senko Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 oha elektronik piyanolarında mı akordu bozuluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 akor oalrak degil senkoda bu fender rhodes mark 1 ve mark 2 ya 80 lerde yada 70 lerde üretimi durdurulmuş bir model ve satılık olanların cogunun satılık olma sebebi elektronik aksamlarında bir sorun olması, o anlamda bozulmaktan söz ediyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 ha anladım :) ray manzarek'in kullandığı edevatlardı demi bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Aslında imkan varsa Mark V almak lazım. Üretilmiş en iyi rhodes kanımca. Bakınız: http://www.youtube.com/watch?v=7Pb5p60tD6Q&feature=related Onun dışında, modern bişeyler isterseniz rhodes u en iyi simüle eden aygıt da Nord Electro'dur heralde. O da şöyle : http://www.youtube.com/watch?v=aA2jNy3MHM0 Amacım para biriktirip bundan eve koymak bi tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Ekim'de stoklara gelecekmiş Nord Electro, koşarak alacağım gelince. (Piyano tuşesi için Stage EX süper de, sahnelere taşımak dert tabi) Bu arada temiz isteniyorsa Ebay'den iyi bir tane bulup getirtmek daha mantıklı. Yenilerin mekanik olarak eskilerinden bir farkı yok diye biliyorum. Ama tercih meselesi tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Gimli babamın ihtiyacı olan ses dokusu mark 1 ve mark 2 de ancak elde edilebiliyormuş yoksa yanılmıyorsam eger mark 1 veya mark 2 bulunamazsa aranacak yedek piyanolar lsitesinde 3 veya 4 üncü sırada mark V :) Birde babam özellikle türkiyeden arıyorki satın almadan öcne satan kişiyle buluşup durumuna bakıcak aletin, yoksa ebay i düşünmedik değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyronian Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Ne güzel ton var ya aletlerde :) Dibim düştü vallahi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 En güzeli gidin bi hafta amaerika tatili yapın, dolaşın müzik dükkanlarını. Başka düzgün çözüm yok gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyronian Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Eğer USA ya gidecek varsa benimde bir kaç siparişim olabilir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Bugün stüdyoya giderken bir barda 73 tuş bir mark 1'e rastladım. Barın sahibi böyle analoglara meraklıymış. 11 pickup ı eksikmiş aletin, onları 3 hafta içinde tamir etmeyi planlıyormuş. Satabilirim dedi 1800 dolara. Barda da tutabilirmiş canlı müzik için. B3 falan da getiririz bara dedi orada düşüp bayılıyordum ben (o_O) Çok kafa adamdı. Bayağı muhabbet ettik analog klavye ve synthler hakkında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Can hangi bar lan o :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 cidden mino hangi bar o :) istanbul falansa direk atlar arabaya geliriz heralde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Daha tam olarak açılmadı yahu, 3 hafta 1 ay içinde resmi açılış olacak ama rhodes duruyor orada tamir bekleme şeklinde. Zaten alet yüzünden girdim içeri :D Valla dediklerini yaparlarsa çok efsane bir yer olacak orası. Açıldığı zaman götürürüm sizi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onur çaðlar Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 elimde satılık rhodes mark 2 var.1200$ pazarlık yapılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Valla param kalsaydı çekerdim eve. Ama ben aldım klavyemi mutluyum şu an. Bütün seri tonları var; tabi ki orjinali gibi olmaz ama derdim biraz daha farklı şu an :) Gimli, mark V çiyim diye diretme kondisyonu iyiyse al şunu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar