Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Leshrac Torment şiirini yazan kim


Gaap

Öne çıkan mesajlar

Öncelikli şiiri c/p liyim:

Torment around me. Torment in me. Torment be with me. And let us conquer our foes. They do not understand our pain. Do you? No. Not a soul can. And for that, we shall make them feel the torment... The torment that inhabits my soul.

Şimcik soracaksınız bu neden bilgisayar oynları/wc3/yada karalama defterinde degil diye? Bilg. oyunları veya wc3 te degil cünkü oyunla alakalı degil, karalama deterindede degil cünkü her ne kadar cok güzel şeyler yazılsada paticigin en az kullanılan bölümlerinden biri.

Şimcik sorum şu, bu şiiri gerçekte kim yazmış. eskiden bilgisayarımda kayıtlıydı (yanılmıyorsam rusyadan başka bir yere göçen bir rus şair) ve gene yanlış ahtırlamıyorsam 19XX tarihli bir şiir. Şimdi biri çıkıpta bu şiiri şu yazmıştır ben biliyorum derse çok sevinirim çünkü google da ne zaman arasam ya leshrach rehberine yada poem ve bu şiirin 1-2 dizesini beraber ayırdıgım icin heroların adlarının nerden geldigini anlatan bir guide a yönlendiriliyorum (nevermore edgar alan poe nun şirrinden geldig için oradaki "poem" lafı tüm search ü züküyor)

bir bilen varsa çok mutlu olcam)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...