Llama Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 poff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 fede said: Hande Ataizi ahahahahha :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 olm kadınlar diyorduk durun kadınlar niye sevişir niye bu kadar üzerine düştüler lan ne var yahu sevişiyor aaa bize ne lan aa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 hayatımda hiç kullanmadığım şu smileyi aynı sayfada iki kere kullanmama olanak yaratan fede ve arkadaşına teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Ardeth said: fede said: Hande Ataizi ahahahahha :S Bilimin çaresizliği... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 http://www.hurhaber.com/images/news/61952.jpg AHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 9 sayfayı okumadan başıma gelenden örnek verim . Benim eski kız arkadaşımla beraber uyurken cinsel ilişkiye girmek istemezdi masumluğu kaçıyor duyguların dedi.Neyse uzandık sarıldık uyuyoruz bi baktım elleri şeyimde oynuyor neyse biraz öyle takıldık sonra dedim noldu masumluğa . Kızın tek cevabı vardı ''Güdüler'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 "peder zickler" said: 9 sayfayı okumadan başıma gelenden örnek verim . Benim eski kız arkadaşımla beraber uyurken cinsel ilişkiye girmek istemezdi masumluğu kaçıyor duyguların dedi.Neyse uzandık sarıldık uyuyoruz bi baktım elleri şeyimde oynuyor neyse biraz öyle takıldık sonra dedim noldu masumluğa . Kızın tek cevabı vardı ''Güdüler'' ne olur ne olmaz dursun kenarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 kızla hala beraber misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 evet sıradaki arkadaşımıza veriyoruz mikrofonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 sexyfantezi.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 ikshemstır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 arkadaşlar seviye pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 "peder zickler" said: 9 sayfayı okumadan başıma gelenden örnek verim . Benim eski kız arkadaşımla beraber uyurken cinsel ilişkiye girmek istemezdi masumluğu kaçıyor duyguların dedi.Neyse uzandık sarıldık uyuyoruz bi baktım elleri şeyimde oynuyor neyse biraz öyle takıldık sonra dedim noldu masumluğa . Kızın tek cevabı vardı ''Güdüler'' Hoca da durur mu hemen cevabı yapıştırmış "Güdenler güdemeyenleri gütsün" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Ardeth said: "peder zickler" said: 9 sayfayı okumadan başıma gelenden örnek verim . Benim eski kız arkadaşımla beraber uyurken cinsel ilişkiye girmek istemezdi masumluğu kaçıyor duyguların dedi.Neyse uzandık sarıldık uyuyoruz bi baktım elleri şeyimde oynuyor neyse biraz öyle takıldık sonra dedim noldu masumluğa . Kızın tek cevabı vardı ''Güdüler'' Hoca da durur mu hemen cevap vermiş "Gütmeyenler güdemeyenleri gütsün" :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 ya düzelttim ben onu yanlış yazmışım bi daha alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 sonra uyandım ergenlige ilk adımı atmışım donum ıslak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 SeaGle said: Ardeth said: fede said: Hande Ataizi ahahahahha :S Bilimin çaresizliği... fede said: http://www.hurhaber.com/images/news/61952.jpg AHAHAHAH HAHAHHAHAHASSFDJKKDFL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 ehoho şu resmi alıntılamayın lan sinirim bozuluyo modele bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 şimdi sevişmek isteyen biri, sokaktaki bağyana yemek ısmarlasa, bi iskenderde kebap yedirse falan olur mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 birerhamburgeryeseydikberaber? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 SeaGle said: şimdi sevişmek isteyen biri, sokaktaki bağyana yemek ısmarlasa, bi iskenderde kebap yedirse falan olur mu 2 dürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 olm kalite olayını da hesaba kat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 SeaGle said: şimdi sevişmek isteyen biri, sokaktaki bağyana yemek ısmarlasa, bi iskenderde kebap yedirse falan olur mu oolm, o çakma makina muh. havasına kaptırma hemen kendini, yalan lan onlar. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 olm deme öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar