barbu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 çağrıya yapmıcan abi, sen yanlıs yerinden girmissin ise. çağlaya yapıcan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Çağrı kız lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 nası ya. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 çağrı diye kız mı olur abi, bozuk o kız, olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 gecen tartıstımız ismail gibi kız olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Abi valla kız ya erkek bekliyolarmış sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 ehircik imzada muhteşem duruyor. fede espri yapmış, cool bir biçimde noktasını da koymuş hiç smileysiz, altında ufak ehircik. güleceğim yoksa bile gülüyorum sdfkjh. ya da ciddi bişiler yazıyo, altında ehircik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 smiley karizmayı bozar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 asdasadas a gıcık olmak normal. random harflerle gülme eğilimi, "öyle bir güldüm ki, kafamı laptopum klavyesine vurdum, çok güzel espri yapıyosun bebeyims ver bana" mesajı taşır. şimdiye kadar 3 tuş genişliğinde kafası olan kimseyi görmedim. mesela şlkasjdlkj da samimiyetsiz. j ile d arasında 3 tuş var. bu da çok geniş kaçıyor, toplamda 9 tuşluk kafanız olması lazım. ben çok gülersem ahahahdsfsdf kullanıyorum. önce normal güldüm sonra geberdim manasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 çok gülersem, çok güldüm diyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 ShadowFury said: gülme efekti HAHAHAHAH->ZUAHAHAHA->ZUAAAAAA->ZAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 bana hiç demedin fatih..... o zaman :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 ben gülmek efektimin ardından karşımdakini iki süzgeçten geçiriyorum: 1- güzel kız: goto 1a 2- ortalama-çirkin kız: goto 3 3- erkek: print çok iyi 1a- print GEBERDİM AAHAHHAHAA ÇOK İYİ YAA - nerden buluyosun bunları süpermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 ZUHAHHAAH-->ZAAAAA dönüşümü olmuş ta, HAHAHAHA-->HAAAAAAA neden olmuyor bana bunun cevabını verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Zaaa yi orcundan duyduk, cok uygun bir yerde kullandi, bayildik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 HAAAAAA diyince salakça bi hmm anladım efekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Anlıyorum sayın Dartanyan. Teşekkür ederim, kafamdaki soru işaretlerini giderdim. Ama ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA bana göre değil sanırım. Ben HAHAHAHSDFF kullanmaya devam edeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 HAAAAAAA bir şeyi gereğinden fazla geç anlamış köylü ifadesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 en güzeli bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 hayır bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 off gene sıkıldım;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 http://img85.imageshack.us/img85/5047/apo5ce.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 ahı ahı ahı ekkoko mekoko ımps ımps ımps ısı ısı ısı böylelerimiz var.bu yıl çok moda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 zaaaaa insanın kendine yakışanı giymesidir. şimdi ben giyinsem bayramlıkları cilalanmış pabuçlarımı çıksam sokağa önüme gelen ilk beyefendinin veya hanımefendinin önünde dursam, bassam ZAAAAA'yı, karşımdaki şahıs diyebilir mi ki "ulan ben senin.." diye, basabilir mi ki tokadı çakpt diye? o yüzden o gün kendinizi ZAAAAA'layacak gibi hissediyorsanız üzerinize en temiz en efendi giysilerinizi geçiriniz, ZAAAAA bambaşka bir tattır çünkü ben çok seviyom sevgiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 caanım mahallemdeki apaçilerin yeni gülüş modeli ilk onlardan duydum bende:S baliciler falan.. edit: bu arada ehircik acayip hoşuma gitti çok başarılı gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar