Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Vampire Diaries

mani

Öne çıkan mesajlar

5 bölümdür takip etmiyorum diziyi sırf True Blood sezon finali yaptı diye izlemiştim. Aralarında inanılmaz benzerlikler var.

Başrolde 1 kız var.
Bu kıza tutulan 2 erkek var.
Başroldeki kızın en yakın arkadaşı zenci
Başroldeki bu kız 2 erkekle de işi pişiriyor.

Geriye pek birşey kalmıyor zaten iki dizide de olaylar hep bu kızın başından geçiyor. Ancak TVD biraz daha çocuksu bir dizi olmuş. True Blood ise daha kanlı canlı, gerçekçi ve vahşi.. TVD'de vişne suyu, True Blood'da ise kan gövdeyi götürüyor.

Bu arada Damon kardeşimiz bir bölümde Twilight'a dokunduruyordu. Kitabı okuyup, saçmalık diye değerlendiriyordu.

Vampir dizi ve filmlerinden yana şansımız yok halbuki zombi teması daha güzel işlenir dizi ve filmlere..
Sosyal ağlarda paylaş

• 6 ay sonra ...
damon'dan bahsediyorsun herhalde? evet Damon hala aynı coolluğunda... çizgisinden hiç vazgeçmedi..=) aynı dalga geçen, umursamaz ama aslında romantik vampir...tabi birkaç şey değişti ama onlarda spoiler, söylemiyim belki devam edersin=)

diğer kardeş vampir...Stephen...o tam bir alık, öyle vampir olmaz olsun...
Sosyal ağlarda paylaş

ya bence sezonlar ilerledikçe rollerine oturuyorlar...
Klaus mesela, nasıl cansız bebek? ya da Katherine...Damon? elebette aradas iyi rol yapamayanlar var ama bence dizinin başarı çizgisi her sezon arttı.
Originalsı da izle eğer izlemiyorsan.
yloibx said:

abi bu dizideki karakterleri diziye yakistiramayan bir tek ben miyim? sanki hepsi cansiz bebek gibi... ayrica son sezon felaketti
Sosyal ağlarda paylaş

zeper said:

//summon copry...
tek başıma yazmıyım şu topiğe izliyorum hala de plz=)
copry said:

Ohaa

sezon 4 bölüm 1 çıkmış , sevenlere duyrulur . Beklemiyodum

Ilk 2 bolumu izledim 3 de olabilir ,atarli basladi bu sezon baya heyecanli olucak gibi , yani ozetle hala izliyorum maalesef
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...