Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Vampire Diaries

mani

Öne çıkan mesajlar

jaffa said:

jeremy tyler ilişkisi baya gay olmuş. bu arada yüzük doğaüstü şekilde öldürüldüğünde iyileşme sağlıyodu araba çarpmasını nasıl iyileştirdi anlamadım. bölüm imba değildi ama kötü de değildi.

damon'ın kanını içmeseydi ölcekti zaten.yüzük hayata geri çevirdi alaric'i fakat hâlâ yaralıydı.hatta o sap melez gelip kapıda bekledi kolunu uzattı falan.yani yüzük tam kurtarmadı.

Sosyal ağlarda paylaş

Dizinin başladığını görmek güzel

yine bi sürü soru işaretiyle bitirdiler bölümü.

Jeremy gitti iyi oldu aslında. Çocuk kimi sevse ölüyo dfgsdfg.

Damon-Elena ilişkisi officially olmasada başladı sayılır.Böyle havada kalmaz yani,bi anlık bişeydi geçti gitti olmaz.

ELena tam Stefan'dan soğuyucaktı ama damon hemen ötüverdi.bıkbık...

Sosyal ağlarda paylaş

Bullbird said:

jaffa said:

jeremy tyler ilişkisi baya gay olmuş. bu arada yüzük doğaüstü şekilde öldürüldüğünde iyileşme sağlıyodu araba çarpmasını nasıl iyileştirdi anlamadım. bölüm imba değildi ama kötü de değildi.

damon'ın kanını içmeseydi ölcekti zaten.yüzük hayata geri çevirdi alaric'i fakat hâlâ yaralıydı.hatta o sap melez gelip kapıda bekledi kolunu uzattı falan.yani yüzük tam kurtarmadı.

deamonun kanı falan filan kısmını anladım benim anlamadığım araba kazası doğaüstü bir ölüm şekli değil. hayata dönmesi bile saçma. --ha zaten yarım yamalak döndü falan diyorsan da aaaa yüzük bozuluyor mu acaba neden böyle oldu diye düşünmezler. yarım yamalak olmasını farklı birşeye bağlarlar ilerleyen bölümlerde.

Sosyal ağlarda paylaş

jaffa said:

Bullbird said:

jaffa said:

deamonun kanı falan filan kısmını anladım benim anlamadığım araba kazası doğaüstü bir ölüm şekli değil. hayata dönmesi bile saçma. --ha zaten yarım yamalak döndü falan diyorsan da aaaa yüzük bozuluyor mu acaba neden böyle oldu diye düşünmezler. yarım yamalak olmasını farklı birşeye bağlarlar ilerleyen bölümlerde.

ille açıklık getirttiriceksiniz yani, orda asıl olay araba değil, arabayı kullananın vampir/kurtadam olması, yani adamın elleriyle boynunu kırması gerekmiyo

zaten olayda ordan geliyo, tam tersi olsaydı ve hatta günümüze uyarlasaydık çarptı diye arabaları hapse atardık insanları değil. gibi.

yüzüğün bozulma konusunda bu cadıların yüzüklerle ilgili yaptığı bişey vardı o etkilemiş olabilir, yada ileriki bölümlerde bi acıklık getirirler diye düsünüyorum.

Sosyal ağlarda paylaş

jaffa said:

Bullbird said:

jaffa said:

evet bişeye bağlarlar onu da kesinlikle
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 7 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...