Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 fede said: Hande Ataizi ahahahahha :S
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 olm kadınlar diyorduk durun kadınlar niye sevişir niye bu kadar üzerine düştüler lan ne var yahu sevişiyor aaa bize ne lan aa
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 hayatımda hiç kullanmadığım şu smileyi aynı sayfada iki kere kullanmama olanak yaratan fede ve arkadaşına teşekkür ederim
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Ardeth said: fede said: Hande Ataizi ahahahahha :S Bilimin çaresizliği...
fede Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 http://www.hurhaber.com/images/news/61952.jpg AHAHAHAH
peder zickler Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 9 sayfayı okumadan başıma gelenden örnek verim . Benim eski kız arkadaşımla beraber uyurken cinsel ilişkiye girmek istemezdi masumluğu kaçıyor duyguların dedi.Neyse uzandık sarıldık uyuyoruz bi baktım elleri şeyimde oynuyor neyse biraz öyle takıldık sonra dedim noldu masumluğa . Kızın tek cevabı vardı ''Güdüler''
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 "peder zickler" said: 9 sayfayı okumadan başıma gelenden örnek verim . Benim eski kız arkadaşımla beraber uyurken cinsel ilişkiye girmek istemezdi masumluğu kaçıyor duyguların dedi.Neyse uzandık sarıldık uyuyoruz bi baktım elleri şeyimde oynuyor neyse biraz öyle takıldık sonra dedim noldu masumluğa . Kızın tek cevabı vardı ''Güdüler'' ne olur ne olmaz dursun kenarda
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 evet sıradaki arkadaşımıza veriyoruz mikrofonu
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 "peder zickler" said: 9 sayfayı okumadan başıma gelenden örnek verim . Benim eski kız arkadaşımla beraber uyurken cinsel ilişkiye girmek istemezdi masumluğu kaçıyor duyguların dedi.Neyse uzandık sarıldık uyuyoruz bi baktım elleri şeyimde oynuyor neyse biraz öyle takıldık sonra dedim noldu masumluğa . Kızın tek cevabı vardı ''Güdüler'' Hoca da durur mu hemen cevabı yapıştırmış "Güdenler güdemeyenleri gütsün"
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Ardeth said: "peder zickler" said: 9 sayfayı okumadan başıma gelenden örnek verim . Benim eski kız arkadaşımla beraber uyurken cinsel ilişkiye girmek istemezdi masumluğu kaçıyor duyguların dedi.Neyse uzandık sarıldık uyuyoruz bi baktım elleri şeyimde oynuyor neyse biraz öyle takıldık sonra dedim noldu masumluğa . Kızın tek cevabı vardı ''Güdüler'' Hoca da durur mu hemen cevap vermiş "Gütmeyenler güdemeyenleri gütsün" :(
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 ya düzelttim ben onu yanlış yazmışım bi daha alıntıla
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 sonra uyandım ergenlige ilk adımı atmışım donum ıslak
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 SeaGle said: Ardeth said: fede said: Hande Ataizi ahahahahha :S Bilimin çaresizliği... fede said: http://www.hurhaber.com/images/news/61952.jpg AHAHAHAH HAHAHHAHAHASSFDJKKDFL
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 ehoho şu resmi alıntılamayın lan sinirim bozuluyo modele bak
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 şimdi sevişmek isteyen biri, sokaktaki bağyana yemek ısmarlasa, bi iskenderde kebap yedirse falan olur mu
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 birerhamburgeryeseydikberaber?
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 SeaGle said: şimdi sevişmek isteyen biri, sokaktaki bağyana yemek ısmarlasa, bi iskenderde kebap yedirse falan olur mu 2 dürüm
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 SeaGle said: şimdi sevişmek isteyen biri, sokaktaki bağyana yemek ısmarlasa, bi iskenderde kebap yedirse falan olur mu oolm, o çakma makina muh. havasına kaptırma hemen kendini, yalan lan onlar. =(
Öne çıkan mesajlar