cantug Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Bune lan izleyenler 1 sene önce terkmi etti forumu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 5 bölümdür takip etmiyorum diziyi sırf True Blood sezon finali yaptı diye izlemiştim. Aralarında inanılmaz benzerlikler var. Başrolde 1 kız var. Bu kıza tutulan 2 erkek var. Başroldeki kızın en yakın arkadaşı zenci Başroldeki bu kız 2 erkekle de işi pişiriyor. Geriye pek birşey kalmıyor zaten iki dizide de olaylar hep bu kızın başından geçiyor. Ancak TVD biraz daha çocuksu bir dizi olmuş. True Blood ise daha kanlı canlı, gerçekçi ve vahşi.. TVD'de vişne suyu, True Blood'da ise kan gövdeyi götürüyor. Bu arada Damon kardeşimiz bir bölümde Twilight'a dokunduruyordu. Kitabı okuyup, saçmalık diye değerlendiriyordu. Vampir dizi ve filmlerinden yana şansımız yok halbuki zombi teması daha güzel işlenir dizi ve filmlere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 severek izliyorum 3 aydrır bitiremedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 valla ben izliyrum da burda vampire diaries izleyen taşlanıyor=) SOn bölümü bugün izledim,çok iyiydi.du spoiler koyayım=) spo o Silas ne menem bir supernatural kişilik öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 ve yeni sezon geldi...bence çok da güzel geldi...ama spin off u "ORIGINALS" kat be kat daha güzel,onun için başlık yok sanırım da açmak lazım ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 //summon copry... tek başıma yazmıyım şu topiğe izliyorum hala de plz=) copry said: Ohaa sezon 4 bölüm 1 çıkmış , sevenlere duyrulur . Beklemiyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Hobaa yeni sezon akar.Sıkılmadan izliyorum her sezonunu,senaristler iyi iş çıkarıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 abi bu dizideki karakterleri diziye yakistiramayan bir tek ben miyim? sanki hepsi cansiz bebek gibi... ayrica son sezon felaketti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 vampir eleman fena değildi ya cool fln, ilk sezonda seviyordum ben onu sonra seyretmedim zaten ama kesin romantiğe bağlamıştır. hep öyle oluo teenager dizilerinde gerisi leş ama, özellikle diğer kardeş vampir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 damon'dan bahsediyorsun herhalde? evet Damon hala aynı coolluğunda... çizgisinden hiç vazgeçmedi..=) aynı dalga geçen, umursamaz ama aslında romantik vampir...tabi birkaç şey değişti ama onlarda spoiler, söylemiyim belki devam edersin=) diğer kardeş vampir...Stephen...o tam bir alık, öyle vampir olmaz olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 ya bence sezonlar ilerledikçe rollerine oturuyorlar... Klaus mesela, nasıl cansız bebek? ya da Katherine...Damon? elebette aradas iyi rol yapamayanlar var ama bence dizinin başarı çizgisi her sezon arttı. Originalsı da izle eğer izlemiyorsan. yloibx said: abi bu dizideki karakterleri diziye yakistiramayan bir tek ben miyim? sanki hepsi cansiz bebek gibi... ayrica son sezon felaketti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 izliyorum bunu ama sanki the originals daha iyi gibi. en azindan daha sert vampirik. love story de bir yere kadar :) izliyorum ama :D the originalsde elijah lazim o herif super ama bir turlu ne vampire diaries de nede orginalsde izleyemedim.. uyu allah uyu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 twilight dizi versiyonu işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 alacakaranlıkla aynı kefeye koydurtmam=) o kadar da ergen değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Origins koptu 2 tık down oldu bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 ne çektin be Stephan?? spo 3. bölüm şu double ganger olayı sıktı artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 zeper said: //summon copry... tek başıma yazmıyım şu topiğe izliyorum hala de plz=) copry said: Ohaa sezon 4 bölüm 1 çıkmış , sevenlere duyrulur . Beklemiyodum Ilk 2 bolumu izledim 3 de olabilir ,atarli basladi bu sezon baya heyecanli olucak gibi , yani ozetle hala izliyorum maalesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 ahah malesef mi=) bu arada zaten 3 bölüm oldu;) ya originals'ı izliyon muu? asıl onu izle... muhteşem gidiyor.Klaus+Rebekah+Elijah....tüm vampire kadrosune bedel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar