mani Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 CW nin yeni vampir dizisi. Supernatural ile aynı gün arka arkaya yayınlanıyor. İlk bölümü bügün yayınlandı. nete düştü daha doğrusu. 1991 yılında yayınlanmış bir kitap serisinin televizyona dizi olarak uyarlanmış hali. Twilight dan önce çıkmış olmasına rağmen anlaşılan twilight ın gişe durumunu değerlendirerek dizi olarak parseyi toplamak istemişler. Klişelerle dolu bir ilk bölümdü açıkçası. Twilight ile neredeyse aynı. Karakterlerin tipleri vs. True Blood gibi birkaç diziden benzeri birşeylerde araklanmış tabi. Orjinallik beklemiyorum açıkçası. Genel olarak hitap ettiği kitle göz önüne alınırsa twilight ın fena olmayan hayran kitleside göz önüne alınırsa 2-3 sezon gidebilir dizi. Zaten ilk bölüm itibariyle diyalog olmayan, yakışıklı çocuğun gözleri güzel kızın kalçaları ve göğüsleri modunda ilerliyor. Bilmeyenler için yada araştırmaya üşenenler için konunun özeti şu. said: Hikaye lisede okuyan Elena isimli hanım kızımızın etrafında geçiyor. Tek derdi vampir olan 2 kardeşten önce hangisine vereceğini seçmek. Tabi kan görünce irkilen, güdülerine hakim olmaya çalışan fix bir vampirimiz var. Birde Sookie tarzında ama ondan daha güzel zenci bir hanım kızımız psişik güçlere sahip. http://homepage.mac.com/ericrozen/nadabrahma/News/files/vampire-diaries.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 o tipler ne öyle ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 bu dandik dizi için amma kasmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Afişteki kadın Psych'taki Juliet ve Entourage'daki Sloan'ın karışımı gibimi banamı öyle geliyo yoksa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 oha sloan dedi yuh be ayrıca sağdaki tipi nerden tanıyorum ben ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Flassh said: oha sloan dedi yuh be ayrıca sağdaki tipi nerden tanıyorum ben ya Başta Gossip Girldeki Nate değil mi bu dedimde meğerse Lost taki Boone(Locke'un bulduu uçağın içinde ölen işte adını tam hatırlamıom :D) muş sağdaki tip. Ayrıca konu berbat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 boon değil mi sağdaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 he boone sağdaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 nasıl bir şey bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 twilight ın dizi versiyonu gibi bişi. klasik CW dizisi. ufak bi kasaba, liseli gençler abi kardeş 2 vampir. biri çatır çatır kasabadakileri öldürürken diğeri uzak durmaya basıyor vs. 2. bölümü fena değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 dün denk geldim ben de. dawson's creek tarzi vampir filmleri/dizileri baydi acikcasi ama yine de yoklukta gideri var diyorum =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skoko Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 fenris said: o tipler ne öyle ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 iyi ya tipler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 sağdaki adamın surat ifadesi hap aynımı yaw fsfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 oo hatun taş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 aaa Boone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 dizi yokluğundan bunlara bakar oldum teyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Kore filmlerini izledim, birkaçtanesi iniyor. House SG1 SGA, Breaking bad falan bitti, Ve canım sıkılıyor. Kızkardeşimin HDDsinde bunun 1. sezonu buldum? İzlenebilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Dayanıklılık sınırlarına bağlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 said: House SG1 SGA, Breaking bad falan bitti, Ve canım sıkılıyor. Kızkardeşimin HDDsinde bunun 1. sezonu buldum? İzlenebilir mi? Big Bang Theory falan varken yazık etme zamanına derim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Efrasiyab said: Kore filmlerini izledim, birkaçtanesi iniyor. House SG1 SGA, Breaking bad falan bitti, Ve canım sıkılıyor. Kızkardeşimin HDDsinde bunun 1. sezonu buldum? İzlenebilir mi? izlenir be o kadar da kötü değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 ben sevdim bu diziyi. hos bunu bi kiz olarak söylemek pek aggro cekici bi unsur twilight karsiti bi kitle arasinda fekaaat gel gelelim ilk bölüm baya bi twilight'di ama sonradan twilighta 10 bastigini anladim. gitgide güzellesiyo. trueblood tadi var sevismeler haric tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Bir vampir daha görürsem çıldırıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 vaniLLe said: ben sevdim bu diziyi. hos bunu bi kiz olarak söylemek pek aggro cekici bi unsur twilight karsiti bi kitle arasinda fekaaat gel gelelim ilk bölüm baya bi twilight'di ama sonradan twilighta 10 bastigini anladim. gitgide güzellesiyo. trueblood tadi var sevismeler haric tabi. sevişme var mı yok mu sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 yani kismen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar