Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 halletim ya kontrolleri klavyede rahatıma göre ayarlayayım derken up tuşunu kaldırmışım farkında olmadan, up olmayınca tırmanmıyormuş asdfds onu koyunca sorunsuz geçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 hagar lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 aquila said: kongregatete var bunlardan bi suru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 iyi demisim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 2-3 hafta once yukledim tekrar tekrar yoruyo bi sure sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 butcher hayvanını yarım saat geçemedim baydım, oyunun sonu mu bu boss? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 yukarı doru ateş et gecersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 etlere ateş ediyorum zaten ama yetemedim yine de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=LjQ1lwWSND4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 zincirini attıktan sonra tutmak gerekiyomuş ya ben orada normal giriyodum gücü gitmiyo tabii hayvanatın. eyv 30snde falan indi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 2.5 saat falan sürdü bitirmesi normal modda fakat hardda biraz daha uzun sürebilir save şansınız olmadığı için =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 katanayı aldım demin herhalde son bossa doğru geliyorum, butcherdaki 30dkyı saymazsam 2-2.5 saat falan oldu ama ellerim ağrıdı bıraktım şimdi. güzel oyunmuşl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Zincirle takılıyordum ben genelde iyide vuruo. Yalnız yeni tipleri açmak için dünyanın adamını dövmek gerekio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 zincir favorim benimde, silah olarak da shotgun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 zincirle adamı boğarken pistol ile arkasına dönüp ateş etmesi falan çok iyiydi bence pistol chain kombosu yap =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 bugün kız arkadaşımla coop story bitirdim, herhalde şimdiye kadar en kaptırarak oynadığımız oyun oldu. 1-2 bossta 30-50 dk falan reskill yedik ama hiç sıkılmadan başından sonuna kadar tek oturuşta oynadık. o gazla shank 2 aldık çektik, herifler story mode coop koymamış lan. neyin kafasıdır bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar