Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Bone said: Ardeth said: ben evrimle fizik yasalarını bile açıklarım hatta matematiksel kanıt bile yaparım o kadar verimli bir alet sdf örnek göstersene. mesela f = m x a Hemen vereyim. Zamanında f=mxa yasasına uyan ve uymayan parçacıklar bir arada varmış. Bu yasanın bize anlattığı şey, hızdaki değişiklikler parçacıkların üzerilerine uygulanan kuvvetlerden dolayı meydana gelir. Bigbang meydana geldikten sonra etrafa saçılan (kuvvet olmadan nasıl saçılır diyeceksin bu kuvvetten dolayı değil sahip oldukları enerjiden dolayı ileri gelen "ilk durum" koşulu sdf) parçacıklardan bu kurala uymayanlar patlama merkezinden uzağa doğru hareket etmeye başlamışlar ve hiç bir kuvvetin etkisi altında olmadıkları için düz bir doğrultuda hareket ederek evrenin ücra köşelerine gidip kaybolmuşlar. Bizim etrafta gördüklerimiz ise sadece bu yasaya uyan parçacıklar, zaten f = m x a da gözlemsel bir yasa. Matematik de istersin sen şimdi ona da örnek vereyim mesela. Sıfır sıfırı bölmez diye bir şey vardır. (yoksa 5.0 = 4.0 demek 5=4 demek olurdu). Bu neden boyledir? Zamanında hem sıfırı bölen hem de bölmeyen sıfırlar varmış. Fakat sıfır bölen sıfırlar, sıfırları bölerek zamanla sadeleşmiş ortadan yok olmuşlar ve sadece sıfır bölemeyen, sadeleşmeyen sıfırlar kalmış bu gün.
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 bende dün gördüm video vardı kedi kadar fare 0_o biz ufacığı ile baş edemiyoz
Bone Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 tebrik ediyorum ardeth. süper açıklama olmuş. Harun Yahya'nın karşısına koysak seni iyi muhabbet çıkardı aslında :)
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Bunlar yeni canlı türü değil ki, böcek bunlar.
slickers Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 böcek canlı değil mi yani
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 sana mı dedik, niye üstüne alınıyon bilader.
slickers Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 ben açtım konuyu yalan mı söylüyoruz yepisyeni canlılar hepsi
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 böceklerin girebileceği klasmanlar şunlar - hayvan - bitki - mantar - prokaryot - protista sen seç fede
slickers Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 omurgasız omurgalı deyi ayrılıyor hatta
fede Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Ardeth said: böceklerin girebileceği klasmanlar şunlar - hayvan - bitki - mantar - prokaryot - protista sen seç fede f şıkkı : böcek
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Bone said: tebrik ediyorum ardeth. süper açıklama olmuş. Harun Yahya'nın karşısına koysak seni iyi muhabbet çıkardı aslında :) çoğu evrimi savunan insanın evrimi savunma biçiminin harun yahyadan farkı yok ben de onu demonstre ettim hoşuna gittiyse sevindim sdf
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Flaş flaş flaş.. TotC de yeni bir canlı türü bulundu.. Allahı olmayan bu canlı . Lich king benim efendimdir la ilahe arthas diye miyavladı.
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 fede said: Ardeth said: böceklerin girebileceği klasmanlar şunlar - hayvan - bitki - mantar - prokaryot - protista sen seç fede f şıkkı : böcek kendi krallığını yaratmak için önce nüfus idaresine başvurman lazım
fede Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 yok olm cidden. böcek böcektir. değil midir. omurgalı böcek mi olur abi. o sınıflardan hangisi trake solunumu yapıyor. lise biyolojiyle hava atıcam iki dakka bozma
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 omurgasız böcek olmaz mı peki? mesela hayvanları omurgalılar ve omurgasızlar diye ikiye ayırsak? bütün ne olduğunu bir türlü kestiremediğimiz, bitki olmayan ama tek hücreli de olmayan her şeyi de omurgasızlar sınıfına sallasak? olmaz mı? bence şahane oldu
fede Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 olur. mesela omurgasız politikacılar. olur yani
huun Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 yeni dediği, çoğu insandan eskidir. doğaya karşı olan bu dışlayıcı tutumumuzu değiştirmemiz lazım. biz yeni gördük diye yeni canlı demek ne demek? ayıp ulan, o kadar okumuşlar ama adam olamamışlar.
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 fede said: olur. mesela omurgasız politikacılar. (tu)
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 huun said: ayıp ulan, o kadar okumuşlar ama adam olamamışlar. böcekler okula gitmez dostum, fyi.
Fin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Lexius said: Flaş flaş flaş.. TotC de yeni bir canlı türü bulundu.. Allahı olmayan bu canlı . Lich king benim efendimdir la ilahe arthas diye miyavladı. aahahahaha yeni değil o yannız :p
Öne çıkan mesajlar