Bodrack Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Peki abi tartışmayalım madem çünkü katılmıyorum dünyada ki tartışmasız kutsal değer olduğuna insan hayatının . Genele baktığımızda dünyada ki tartışmasız kutsal değer para bence ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 said: Mizah gidip pedobear kurbanı kızların post-seks travamalarını görmez, ikiz kulelerde ölen insanların yakınlarının depresyonunu incelemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 osuruğa gülen insanların oldugğu bir dünyada boş bir tartışmaya girmişsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 http://images.encyclopediadramatica.com/images/3/30/1194679739296.jpg 42&43 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 4chancilara uzuluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 o zaman devrim olunca seni oldurme kzorunda kalicaz :'( :'( :'( http://img362.imageshack.us/img362/1788/epictruthpf5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Amerika kendi yaptırmış 9/11'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Bodrack said: Genele baktığımızda dünyada ki tartışmasız kutsal değer para bence ? (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Viktor said: o zaman devrim olunca seni oldurme kzorunda kalicaz :'( :'( :'( caniniz saolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 aquila said: 4chancilara uzuluyorum. dünyadaki internet kullanıcılarının ya da insan nüfusunun diyelim nerdeyse tamamı da senin gibi düşünüyodur. ama o 4chanci dediklerinin bunu takacağını da sanmıyorum, zira o insanları malzeme yapıp bi taraflarıyla gülmekle meşgul olacaklardır. hatta insanlar onlara üzüldükçe daha da güleceklerdir. üzülme o yüzden ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 cunku 4chan benim cok antenimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 benim antenimin altına kadar yolu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Fistan said: Sovereign said: Daha topiğin ne olduğunu anlamıyorsan niye mesaj atıyorsun? sana mı sorucam mesaj atarken. topicin ne oldugu gidişatından belli. bişeyler anlatmaya çalıştıysan da başarısız olmuşsun. anlayan anladı, sinirlenip laf atan sensin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 ANLAYAN ANLADİ RAAD OL OZCAN.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lil' Jesus Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 ulan hala kuru fasülye mi yiyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 diktiler mi yeni kule? diksinler lan artık bomboş mu duruyo orası? otopark olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 ören bayan la anlaşmışlar , dikceklermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 kavga mı istiyosun sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lil' Jesus Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 evet de lan, napcak bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 bi dakka öyle diyince unuttum ne yapacağımı. şu saatte biraz macera aradım çok gördünüz yazıklar olsun. NAYN İLEVIN SAKS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 kavga istiyorum , yarışmaya istanbuldan katılıyorum. p.s : Böle konularda dalga geçilmesi hoş değil . 4chan de bok gibi hiç sevmedim bu lafımda Xunn a asdfdsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 aquila said: 4chancilara uzuluyorum. Ahahahahahaha. aquila said: cunku 4chan benim cok antenimde. Post atmak umursamaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 4chandaki bebeler cok lame kabul ama surda ´inanamiorum ya insanlar oldu yani nasil dalga gecebilirsiniz, hayvansiniz tamam mi?´ diyenler daha lame. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Yerim ben senin flamebait'ini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 tartışmayı devam ettiren herkes lame ozaman senin mantığında. sdfdsfds 4xunn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar