soyu neden tükeniyor diye kara kara düşünüyoruz. ayıp be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 yabancı şirketlerde kızlar taklif ediyormuş diyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Barbu karar ver, dark side da mı yabancı şirketlerde mi? Bu kızların teklif meselesine iyice kafayı takmışsın, pek sana teklif eden yok sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 ben tecrubelerimi sizlerle paylasıyorum. yabancı sirketi deniyemedim. dark side da ediyor. ama geri donusu cok zor o yolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Bella said: şu "ya da" yı ayrı yazın artık.lütfen bak. ah,tamam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 |Joker| said: Barbu karar ver, dark side da mı yabancı şirketlerde mi? taktik istiyosun =) ben vereyim taktik istersen ama biliyosun bu işlere karşıyım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Bella said: |Joker| said: Barbu karar ver, dark side da mı yabancı şirketlerde mi? taktik istiyosun =) ben vereyim taktik istersen ama biliyosun bu işlere karşıyım =) O kadar dedim kurs lazım dedim, taktiği koydum ama nerdeeee :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 "roket adam" said: "Tatar Ramazan" said: Gız orospu galiba ilk o sulanıyor, adamın apaçık nefsi müdafa hakkı var. ulan böyle diyorsunuz, sonra kendinden ilk adımı atan kız türünün soyu neden tükeniyor diye kara kara düşünüyoruz. ayıp be. he yaa böle dediniz dediniz birak ilk adımı adım atmaya korkar olduk fsdafsdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Abi kızlar ilk adımı atar, ama ne zaman? Kıvanç olursan. Yoksa içi güzel diye hiçbir erkeğe bir kız ilk adımı atmaz. Hayal onlar. Ayrıca hatun kişi, kendini garantiye almadan kılını kıpırdatmaz istersen dünya güzeli ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Masallah.Okadar bagırıyor millet giti ormanlar ısındı küre diye,bunlarda madem şirketin harcayabildigimiz kadar kagıt harcayalım bize giren çıkan yok ayagına 78 çamormanı yok etmişler helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 joker icin painti konusturdum biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 lolazina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar