Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 götü sıkışan hemen her ateistten duyabilirsin zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 cogu okulda vardır f hakkı. bizimkinde mesela mezun durumundaysan 2 ders icin sınav hakkı veriliyor. sınavı gecersen geciyosun o dersi donem uzatmak yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Fistan said: 4. ders seçmeli dersin yaz okulu yoktur. çünkü az kişi olur ve açılmaz. ama illa bitiricem dersen, yaz okulu kayıtlarında sınır 15 ise 15 kişilik kayıt yaptırırsın parasını verip açtırırsın. görüldüğü üzere kapitalizmde çare tükenmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Ben aynı dersin 2 dönemini veremedim, hocaya dedim hocam tek ders sınavına alın 2 dönemlik soru sorun, yok öyle yağma dedi. Şimdi 1 dönem tek ders için okula gideceğim, dönem sonu da tek ders sınavına gireceğim. Yatırdığım 600 lira harç hariç hiç bir kaybım yok, ben de hazırlığı okumadım. Tek ders sınavı da şu oluyor; mesela okulu bitireceksin ama 1 tane dersin var veremediğin, o dersten sınav açıyorlar geçersen dersi geçmiş sayılıyorsun tek ders sınavında aldığın not üzerinden. Hocalar biraz iteliyorlar bir de kıl tipler değillerse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 sunu merak ettim dd leri niye aliyorsunki, yani ff leri al onlar sana 2 yi geciriyorsa yaninda su secmeli dersi al. sonrada 2 yi gecmis ve mezun olmus ol dd lerde okulu bitirmeye engel degil. bir diger cozumde olurmu bilmem ama mezun olacam deyince genelde okullar yardimci olur. F lerinden birini alma secmelini al hepsini gec sonra o F icin tek ders sinavina gir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 ya ortalamam 2.nin altında olduğu için DD leri keyfimden almıyorum zaten. bana zorla iteleniyo. ama 4 tane DD 3 tane FF var zaten 1 tane DD ye kredim yetmiycek. bi de şu hiç alamadığım seçmeli dersi "emrah mode on" yapıp danışmanı kafalarsam ve "bakın hacam DD'ler çakışıyo" diyip de alabilirsem yırttım demektir. zaten bu dönem kesin 2yi geçerim bi daha da DD lerle münasebetim kalmaz diye düşünüyorum. Ama zorlarlarsa bilemem. böyle yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar