Toledor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Abi nasıl gözgöre göre yalan söylüyor adam. Çamur at izi kalsın. Selimpaşa suçunu hala başkasına atmaya çalışıyor. Küfür etmemek için zor tutuyorum kendimi. Geçen sene mart ayına kadar yeni yol yapıyordu İBB ve Karayolları birlikte selimpaşaya. Bir ton toprak yığdılar kazdılar çizdiler mart seçimlerinde chp aldı oraları ibb direk bıraktı. İşte o yol hizasındaki sitelerin hepsi gölet şimdi.. Adamda hala o şunun bu bunun suçu bende Tayyipin itiyim, o öyle dememi söyledi diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Bizim halkımız düşünme zekasından yoksun olduğu için bu yaptığı saçma konuşma halk üzerinde eminim ki olumlu etki yapıcaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Kaç senedir AKP belediyesinin elinde İstanbul? Bu kadar süre sonra İstanbulda olan afetleri hala önceki belediyelere atıyorsa yazıklar olsun ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 nedanko said: sir, kizma bana forumun en kaliteli yazarlarindan birisin, fakat gazetenle bu kadar mi birsin? Yani sunu yazdiktan sonra sasirdim acikcasi, hemen taraf i actim, bi baktim orada da topbas a yuklenilmis. Yani merak ettigim taraf gazetesiyle bu kadar bire bir mi dusunuyorsun , yorumluyorsun olaylari? Yanlis bisi degil tabii de, ilginc sadece. Yoksa ben mi denk gelmedim tarafla ayri dustugun durumlara? Oyleyse affola.. sir said: sel felaketi yaşanıyor, çeşitli makamların söyledikleri: başbakan: derenin intikamı acı olur. çevre ve orman bakanı: bu felakete karşı hiçbi ülkede önlem alınamaz. istanbul belediye başkanı: doyumsuz insanoğlu! tamam hayvanlar gibi yağdı ama, şu açıklamalar adeta siyasi intihar. hele topbaş yani direk istifa etmeliydi, böyle rezillik olmaz. bangır bangır uyarılar yapılmış tee geçen haftadan, önlem alınmamış..daha geriye gidildiğinde dere yataklarının yanında her türlü gecekondulaşma, hatta kentleşmeye göz yummuşsun senelerce. sonra "oo abi hayvan gibi yağdı bişey yapamazdık". bi de katrina falan uğrasa demekki buralara, bitmişiz.. not: topiğin kalanını okumadan yazdım. bende bişi dicem konuyla cok alakasız ama, nedanko forumu en kalite adminlerinden birisin, neden herkez quote'un altına yazarken, sen üstüne yazıyosun, hepte böle yapıyosun.Yani sunu yazdıktan sonra merak ettim acıkcası, heman actım baktım mesajlara bi baktım ordada hep üste yazılmış. Yani merak ettiğim html'de yorumlarıdamı üste yazıyosun? Yanlış bişi dğeil tabii de, ilginc sadece, Yoksa benmi denk gelmedim altına tarafına yazdığına? Öyleyse affola.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Yanlız gün geçtikçe İstanbul'u yönetenlerin ne kadar dangalak olduğunu anlıyoruz. Bu dereye yapılmış binalara ilk izin sanırım Dalan zamanında verilmiş, ve AKP son 15 yıldır hiç bir şey yapmamış. Yani ortada nereden baksan 20 senelik bir sorun var ve tek bir politikacı bile çözmeye cesaret edemiyor. Ha bir de İstanbul halkını suçluyorlar ya ben hak veriyorum aslında nasıl olsa istanbul halkı onlara oy verdi =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Dün siyaset meydanındada Hayrettin karaca konuşuyordu, Sorun gözüktüğünden cok daha büyük, karadenize insan eline deymende önce sel olmazdı, şimdi hersene sel sularına milyon tonlarca toprak kaybediyoruz diye. Ekilebilir alanlara ev yaprık, sel bastırdık canımızdan olduk, toprağımızdna olduk, istanbulda tepemi kalmadı diyodu adam haklı olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 uFACIK BİR ALANI SEL BASMASI SONUCU iSTANBULUN NE KADAR ACİZ KALDIĞINI GÖRDÜK. hELE BEKLENEN DEPREM OLSA DEMEK Kİ TOPTAN ölecek bütün istanbul. Caps için pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Absolut said: Kaç senedir AKP belediyesinin elinde İstanbul? Bu kadar süre sonra İstanbulda olan afetleri hala önceki belediyelere atıyorsa yazıklar olsun ona. # Recep Tayyip Erdoğan - (27 Mart 1994 - 6 Kasım 1998) # Ali Müfit Gürtuna - (12 Kasım 1998 - 1 Nisan 2004)* # Kadir Topbaş - (1 Nisan 2004 - ....)** anca ali müfit'e bok atıyor herhalde ondan öncesi kasar sanki ali topbaşı asdfsadf hepsininde aynı tayfadan olması ayrı bir komedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 paticik kar dpt vardı yağmur dpt de açılsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 E istanbulda yağmıyor falan hani?Nerde bu devlet ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 istanbul için uyarı meteoroloji:akşam saatlerinde metrekareye 50kg yağış düşecek. yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Şu an İstanbulda ölğm sessizliği var. Siren sesleri falan duyuluyor. Zombi saldırısı öncesi gibi falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Bella said: istanbul için uyarı meteoroloji:akşam saatlerinde metrekareye 50kg yağış düşecek. yuh. abi yolda sevgili var :( saat 8 9 dan sonra yağsın ne yağacaksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 saat 9dan sonra avrupa yakası gg olabilirmiş esas en şiddetli yağışı yarın akşam bekliyolarmış pazartesi bi anda güneş açıcak, herşey yoluna girecekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 SEL SIRASI ANTALYADA BITTIK.. şu an metrekare başına saniyede litre düşüyo galiba o derece yağıyo artık ahehaueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 olm yağmasın lan yağmur falan yarın randevum var iptal miptal olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 aa durdu yağmur..hava bozuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Az önce bir haber izledim, adamın biri cep telefonuyla sele kapılan bekçiyi çekiyor ve o sırada bunu facebook'a koyarım diye seviniyordu. Ne kadar rezalettir ya, yukardaki zihniyetin yağmacılardan bir farkı yok benim gözümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 TOPbaş hala çıkmış konuşuyor iyice çirkefliğe vurdular ya. Bıktırdılar artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 İSKİ: Dere yataklarında oturanlar evlerini terketsin. Kaynak: Ntv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Sylian said: Az önce bir haber izledim, adamın biri cep telefonuyla sele kapılan bekçiyi çekiyor ve o sırada bunu facebook'a koyarım diye seviniyordu. oha fantastik hareket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 oha hayvan ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 euheuehue.. ya aslinda ben alta yazardimda hep son zamanlarda beynimin bi lobunda degisiklik oldu sanirsam, uste yazmaya basladim.. htmlde yorumlarida uste yaziom belki ondandir euheuhe.. edit: aa bak ciddiyim farkinda degildim mesela simdide.. Cuce said: bende bişi dicem konuyla cok alakasız ama, nedanko forumu en kalite adminlerinden birisin, neden herkez quote'un altına yazarken, sen üstüne yazıyosun, hepte böle yapıyosun.Yani sunu yazdıktan sonra merak ettim acıkcası, heman actım baktım mesajlara bi baktım ordada hep üste yazılmış. Yani merak ettiğim html'de yorumlarıdamı üste yazıyosun? Yanlış bişi dğeil tabii de, ilginc sadece, Yoksa benmi denk gelmedim altına tarafına yazdığına? Öyleyse affola.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 bu haberleri görünce aklıma the day after tomorrow geldi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 http://www.hurriyet.com.tr/_np/5077/8785077.jpg http://www.hurriyet.com.tr/gundem/12458417.asp?gid=229 Bu ne olm, herif torununa pastelle resim çizdirip, basına sunum mu yapıyor!!??? AHAHHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar