Gladric Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 :) <3[signature][hline]Gladric Mercenary RR 9L5 (ML4 BaneLord) - Kay Movie1 Movie2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 hatun azmış heralde ahuah[signature][hline]Oski Teh n000000OOOOb Ariakan Teh üBaaahr thrust mercenary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 said: Gladric, 12 Haziran 2004 23:43 tarihinde demiş ki: :) <3 Bayılacam gülmekten euahuea[signature][hline]Sungur - Scout-6L7 Necrocks - Necromancer-1L8 Olcayto - Infiltrator-3L4 Alaattin -Sorcerer-2L3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 ahahahaah[signature][hline]What does not kill,makes stronger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saint Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 sdgsgfsdfsadf Turgay[signature][hline]Sianure - Infiltrator (Kay) Beluga - Reaver (Kay) Necroll - Necromancer (Kay) Mothman - Buffbot (Kay) Sianure - Warrior (Galahad) Bafilebeni - Buffbot (Galahad) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StJoe Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 said: Zegna, 13 Haziran 2004 18:24 tarihinde demiş ki: kim? backiyorum araba gell i gitt i borum yay i speak Turkish... almost ----------------------------------- looool bunu yazan arkadaş adından da anlayacağınız gibi italyandır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 rofl[signature][hline]Spartas Stedwel - LvL 47 Friar of "Knights of the Round Table" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 haehae ama spider orumcek dglgem[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i] allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladric Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 hehe o an oyle soylendi ilk olay ortaya ciktginda bende oyle yazdim spider da degil tam olarak turkce okunuzu sipider riza[signature][hline]Gladric Mercenary RR 9L5 (ML4 BaneLord) - Kay Movie1 Movie2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 said: Gladric, 15 Haziran 2004 05:39 tarihinde demiş ki: hehe o an oyle soylendi ilk olay ortaya ciktginda bende oyle yazdim spider da degil tam olarak turkce okunuzu sipider riza Sipider ueahue[signature][hline]Sungur - Scout-6L7 Necrocks - Necromancer-1L8 Olcayto - Infiltrator-3L4 Alaattin -Sorcerer-2L3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar