Fistan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Evet dünya kupasında atılan hergolü tek tek izledim sonunda geçde olsa kararımı verdim. Dünya kupasında atılan en güzel gol işte bu gol. Dario Rodriquez-Uruguay Yanlız televizyon efektide bu kararımda etkili olmuş olabilir ehehe[hline]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 I love this game![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Tek bir gol bilirim. Hayatımın golüdür en güzelde goldür. Kadıkoyde Dk 90 1994-95 senesi sanırım Eylül ayı 3. hafta derbisi Fb-Bjk Kalede Rüştü maç 0-0 dk 90+2 uzatmalarda maç serbest vuruş kullanıyor kaleye sol çaprazdan ceza sahası yayının yanından. Sergen firkikden bir koyuyor. Tam 90 na hayatımın golüydü. 1-0 bitiyor.[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 roberto carlos un golünü tek geçerim de.. nerde bulucam bilmiyorum :) kuşbakışı bakıldığında fizik kurallarını zorlayan bi gol vardı ya, o işte.. edit: cümlede anlam bozukluğu lol[hline]"Do you cling to the past, or can you see through the pain?" [Bu mesaj -coLdwind- tarafından 24 April 2003 20:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 evet iyi bir seçim.. gol de süper ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Sergen - Denizli [Frikik golü] İlhan - Gençlerbirliği [kupa maçında 3. gol] Nouma - Dinamo Kiev [Aşırtma][hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Haginin samiyende monaco ya attıgı gol superdi[hline] n0th1ng Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DesPerado_4 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Robertonun fransaya attığı gol tektir bu alemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Hagi ve Sergen'in attıı bütün gollerde bi görsellik var zaten. Bi de Nihat'ın Beşiktaş'tayken attığı balta frikikleri süferdi. Koşup koşup abanıyodu üst direkte patlıyodu hehe[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Ha tabi bide Bulent Korkmazın Dyb ye attıgı gol :D[hline]n0th1ng Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Abi ben son dünya kupasının en iyi golünü seçtim dedim. yoksa fransaya carlosun attıgı gol tartışılmaz..[hline]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 I love this game![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 roberto carlosun fransaya attıgı frikik golünden güsel bi gol görmedim daha o golü gördüğüm anki yüz ifademi bi fotolayabilseydim off off:P[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 haginin monacoya attığı derim ben.. roberto carlos ayakları edit kardeşim! öyle vurulamaz bi topa! VU-RU-LA-MAAZ!![hline]Only now, only now does he know, silver doom, unseen moon will show Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 said: Diablo, 24 April 2003 20:27 tarihinde demiş ki: Haginin samiyende monaco ya attıgı gol superdi[hline] n0th1ng +1..ne biçim gözükmüştü tribünden[hline]Experience My Dead Side Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 said: Kenderleme, 24 April 2003 20:48 tarihinde demiş ki: haginin monacoya attığı derim ben.. roberto carlos ayakları edit kardeşim! öyle vurulamaz bi topa! VU-RU-LA-MAAZ!![hline]Only now, only now does he know, silver doom, unseen moon will show lol edit var:) cheating death kullanalım hile yapmasın[hline]Experience My Dead Side Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DesPerado_4 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Oktayın milli takımda attıg aşırtma golde güzel bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Dün Beckhamin attigi golde fena degildi aslinda casillias gibi bi kaleci saadece bakti yani bide 5 dk baraj kurdu Hhaa :)[hline] :hrr:KaRŞıYaKa:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 e öyle frikik golleri artık haftada 1 oluyo ama.. roberto carlosun golünün benzerini ben görmedim valla..[hline]Only now, only now does he know, silver doom, unseen moon will show Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 dünya kupasında... ronaldinho'nun seaman'a attığı gol, ehe balaydı ama güzeldi :)[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Bunu tavsie edeyim birde[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 said: Diablo, 24 April 2003 20:27 tarihinde demiş ki: Haginin samiyende monaco ya attıgı gol superdi[hline] n0th1ng ahh ahh nerelerdesin hagi?[hline]LevieMaxilack®²ºº³ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Hagi bi macta ortasahadan asmıştı o süperdi[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DesPerado_4 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Haribdende öle ha fizik kuralına sonun kadar aykırı nebicim falsodur o ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 saol silth :) ama biraz daha kaliteli olsaydı süfer olurdu :-P[hline]"Do you cling to the past, or can you see through the pain?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DesPerado_4 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Harbiden ya bunu daha kaliteli olanı warsa linkini verebilrmi bi arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 o uruguayın golü güzelmiş ben de beğendim.. en güzel gol mü onu bilemem.. pek hatırladığım gol yok dünya kupasından valla.. spikerde de iyi nefes varmış :)[hline]Only now, only now does he know, silver doom, unseen moon will show Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar