marauth Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Arkadaslar oyunu yeni aldım, character yarattıktan sonra play tusuna basıyorum loadıng dıyor ama bellı bı sure sonra takılıyor mavı ekran veya sıyah bır ekran cıkıyor.Acaba sistemim mi yetmiyor? Sistemim P4 3.20 Ghz 1.5 gb Ram ATI X600 ekran kartı Verdıklerı minimum sistem ihtiyaclarını karsılıyorum ve ekran kartım kendi soyledıklerıne gore yeterli.Bu arada setting den video ayarlarını en dusuk cozunurluk ve en dusuk ayarlarda denıyorum.Herkese şimdiden tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 DirectX ve grafik kartı sürücülerinin son versiyon olduğundan emin ol. Ayrıca, 1.5GB RAM biraz şüpheli göründü bana, 2 farklı marka veya 2 farklı CL'ye sahip ürünse, mavi ekran çok olası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 o config ile hiç war a bulaşma,zerre eglence alamassın üstüne üstlük sinir hastası olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marauth Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Peki mavi ekran olayını cozsem bıle keyıf almam zor gozukuyo galıba. Yoksa bıraz umut varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Bence yok ozellikle de o ram ile. Minumum 2gb 800 Mhz rama ihtiyacin var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 3gb var bende ve oyun tek başına 1500mb kadar yiyor, ram takamıyorsan orvr'de çok sıkıntı çekersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 RAM RAM RAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 ram hadi alinir ucuz zatende, x600 ekran karti ne abi,abimin 4 senelik laptopunda bile x700 var ^^,yani o kartla ultra minimum da bile zor yani,grafikler kınayt online gibi bişe olur herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar