Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Ankara'da whitewolf romanlarını bulabileceğem bir yer biliyor musunuz? Demon Wars ve Clan kitaplarıyla ilgileneyorum.[signature][hline]''Ya ben bunu yakalarımda dizi biter diye yakalamıyorum. Hem biz bunun filmini de çekeceğiz.'' Kedi Tom
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Geçen yıldan itibaren whitewolflar trye sokulamıyor. Çeşitli gümrük sebeplerinden dolayı. "Sansür" bölümünden geçemiyorlardı en son aldığım duyumlara göre :) Bence pazar alanlarına "alınık whitewolf kitapları" gibi bir başlık aç, şansın yaver giderse bulabilirsin. Ya da yurt dışında bi dükkanın tozlu raflarında yine şansın yaver giderse bulabilirsin.[signature][hline]
Apache Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 ankarada yok öyle birö yer[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i] allah allah deyip geçer genç osman..
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Yurt dışından getirtmeye karar verdim bunları ama sansürlüler mi hala? Bilginiz var mı? - Romanlarını getirttireceğim -
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 up
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Sonunda buldum, mutluyum. Üç yıl gecikmeli oldu ama... [ Mesaj 11 Eylül 2007, Salı - 16:48 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ]
axedice Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Hmm tamam nerden bulduğunu yazma.. nerden buldun? hehe Bide hangi kitaplar kim yazmış kim basmış? Hangi zamanda geçiyor ascension campaign mi yeni awakening campaign mi?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 İnternetten eski clan novelları buldum sadece
fenris Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 ya dc++ da herhangi bi rpg hub ında tüm vampire romanlarını (yeni üçleme dahil) bulabiliyorsun zaten.dark ages,clan novels filan kolay...ama ben mage romanlarını bi türlü bulamamıştım :( edit:anakartım yandı :( ders kayıtlarını yapmak için bi netcafeye gelmiştim ordan yazıyorum.download um filan yalan oldu.yeni aldığım hardiske yeni pdf klasörümü geçirmiştim,o da yandı :( changeling in yenisi filanda gitti...benim tavsiyem öyle fazla aramadan önce biraz yorumlara bakın.yanlış hatırlamıyorsam bazıları çok kötüydü. [ Mesaj 12 Eylül 2007, Çarşamba - 18:39 tarihinde, fenris tarafından güncellenmiştir ]
Öne çıkan mesajlar