huun Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 ginaly said: böcekler okula gitmez dostum, fyi. böcekler değil, okusfortlu çocuklar. böceklerde de kabahat var ama, kendilerini yeteri kadar iyi tanıtamıyorlar. aradan geçmiş 100.000 yıl, modern dünyaya daha yeni katılıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 mavi böcek güzelmiş mavi diye heral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 huun said: yeni dediği, çoğu insandan eskidir. doğaya karşı olan bu dışlayıcı tutumumuzu değiştirmemiz lazım. biz yeni gördük diye yeni canlı demek ne demek? ayıp ulan, o kadar okumuşlar ama adam olamamışlar. (tu) :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 Yuha Renkler HD kalitesinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 lan bişi var diye baktım bi sürü böcek varmış peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 4. nün renklerine bayıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Dün Power FMde bu tip bir geyik vardı. Görünce haberi şaşırdım şimdi. Ağaçta yaşayan kanguru falan tipi şeyler saçmalıyolardı sudhfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Ardeth said: şöyle ki zamanında hem ağaca çıkan hem de ağaca çıkamayan kangurular varmış. ağaca çıkanlar hem yerdeki hem ağaçtaki besinleri alabildikleri için kıtlık zamanında ağaca çıkamayan kangurular ölmüş bi tek ağaçtakiler kalmış ama insanların olduğu yerde, insanlar yerde kalan kangurulara acıyıp onlara yemek vermiş ölmemişler. öte yandan ağaca çıkan kanguruları da kuş sanıp vurmuşlar dsgsdgs ahuahahuahu amma güldüm yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar