Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Whitewolf romanları

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Ankara'da whitewolf romanlarını bulabileceğem bir yer biliyor musunuz? Demon Wars ve Clan kitaplarıyla ilgileneyorum.[signature][hline]''Ya ben bunu yakalarımda dizi biter diye yakalamıyorum. Hem biz bunun filmini de çekeceğiz.''
Kedi Tom
Mesaj tarihi:
Geçen yıldan itibaren whitewolflar trye sokulamıyor. Çeşitli gümrük sebeplerinden dolayı. "Sansür" bölümünden geçemiyorlardı en son aldığım duyumlara göre :)

Bence pazar alanlarına "alınık whitewolf kitapları" gibi bir başlık aç, şansın yaver giderse bulabilirsin. Ya da yurt dışında bi dükkanın tozlu raflarında yine şansın yaver giderse bulabilirsin.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
ankarada yok öyle birö yer[signature][hline]|apache the taksimetre|
have no fear,vlad is here! -vlad
adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i]
allah allah deyip geçer genç osman..
  • 3 yıl sonra ...
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Yurt dışından getirtmeye karar verdim bunları ama sansürlüler mi hala? Bilginiz var mı?

- Romanlarını getirttireceğim -
  • 2 ay sonra ...
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Sonunda buldum, mutluyum. Üç yıl gecikmeli oldu ama...

[ Mesaj 11 Eylül 2007, Salı - 16:48 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
ya dc++ da herhangi bi rpg hub ında tüm vampire romanlarını (yeni üçleme dahil) bulabiliyorsun zaten.dark ages,clan novels filan kolay...ama ben mage romanlarını bi türlü bulamamıştım :(

edit:anakartım yandı :( ders kayıtlarını yapmak için bi netcafeye gelmiştim ordan yazıyorum.download um filan yalan oldu.yeni aldığım hardiske yeni pdf klasörümü geçirmiştim,o da yandı :( changeling in yenisi filanda gitti...benim tavsiyem öyle fazla aramadan önce biraz yorumlara bakın.yanlış hatırlamıyorsam bazıları çok kötüydü.

[ Mesaj 12 Eylül 2007, Çarşamba - 18:39 tarihinde, fenris tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...