Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kadınlar neden sevişir?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
9 sayfayı okumadan başıma gelenden örnek verim . Benim eski kız arkadaşımla beraber uyurken cinsel ilişkiye girmek istemezdi masumluğu kaçıyor duyguların dedi.Neyse uzandık sarıldık uyuyoruz bi baktım elleri şeyimde oynuyor neyse biraz öyle takıldık sonra dedim noldu masumluğa . Kızın tek cevabı vardı ''Güdüler''
Mesaj tarihi:
"peder zickler" said:

9 sayfayı okumadan başıma gelenden örnek verim . Benim eski kız arkadaşımla beraber uyurken cinsel ilişkiye girmek istemezdi masumluğu kaçıyor duyguların dedi.Neyse uzandık sarıldık uyuyoruz bi baktım elleri şeyimde oynuyor neyse biraz öyle takıldık sonra dedim noldu masumluğa . Kızın tek cevabı vardı ''Güdüler''

ne olur ne olmaz dursun kenarda
Mesaj tarihi:
"peder zickler" said:

Hoca da durur mu hemen cevabı yapıştırmış "Güdenler güdemeyenleri gütsün"
Mesaj tarihi:
Ardeth said:

"peder zickler" said:

Hoca da durur mu hemen cevap vermiş "Gütmeyenler güdemeyenleri gütsün"

:(
Mesaj tarihi:
SeaGle said:

şimdi sevişmek isteyen biri, sokaktaki bağyana yemek ısmarlasa, bi iskenderde kebap yedirse falan olur mu

oolm, o çakma makina muh. havasına kaptırma hemen kendini, yalan lan onlar.

=(
  • Yeni Oluştur...