DiadanLocke Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 matama said: ben biriyle tanismistim bak nasil kiskanilir mi simdi bu arkadasin anne tarafi boyle bayag oteller sahibi babasi turkiyenin en buyuk tekstilcilerinden biri total bir kac milyar dolar cikar :) arkadas tip olarak keanu reeves e benziyor muhtemel daha yakisikliymis ole diyor hatun grubu, kendisi turkiye dereceli kayakci avrupa dereceleride var, 3 yildizli dalgic, muzik grubu var. anadolu liselerinde ilk 3 te grip robert koleji birincisi olup MIT bilgisayari dereceyle bitirdi :) devaminda noldu bilmiyorum eheh oha gercek mi bu herif? Tam dayaklik lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 minibüsçüler ne güzel söylemiş: nazar etme ne olur, çalış senin de olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 çizim yeteneği ölçülemez ama not ortalaması ölçülebilir. ne kadar yetenekli olursan ol derslerine yeterli ciddiyeti göstermiyosun demekki. oraya yetenek sergilemeye değil eğitim almaya gidiyosunuz. ŞİMDİ ODANA GİT VE DERS ÇALIŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 montla çiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 ahahhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 ohoo sen nasolsa cizimim iyi, buralarinin graliyim ben diye ona guvenerek yan yat, projeleri de 2 gun kala yetistir, sonra efendim kiskandim ettin. CALISAYDIN. PROJELERI SON 2 GUN DEGIL DE SON 1 AYDA YETISTIREYDIN. birak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Şöle açıklayayım 1. sınıf öğrencilerine Tasarıma girişte her 2 haftada 1 ufacık proje tarzı şeyler yaptırırlar final içinde bu böyle oldu 1 hafta zaten araştırmasını zartını zurtunu yaptım çizim kazadan sonraya denk geldi azmocum yani o dedin yatanlara yönelik bi şey bu matematik gibi bi şey deil çalışalım 1 ay öncesinden son geceye kalmasın muhabbeti deil. Elessomu neyse onada şöyle söyliyeyim okuldan çıktıktan sonra Not ortalamana deil ne kadar yetenekli olduğuna bakıyolar. Neyseki adam gibi yorum yazan arkadaşlara teşekkürler msünün bölüm başkanıyla konuştum 2 gün önce benimde geçişim mümkünmüş. Tabii bi avantaj geçen sene asistanı olduğum hoca msü de bölüm başkanı olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Bir an bendede olusmustu ayni his :) sonra gecti gitti essek herif birde bayag alcakgonullu iyi bir adam DiadanLocke said: matama said: ben biriyle tanismistim bak nasil kiskanilir mi simdi bu arkadasin anne tarafi boyle bayag oteller sahibi babasi turkiyenin en buyuk tekstilcilerinden biri total bir kac milyar dolar cikar :) arkadas tip olarak keanu reeves e benziyor muhtemel daha yakisikliymis ole diyor hatun grubu, kendisi turkiye dereceli kayakci avrupa dereceleride var, 3 yildizli dalgic, muzik grubu var. anadolu liselerinde ilk 3 te grip robert koleji birincisi olup MIT bilgisayari dereceyle bitirdi :) devaminda noldu bilmiyorum eheh oha gercek mi bu herif? Tam dayaklik lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Ben de dağda koyun güden çobanı, Heidi'yi, Peter'i, taş devrinde mağara duvarına geyik çizen saçı sakalı birbirine karışmış mağara adamını kıskanıyorum. Ne güzel gamsız hayat; iş bul, çalış, kariyer yap derdi yok. Ödeyeceği fatura, ödenmeyecek maaşı yok. Ekmek tandır, su buz gibi şelaleden. Yanaklar al al. Hakkatten kıskanıyorum. @Matama, öyle insanlardan uzak durmak ruh sağlığı açısından daha iyi sanırım. Hem başarılı, hem yakışıklı, hem alçak gönüllü. Korku filmi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Dolis said: Şöle açıklayayım 1. sınıf öğrencilerine Tasarıma girişte her 2 haftada 1 ufacık proje tarzı şeyler yaptırırlar final içinde bu böyle oldu 1 hafta zaten araştırmasını zartını zurtunu yaptım çizim kazadan sonraya denk geldi azmocum yani o dedin yatanlara yönelik bi şey bu matematik gibi bi şey deil çalışalım 1 ay öncesinden son geceye kalmasın muhabbeti deil. Elessomu neyse onada şöyle söyliyeyim okuldan çıktıktan sonra Not ortalamana deil ne kadar yetenekli olduğuna bakıyolar. Neyseki adam gibi yorum yazan arkadaşlara teşekkürler msünün bölüm başkanıyla konuştum 2 gün önce benimde geçişim mümkünmüş. Tabii bi avantaj geçen sene asistanı olduğum hoca msü de bölüm başkanı olmuş :) yalan olur senin geçişin, demedi deme. okuldan çıkınca yeteneğe bakarlar diyosunda okuldan çıkınca kısmını unutuyosun. okuldan çıkabilmen için önce girebilmen lazım dimi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 adamin moralini bozmakta birebirsiniz he. iyi hadi hayirlisi de gec iste ne karistiriyorsun. hayir ilerde gecemezse falan ben demistim mi yapican nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 matama said: Bir an bendede olusmustu ayni his :) sonra gecti gitti essek herif birde bayag alcakgonullu iyi bir adam DiadanLocke said: matama said: ben biriyle tanismistim bak nasil kiskanilir mi simdi bu arkadasin anne tarafi boyle bayag oteller sahibi babasi turkiyenin en buyuk tekstilcilerinden biri total bir kac milyar dolar cikar :) arkadas tip olarak keanu reeves e benziyor muhtemel daha yakisikliymis ole diyor hatun grubu, kendisi turkiye dereceli kayakci avrupa dereceleride var, 3 yildizli dalgic, muzik grubu var. anadolu liselerinde ilk 3 te grip robert koleji birincisi olup MIT bilgisayari dereceyle bitirdi :) devaminda noldu bilmiyorum eheh oha gercek mi bu herif? Tam dayaklik lan. burak mı ismi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 adam çok sakat yok edilmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Meriçmiş adı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 burak degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 salim mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 deadwoll said: Ben de dağda koyun güden çobanı, Heidi'yi, Peter'i, taş devrinde mağara duvarına geyik çizen saçı sakalı birbirine karışmış mağara adamını kıskanıyorum. Ne güzel gamsız hayat; iş bul, çalış, kariyer yap derdi yok. Ödeyeceği fatura, ödenmeyecek maaşı yok. Ekmek tandır, su buz gibi şelaleden. Yanaklar al al. Hakkatten kıskanıyorum. @Matama, öyle insanlardan uzak durmak ruh sağlığı açısından daha iyi sanırım. Hem başarılı, hem yakışıklı, hem alçak gönüllü. Korku filmi gibi. Mağara adamını benden başka kıskanan var mıdır acaba diyodum,varmış.Sabah uyan işe git yok, anca ye iç yat fırsatını bulursan karşı cinsi kaçırma.kaplan yakalrsa kaseden bir parça alır ama olur o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C:Windowssystem32 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Dolis said: Elessomu neyse onada şöyle söyliyeyim okuldan çıktıktan sonra Not ortalamana deil ne kadar yetenekli olduğuna bakıyolar. Eee o zaman ne için bu trip ? B mu var diğer tarafta ? Sen de normal devam et okuldan sonra yeteneğin ondan daha iyi olduğu için seni alsınlar onun da fazladan ineklediği dersler yanına kar kalsın madem.. Sadece resim çizilip mezun olunan okul mu istiyosun ? Ondan sonra yarın 2*2 kaç dediklerin de o ne derdin bu seferde bana göstermediler bunu okulda deyip ona sızlanırsınız. Öf be neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar