Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Off bittim ya

Longshanks

Öne çıkan mesajlar

Ben aynı dersin 2 dönemini veremedim, hocaya dedim hocam tek ders sınavına alın 2 dönemlik soru sorun, yok öyle yağma dedi.

Şimdi 1 dönem tek ders için okula gideceğim, dönem sonu da tek ders sınavına gireceğim. Yatırdığım 600 lira harç hariç hiç bir kaybım yok, ben de hazırlığı okumadım.

Tek ders sınavı da şu oluyor; mesela okulu bitireceksin ama 1 tane dersin var veremediğin, o dersten sınav açıyorlar geçersen dersi geçmiş sayılıyorsun tek ders sınavında aldığın not üzerinden. Hocalar biraz iteliyorlar bir de kıl tipler değillerse.
Sosyal ağlarda paylaş

sunu merak ettim

dd leri niye aliyorsunki, yani ff leri al onlar sana 2 yi geciriyorsa yaninda su secmeli dersi al. sonrada 2 yi gecmis ve mezun olmus ol dd lerde okulu bitirmeye engel degil.

bir diger cozumde olurmu bilmem ama mezun olacam deyince genelde okullar yardimci olur. F lerinden birini alma secmelini al hepsini gec sonra o F icin tek ders sinavina gir.
Sosyal ağlarda paylaş

ya ortalamam 2.nin altında olduğu için DD leri keyfimden almıyorum zaten. bana zorla iteleniyo. ama 4 tane DD 3 tane FF var
zaten 1 tane DD ye kredim yetmiycek. bi de şu hiç alamadığım seçmeli dersi "emrah mode on" yapıp danışmanı kafalarsam ve "bakın hacam DD'ler çakışıyo" diyip de alabilirsem yırttım demektir. zaten bu dönem kesin 2yi geçerim bi daha da DD lerle münasebetim kalmaz diye düşünüyorum. Ama zorlarlarsa bilemem. böyle yani.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...