Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yaptığım İşten Memnun Değilim

fede

Öne çıkan mesajlar

hahaha..

Kapitalist bir firmada calismak psikolojik olarak rahatsiz ediyorsa etmesin, hatta daha cok caba sarfet (kendini kullandirmadan) , sarfet ki bu sisteminde senin oyuncagin oldugunu goster.. belki bir gun cok parali olursan (su an olmadigini farzederek konusuyorum) kendi istedigin gibi bir ortam kurarak kendin gibileri istihdam edersin.
Sosyal ağlarda paylaş

inanılmaz rahatsızlık duydum ben de turizm sektöründen şu üç senede, seni çok iyi anlıyorum fatih. insanların bariz kullanıldığı yerlerde çalışınca çok mutsuz oluyorum ben. bunun için yükseğimde başka alana kayayım diye elimden geleni ardıma koymuyorum şimdi. para kazanmak bana göre değilmiş, umarım bu romantik yaklaşımım da ileride içime huzur verdiği gibi bana da rahat yaşama şartları sağlar.
Sosyal ağlarda paylaş

eh tabii ki, devrim yapacak halimiz yok. :)

zaten o yuzden dedim rahatsiz olmasin, senin dilinden konusursam kapitalizm gunesinde daha karbon elementleri var fuzyonda, demire gelmeside bizim hayat suremizce biraz zor. Biz calisicaz, Dunya'yi daha yasanilir bir yer haline getiricezz bu gunesin yakici etkilerini azaltacagiz, denizde kum tanesi belki ama ne yaparsan kar.. Sistemin disinda kalarakad sadece kendine zarar verirsin..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...