Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aranıyor - Satılık Fender Rhodes Elektrikli Piyano

Gaap

Öne çıkan mesajlar

akor oalrak degil senkoda bu fender rhodes mark 1 ve mark 2 ya 80 lerde yada 70 lerde üretimi durdurulmuş bir model ve satılık olanların cogunun satılık olma sebebi elektronik aksamlarında bir sorun olması, o anlamda bozulmaktan söz ediyoruz :D
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında imkan varsa Mark V almak lazım. Üretilmiş en iyi rhodes kanımca. Bakınız:

http://www.youtube.com/watch?v=7Pb5p60tD6Q&feature=related

Onun dışında, modern bişeyler isterseniz rhodes u en iyi simüle eden aygıt da Nord Electro'dur heralde. O da şöyle :

http://www.youtube.com/watch?v=aA2jNy3MHM0

Amacım para biriktirip bundan eve koymak bi tane.
Sosyal ağlarda paylaş

Ekim'de stoklara gelecekmiş Nord Electro, koşarak alacağım gelince. (Piyano tuşesi için Stage EX süper de, sahnelere taşımak dert tabi)

Bu arada temiz isteniyorsa Ebay'den iyi bir tane bulup getirtmek daha mantıklı. Yenilerin mekanik olarak eskilerinden bir farkı yok diye biliyorum. Ama tercih meselesi tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

Gimli babamın ihtiyacı olan ses dokusu mark 1 ve mark 2 de ancak elde edilebiliyormuş yoksa yanılmıyorsam eger mark 1 veya mark 2 bulunamazsa aranacak yedek piyanolar lsitesinde 3 veya 4 üncü sırada mark V :)

Birde babam özellikle türkiyeden arıyorki satın almadan öcne satan kişiyle buluşup durumuna bakıcak aletin, yoksa ebay i düşünmedik değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Bugün stüdyoya giderken bir barda 73 tuş bir mark 1'e rastladım. Barın sahibi böyle analoglara meraklıymış. 11 pickup ı eksikmiş aletin, onları 3 hafta içinde tamir etmeyi planlıyormuş.

Satabilirim dedi 1800 dolara. Barda da tutabilirmiş canlı müzik için. B3 falan da getiririz bara dedi orada düşüp bayılıyordum ben (o_O) Çok kafa adamdı. Bayağı muhabbet ettik analog klavye ve synthler hakkında.
Sosyal ağlarda paylaş

Daha tam olarak açılmadı yahu, 3 hafta 1 ay içinde resmi açılış olacak ama rhodes duruyor orada tamir bekleme şeklinde. Zaten alet yüzünden girdim içeri :D

Valla dediklerini yaparlarsa çok efsane bir yer olacak orası. Açıldığı zaman götürürüm sizi :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...