jaffa Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 jeremy tyler ilişkisi baya gay olmuş. bu arada yüzük doğaüstü şekilde öldürüldüğünde iyileşme sağlıyodu araba çarpmasını nasıl iyileştirdi anlamadım. bölüm imba değildi ama kötü de değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 jaffa said: jeremy tyler ilişkisi baya gay olmuş. bu arada yüzük doğaüstü şekilde öldürüldüğünde iyileşme sağlıyodu araba çarpmasını nasıl iyileştirdi anlamadım. bölüm imba değildi ama kötü de değildi. damon'ın kanını içmeseydi ölcekti zaten.yüzük hayata geri çevirdi alaric'i fakat hâlâ yaralıydı.hatta o sap melez gelip kapıda bekledi kolunu uzattı falan.yani yüzük tam kurtarmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 iniyo iniyo, sabırsızlanıyorum spoilerları acmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Dizinin başladığını görmek güzel yine bi sürü soru işaretiyle bitirdiler bölümü. Jeremy gitti iyi oldu aslında. Çocuk kimi sevse ölüyo dfgsdfg. Damon-Elena ilişkisi officially olmasada başladı sayılır.Böyle havada kalmaz yani,bi anlık bişeydi geçti gitti olmaz. ELena tam Stefan'dan soğuyucaktı ama damon hemen ötüverdi.bıkbık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Bullbird said: jaffa said: jeremy tyler ilişkisi baya gay olmuş. bu arada yüzük doğaüstü şekilde öldürüldüğünde iyileşme sağlıyodu araba çarpmasını nasıl iyileştirdi anlamadım. bölüm imba değildi ama kötü de değildi. damon'ın kanını içmeseydi ölcekti zaten.yüzük hayata geri çevirdi alaric'i fakat hâlâ yaralıydı.hatta o sap melez gelip kapıda bekledi kolunu uzattı falan.yani yüzük tam kurtarmadı. deamonun kanı falan filan kısmını anladım benim anlamadığım araba kazası doğaüstü bir ölüm şekli değil. hayata dönmesi bile saçma. --ha zaten yarım yamalak döndü falan diyorsan da aaaa yüzük bozuluyor mu acaba neden böyle oldu diye düşünmezler. yarım yamalak olmasını farklı birşeye bağlarlar ilerleyen bölümlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 jaffa said: Bullbird said: jaffa said: jeremy tyler ilişkisi baya gay olmuş. bu arada yüzük doğaüstü şekilde öldürüldüğünde iyileşme sağlıyodu araba çarpmasını nasıl iyileştirdi anlamadım. bölüm imba değildi ama kötü de değildi. damon'ın kanını içmeseydi ölcekti zaten.yüzük hayata geri çevirdi alaric'i fakat hâlâ yaralıydı.hatta o sap melez gelip kapıda bekledi kolunu uzattı falan.yani yüzük tam kurtarmadı. deamonun kanı falan filan kısmını anladım benim anlamadığım araba kazası doğaüstü bir ölüm şekli değil. hayata dönmesi bile saçma. --ha zaten yarım yamalak döndü falan diyorsan da aaaa yüzük bozuluyor mu acaba neden böyle oldu diye düşünmezler. yarım yamalak olmasını farklı birşeye bağlarlar ilerleyen bölümlerde. ille açıklık getirttiriceksiniz yani, orda asıl olay araba değil, arabayı kullananın vampir/kurtadam olması, yani adamın elleriyle boynunu kırması gerekmiyo zaten olayda ordan geliyo, tam tersi olsaydı ve hatta günümüze uyarlasaydık çarptı diye arabaları hapse atardık insanları değil. gibi. yüzüğün bozulma konusunda bu cadıların yüzüklerle ilgili yaptığı bişey vardı o etkilemiş olabilir, yada ileriki bölümlerde bi acıklık getirirler diye düsünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 jaffa said: Bullbird said: jaffa said: jeremy tyler ilişkisi baya gay olmuş. bu arada yüzük doğaüstü şekilde öldürüldüğünde iyileşme sağlıyodu araba çarpmasını nasıl iyileştirdi anlamadım. bölüm imba değildi ama kötü de değildi. damon'ın kanını içmeseydi ölcekti zaten.yüzük hayata geri çevirdi alaric'i fakat hâlâ yaralıydı.hatta o sap melez gelip kapıda bekledi kolunu uzattı falan.yani yüzük tam kurtarmadı. deamonun kanı falan filan kısmını anladım benim anlamadığım araba kazası doğaüstü bir ölüm şekli değil. hayata dönmesi bile saçma. --ha zaten yarım yamalak döndü falan diyorsan da aaaa yüzük bozuluyor mu acaba neden böyle oldu diye düşünmezler. yarım yamalak olmasını farklı birşeye bağlarlar ilerleyen bölümlerde. evet bişeye bağlarlar onu da kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 s03e11 cıktıııııı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 gittikçe kötüleşiyor bence dizi çok klişeleşti sahneler hep aynı şeyler falan 1-2 bölüm daha böyle giderse bırakmayı düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 nasıl dizi bu ya izliym mi. 1 ay hava değişimim var hala çok sıkıldım anasını satim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 akıcı ergen dizisi ben izledim ama pişman değilim. izletiyor kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 oo o zaman 3 sezonu sıfırdan izle, zaten 3 bölümü izlersen gerisi çorap söküğü gibi geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 ing. vampir ishalleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 şu damon'un mimiklerine hastayım ya elijah döndü bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 baydı artık beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 güzel gidiyo ya, himym kadar baymadı daha beni elijah yesssss yes yes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 leş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 her seferinde bırakıcam izlemiycem artık baydı diyorum görünce yine dayanamayıp izliyorum. son on dakkaya kadar çok sıkıcıydı. son on dakka coştu. yine de mmeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Bu diziyi adını gördükten sonra izlemeye karar veren herkesin zeka seviyesi hakkında çok eglenceli yorumlarım var. http://i.imgur.com/nd8yz.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 ooo özlettin kendini xunn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 ben bıraktım izlemiyorum ya 4-5 bölümdür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 boş bi 40 dakikayı geçirmek için fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 3x14 obareyyyeski damon dönüyoreeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 hehehhehe kırdılar damonu nihayet biraz daha atraksiyon gelir diziye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Ohaa sezon 4 bölüm 1 çıkmış , sevenlere duyrulur . Beklemiyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar