Korax Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Merhabalar arkadaşlar. Büyük bir projede görev alacak,frp ile uzun zaman uğraşmış,Deneyimli DM'ler arıyoruz. Burada fazla bilgi vermek istemiyorum,konuşmamız gereken herşeyi yüzyüze konuşacağız. Aradığımız Özellikler; 18 yaşını doldurmuş olmak Ankarada ikamet etmek DM'lik yapmış ve FRP ile uzun süre uğraşmış olmak Günlük Online Olma Saatleri Belirlenmedi.DM'ler Belirlendikten sonra yapılacak. İlgilenen arkadaşlar bana özel mesaj'dan ulaşsınlar lütfen.Uygun bir zamanda Ortadünya cafe'de buluşulup,konu ile ilgili tüm bilgiler verilecektir. Ps:Konu ile ilgilenmeyen arkadaşlar;lütfen gereksiz mesaj atıp kirlilik yaratmayalım. Teşekkürler,Saygılar...[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları..
Korax Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 ..[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları..
Korax Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Tabii efenim buyrunuz :)[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları..
Vilt Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Shard hakkında bılgı verır msn ?[signature][hline]legend never die only change , vilt.
Brook Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Aradığın adam benim onur :P[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. TheCoder, 05 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki: sen gel bana freeze verme sana resci önünde serverı kuyruğa sokayım... Who is that ?
Korax Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Shard hakkında bilgiyi birebir,yüzyüze görüşerek vereceğim dedim. Buradan bilgi vermek istemiyorum.[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları..
Korax Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 said: Brook, 11 Haziran 2004 22:01 tarihinde demiş ki: Aradığın adam benim onur :P Sen önce çöpçatanlığını yap bana :D[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları..
medievil Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Efet Arkadasimiz, Yilin patlamasini gerceklestiriyor, Buyuk FRP ULTRA DOUBLE DUNYA CAPI Bir server aciyor galiba ankarada ikametgah etcekmis ba ba ba ula madem buyuksun , ankaradasin , buyuk bi proje burda isin ne (:[signature][hline]SihirliSayfalar Onyx Shard Owner www.sihirlisayfalar.com/ultima/onyxshard.exe Uyelik icin [email protected]
Brook Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Neden büyük işler yapmasi için burda takilmamasi mi gerekiyo? Açıldığı zaman görürsün ne kadar büyük bi iş olduğunu. Bu başlık senin gibi insanlar için değil senin girmene gerek yok.[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. TheCoder, 05 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki: sen gel bana freeze verme sana resci önünde serverı kuyruğa sokayım... Who is that ?
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 in$allah aradıgınızı en ykn zamanda bulursunuz =) p.s: $u 18 ya$ ile ankara bosdu hocam be :-p[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| [Bu mesaj Pyr0 tarafından 12 Haziran 2004 01:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Korax Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 said: medievil, 12 Haziran 2004 01:02 tarihinde demiş ki: Efet Arkadasimiz, Yilin patlamasini gerceklestiriyor, Buyuk FRP ULTRA DOUBLE DUNYA CAPI Bir server aciyor galiba ankarada ikametgah etcekmis ba ba ba ula madem buyuksun , ankaradasin , buyuk bi proje burda isin ne (: İşin büyüklüğü,küçüklüğü farketmez,senide ilgilendirmez.Senin gibi gereksiz,seviyesiz insanlar yüzünden burası bu hale geliyor.Allah bilir 10 yaşında falansındır. Buraya DM Aramak için konu açtık,senin gibiler salak sulak şeyler yazsın diye değil.[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları..
Korax Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 said: Pyr0, 12 Haziran 2004 01:29 tarihinde demiş ki: in$allah aradıgınızı en ykn zamanda bulursunuz =) p.s: $u 18 ya$ ile ankara bosdu hocam be :-p Şart hocam ne yapalım,olmayınca olmuyor.Ya edit yaparlar,ya script çalarlar.İşini yapmazlar vs.. Yukardaki zibidi,birazcık düzgün konuşup bizi kafaya alsa herifi alcaz,sonra nolcak editi çıkıcak,birsürü püsürük çıkıcak anlatabildimmi. [signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [Bu mesaj Korax tarafından 12 Haziran 2004 01:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Peach_Riza Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 said: Pyr0, 12 Haziran 2004 01:29 tarihinde demiş ki: p.s: $u 18 ya$ ile ankara bosdu hocam be :-p +1[signature][hline]Tum D'loethelere sevgilerle .... Mephisto D'loethe -Bitmeyen sarki istiyoruz !!! [Bu mesaj Peach_Riza tarafından 12 Haziran 2004 01:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Korax Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Üzgünüm ama sebeplerimiz var dediğim gibi.[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları..
Leomar Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Merhabalar, Gerçek anlamda DM lik yapabilecek, UO yu oynuyorum ama , oynarken hem ben hemde kullanıcıların zevk alabileceği bir ortamda Role yapabilecek, FRP dünyasında ODTÜ Medicon FRP klübünün seçkin insanları ile birlikte çalışabilecek, Ben ankarada değilim ama , görüşme için Ankara ya gelebilrim ve her ay yapılacak olan toplantılara katılabilrim diyebilecek, dürüst , işine ve iş arkadaşlarına saygılı insanlar arıyoruz. Bu topiği amacı bu dur. Burada böle istek yapılmış olması sizlere ve bu forumlara katılanlara karşı saygımızı gösterir. Lütfen bu saygımızı kötüye yormayın ve sadece ilgilenen arkadaşlar Sayın Korax ile bağlantı kursun. Teşekkürler.... " Saygı karşılıklıdır.... "
RaVena Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Leomar; Aradağın Saygılı,Dürüst ve Bilgili Dm yi Bulman Dileği iLe... Ama *Saygı karşılıklıdır* Demişsin.. En Iyİ Saygı ve Sevgi Karşılık Beklemedendir... Bunuda Söleyim ..[signature][hline]So I'm Breaking the habit I'm breaking the habit I'm breaking the habit Tonight.. Lle maá quel Elándili RáVená
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 ben olabilirim isterseniz ama yaş sınırı olmuo işte ben 14 yaşındayım ama baya bi dm lik yaptım frp sistemini de iyi biliorum bi çok frp dünyasını da biliyorum bi çok da kitabını okudum yani düşünürseniz gelebilirim[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama
Korax Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 ..[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları..
Korax Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 ..[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları..
Korax Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Haklısın sanırım. 1 kişi bulabildim sadece.neyse artık Ortadünya'ya falan ilan asarım bende neyapalım :)[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları..
Leomar Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 said: RaVena, 12 Haziran 2004 13:03 tarihinde demiş ki: Leomar; Aradağın Saygılı,Dürüst ve Bilgili Dm yi Bulman Dileği iLe... Ama *Saygı karşılıklıdır* Demişsin.. En Iyİ Saygı ve Sevgi Karşılık Beklemedendir... Bunuda Söleyim .. Saygı da kusur edilmez, karşılık beklenmelidir. Beklenmez ise o servera giren çıkan belli olmaz, ayaklar altında gezinirsin. Sen böle bir sistemde yer almak istermiydin , şahsen ben istemezdim. Saygılarımla...
Thrawn Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 OrtaDünya Cafe nerdeydi ya ? Bahçelinin dışında gezmediğimizden ... Kızılay'a gitsek kaybolcaz a.q :P[signature][hline] [email protected] Seviyorsan a$kına özgürLük veR...
HellWalker Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Bi yaş sınırı varda bide çok kıl dm imdir:Pİlk dm oluşumda oluşan dialoglardan biri şöle: Dm[nam-ı değer ben:P]:Karşına ayının teki çıkar.. Oyuncu(Fighter):Ne ayısı lam çöldeyiz amele! Dm:Sus lam wallaha çarparım!Çöl ayısı işte.Çöl ayıları Lord Lethe!nin kara büyüle ... gibi:P[signature][hline]SCREW ASH! I'm going to beat down that little twerp and show him how a real man trains Pokemon!" "I've taught my Psyduck how to use a railgun. The little guy never misses. "For every action,there's an equal and opposite reaction"der Newton.Kimya 1 Değil artık!!Heyooo!! Notorious Lord Fargoth Elder Duelist-->PvP Madness Squelched[Doğrumu yazdım bilmiom??]
Korax Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Orta dünya cafe Beğendik çok katlı otoparkın karşısında.Arkasında diyelim,yani kızılırmak sinemasına doğru giderken. Yaş için +18 dedik ama 17 yaşında birinide dahil ettik. Buarada dialog gerçekten süpermiş :) Dm:kes lan,çöldeysen yandın ozaman öldün :)[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları..
Öne çıkan mesajlar