ermynorac Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Risk var bende bi tek. Oyun genel olarak çok basit geliyor.Tavsiye edebileceğiniz Risk gibi ama daha çok değişik stratejiler geliştirip kafa kullanabileceğim bir masaüstü oyun arıyorum.Hiç zarsızda olsun demiyorum tabi şansta oyuna en çok zevk katan şeydir. Önerilerinizi ve tabi alabileceğim yerlerin isimlerini yazar mısınız (mümkünse internetten olmasın) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Sen "masaüstü" kavramını yannış annamışsın sanırım.. :)[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 yok haklı valla, bölümün adı "masaüstü" ise, risk felan da dahil olabilir :-P[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Axis & Allies. Çok baba bi oyundur, 1 saatte kurarsın sabah başlasan akşama belki biter. Zar olarak sadece d6 kullanılıyor ama bi yerden sonra 20 tane zarı aynı anda atman gerektiğinde işler karışabiliyor. Saklıkentte var bitane, satılık değil müşterilerin oynaması için. Nerden bulabilirsin bi fikrim yok, hatta Türkiyede bulabileceğinden de şüpheliyim ama sen bi ara yine de.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 masaüstü oyunlarda rol yapmicaz diye birşey mi var ;) mesela ben monopoly de banka hırsızı rp si yaparım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 +1 :D[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 başlıkta masaüstü yazdığı için buraya yazdım daha uygununu göremedim... Masaüstü forumunda kitaplar konuşuluyor, rp oyunları dışında başka oyun niye konuşulmasınki ? neyse konu bu değil.Yanlış attıysam adminler atar başka bir yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 geçenlerde gazetede bir oyun görmüştüm çok güzel falan diyordu ismi "conquest" yada o tarz bir şeydi bilen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 lol arcane... milyoner milyarder felan var, küçükken deli gibi oynardım (tek başıma :-P)[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 kardeş bence sen warhammer tarzı bişeylere sarmalısın...[signature][hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 birthright vardı adnd'di.Rp strateji bir aradaydı, tsr oyuncuya kendi devletini yönetme hakkını veriyordu ama masaüstü yayıncı hasbo işi rezil edince tsr oyunu bıraktı...[signature][hline]Kiralık kahraman, Prenses kurtarılır, Ejder öldürülür, Kötü adam dövülür... !!!Eskortluk fiyatlarımızı sorun!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 tavla...[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 mage knight almaya deger mi sizce?[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 said: Batilc, 22 Mayıs 2004 00:07 tarihinde demiş ki: mage knight almaya deger mi sizce? mage knightı oynuyoduk biz arkadaşlarla güzel olmasına güzel de çok idare edemez seni. mesela dungeons&dragonsun minyaturleri çıktı bence muhteşem gayet zevkli geçio kapışmalar falan.hem daha güzel boyanmış vs.,hem mage knighttaki gibi abuk subuk barut yok,saçma sapan ırklar yok.hepsi bildiin dungeons&dragonsda olanlar.ayrıca bi kutudan çıkan inyatur,malzeme vs. sayısı mage knighttan çok daha fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 axis&allies nerde satılır acep ? varsa istanbul'da bi yerde netten almayı tercih etmem. Risk'te bir de gerçekçi olmaması kafamı bozuo o ne ööle bütün dünyayı alıyorum falan :) bir tanesinde japonya üzerinde savaşılıyordu sanırım, oda risk olabilir ama bizim buralarda bi tek versiyon u satılıyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 nası yani siz dnd yi minyaturlu mu oynuonuz? ıyk, hayalde canlandırmak daha iyidir bence, eger sembolize edersen fantastikliği azalır gibi geliyo bana...[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 aslında özellikle 3rd. ed combatları minyatürlerle falan çözümlenmeli bence...[signature][hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 ortamlar filan nasıl yapılacak ki, bildigim kadarıyla dnd nin bi dungeons kelimesi yuzunden admalar durmadan kare kare underground yerler yapmışlar... tabi belki vardır başka da, mesela bi fire giant cıkardın diyelim adamların karsısına... bnun minyaturu bulana kadar anan aglar ve bikere kullancaksan bosuna almıs olursun... ne bilim oyle işte... belki sırf combatlar icin kullanılabilir de o ilerleme olayı katılınca işin zevki kaçıyo, yok cüce koşunca 6 kare ilerler, eger zırh giyer 3 kare ilerler, eger amuda kalkıyosa 1 kare ilerler falan aban sacma geliyo[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 heheh yok öle deil işte. bunu normal hiç D&D ile ilgisi olmayan adam bile oynayabiliyo yani mage knight gibi kafa kafaya savaş şeklinde ama istersen rpg olarak da oynayabilirsin.Bence kafa kafaya savaş olayı daha güzel D&D minyaturlerinde mesela büyük haritalar yapıp 4 kişi falan oynadın mı manyak oluo 2 2 grup yapıosun falan koşuşturmacalar pusu kurmalar falan zevkli oluo.rpg ile alakasız yani.mesela düşün bak bi koridor var senin partinde de bi okçu var tam koridoru görücek biyere okçunu koyuyosun o adamları korkutuyo sora arkadan dolaşıosun falan o sırada senin müttefiğin savaşa girio falan felan hele ki heyecanı çok olan bi oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 illa minyatür almaya gerek yok. kartondan da yaparsın. hatta oyunun sağlığı açısından kullancaan figürler ne kadar basit olursa o kadar iyi. yoksa oyuncular oyunu bırakıp minyatürlerle oynamaya başlar zaten :) karelere ayrılmış düz, beyaz bi kağıt ya da bez, tek karelik large yaratıklar için 2x2 lik falan counterlar gerekli ve de yeterli.[signature][hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 peki kullanılan bi method mu, zevkli oluyomu yeterince... para versem karşılıgını alcam mı yane?[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 bi daa bak ne demişim? para ver demiyorum zaten. counter neyin kullan diyorum. bozuk paradan hallice yuvarlak kartonlar falan...[signature][hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 bence minyaturleri kurallı zartlı zurtlu oyunu al her kuruşuna değer.grudgeın karton dediği oyundaki olayların anlaşılması için yapılan haritamsı sistem benim dediim harbi harbi oyun yani iki şekilde oynayabilirsin ya frpyle beraber ya da skirmish tarzı kavga dövüş pata küte savaş :) muhteşem bi oyun diyorum.arkadaş aldı onla oynadık şimdi ben de alıcam ama bulamıyorum bi türlü saklıkentte falan var mıdır acaba[signature][hline]Gitar Nubisi ------------ Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki: burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 bence minyaturleri kurallı zartlı zurtlu oyunu al her kuruşuna değer.grudgeın karton dediği oyundaki olayların anlaşılması için yapılan haritamsı sistem benim dediim harbi harbi oyun yani iki şekilde oynayabilirsin ya frpyle beraber ya da skirmish tarzı kavga dövüş pata küte savaş :) muhteşem bi oyun diyorum.arkadaş aldı onla oynadık şimdi ben de alıcam ama bulamıyorum bi türlü saklıkentte falan var mıdır acaba[signature][hline]Gitar Nubisi ------------ Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki: burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar