Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Vampire Diaries

mani

Öne çıkan mesajlar

CW nin yeni vampir dizisi. Supernatural ile aynı gün arka arkaya yayınlanıyor. İlk bölümü bügün yayınlandı. nete düştü daha doğrusu.

1991 yılında yayınlanmış bir kitap serisinin televizyona dizi olarak uyarlanmış hali. Twilight dan önce çıkmış olmasına rağmen anlaşılan twilight ın gişe durumunu değerlendirerek dizi olarak parseyi toplamak istemişler. Klişelerle dolu bir ilk bölümdü açıkçası. Twilight ile neredeyse aynı. Karakterlerin tipleri vs. True Blood gibi birkaç diziden benzeri birşeylerde araklanmış tabi.

Orjinallik beklemiyorum açıkçası. Genel olarak hitap ettiği kitle göz önüne alınırsa twilight ın fena olmayan hayran kitleside göz önüne alınırsa 2-3 sezon gidebilir dizi. Zaten ilk bölüm itibariyle diyalog olmayan, yakışıklı çocuğun gözleri güzel kızın kalçaları ve göğüsleri modunda ilerliyor.

Bilmeyenler için yada araştırmaya üşenenler için konunun özeti şu.

said:
Hikaye lisede okuyan Elena isimli hanım kızımızın etrafında geçiyor. Tek derdi vampir olan 2 kardeşten önce hangisine vereceğini seçmek. Tabi kan görünce irkilen, güdülerine hakim olmaya çalışan fix bir vampirimiz var. Birde Sookie tarzında ama ondan daha güzel zenci bir hanım kızımız psişik güçlere sahip.

http://homepage.mac.com/ericrozen/nadabrahma/News/files/vampire-diaries.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
vaniLLe said:

ben sevdim bu diziyi. hos bunu bi kiz olarak söylemek pek aggro cekici bi unsur twilight karsiti bi kitle arasinda fekaaat gel gelelim
ilk bölüm baya bi twilight'di ama sonradan twilighta 10 bastigini anladim. gitgide güzellesiyo.
trueblood tadi var sevismeler haric tabi.

sevişme var mı yok mu sdfsdf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...