fede Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Emperyalizmin doruklarında yaşayan bi yerde staj yapıyorum. insanların kıvandıkları durumları filan görüyorum. çok kötü lan. baya mutsuz oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 organize sanayi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 çok daha organizeler dostum. inanamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 ama senden daha guzel espri yapıyor olamazlar eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 geldin mi hacı ya, şapılatalaım bi gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 hahaha.. Kapitalist bir firmada calismak psikolojik olarak rahatsiz ediyorsa etmesin, hatta daha cok caba sarfet (kendini kullandirmadan) , sarfet ki bu sisteminde senin oyuncagin oldugunu goster.. belki bir gun cok parali olursan (su an olmadigini farzederek konusuyorum) kendi istedigin gibi bir ortam kurarak kendin gibileri istihdam edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 emperyalizm ne fede ya, ülke mi işgal ediyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 ya sev ya terket | cCc noluyor lan bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 küp şeker mi satıyosunuz napıyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 inanılmaz rahatsızlık duydum ben de turizm sektöründen şu üç senede, seni çok iyi anlıyorum fatih. insanların bariz kullanıldığı yerlerde çalışınca çok mutsuz oluyorum ben. bunun için yükseğimde başka alana kayayım diye elimden geleni ardıma koymuyorum şimdi. para kazanmak bana göre değilmiş, umarım bu romantik yaklaşımım da ileride içime huzur verdiği gibi bana da rahat yaşama şartları sağlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 kendi otelimizi açalım selin. bu yaz sektörü iyice öğrendim ben. kontrat müdürü oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 hostel kafası insanım, herkes kendi çarşafını kendi sersin utku. hayatta seninle ortak çalışmam, pis burjuva adayı, lkjg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 utopia said: insanların bariz kullanıldığı yerlerde çalışınca çok mutsuz oluyorum ben. ginaly said: kendi otelimizi açalım selin. bu yaz sektörü iyice öğrendim ben. kontrat müdürü oldum. Oğlum kız senin yapacağın her şeyden nefret ediyorum diyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 nedanko said: sarfet ki bu sisteminde senin oyuncagin oldugunu goster.. yalan olur bu biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 ne anlamda yalan olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 bence kendini kandırmış olursun daha bu seviyede (stajyerlik) sistemin senin oyuncağın olduğunu sanırsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 kullandırmaktan filan bahseymiyorum. zira eşşek gibi çalışacak herkes. ama burası gerektiğinde acımadan insanların donuna kadar alan bi yer. arda bey vakası olmasın diye de çok ayrıntıya girmek de istemiyorum sdkjfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 yok simdi icin demedim, zaten 3 gunde kim kimi oyuncak yapiyo eheuheuhe.. surekli caba sarfetsin firma kapitalist olsun ya da olmasin, sarfetsin ki bi gun oyuncagi haline getirsin sistemi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 yine de global seviyede bir canavardan bahsediyoruz :p sen kapitalizmi bir şekilde kullanıp bunu iyi bir yönde kanalize etsen bile senden başka tonlarca büyük şirket bunu tersini yapmaya devam ediyor olacak (bkz: petrol ve silah şirketleri) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 bence ortadan kaldırmak en iyi çözüm sf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 eh tabii ki, devrim yapacak halimiz yok. :) zaten o yuzden dedim rahatsiz olmasin, senin dilinden konusursam kapitalizm gunesinde daha karbon elementleri var fuzyonda, demire gelmeside bizim hayat suremizce biraz zor. Biz calisicaz, Dunya'yi daha yasanilir bir yer haline getiricezz bu gunesin yakici etkilerini azaltacagiz, denizde kum tanesi belki ama ne yaparsan kar.. Sistemin disinda kalarakad sadece kendine zarar verirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 bence bu işi anca skynet çözer sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 fede said: kullandırmaktan filan bahseymiyorum. zira eşşek gibi çalışacak herkes. ama burası gerektiğinde acımadan insanların donuna kadar alan bi yer. arda bey vakası olmasın diye de çok ayrıntıya girmek de istemiyorum sdkjfs icra memurunun yanında mı staj yapıosun anlamadım ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Tarihi bir topic yanlız.Pati üyeliğim süresince ilk defa Fatihi ciddi gördüm.Pati gerçekten büyüdü galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Ardeth said: bence bu işi anca skynet çözer sdf önce sdflı mıdıflı konuşmayı bırak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar