Madcat Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 şu yorumlara da hastayım,kaleye bi kere gelmediler maç 3-0. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 üçünü de kendi kalenize mi attınız abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 galatasaray korkak oynamıyor ama bilerek kontra oynuyor. nedeni takımı dinlendirme olabilir ama beşiktaş pozisyonları değerlendirse maç değişik bir hal alırdı. ayrıca 2. golde rüştü sağolsun rahatlattı galatasarayı. arda tamam son milli maçta olduğu gibi etkisizdi ama genede galatasarayın ne olursa olsun kontraya yatmaması gerekiyor. genede teknik direktörün bileceği iş. not: bunları yazarken gol oldu hehe. ama skor yanıltmasın izlemeyenleri. galatasarayın akın akın geldiği, beşiktaşı boğduğu bir maç olmuyor. genede goller güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 "ligin en çok gol atan takımı, ligin en az gol yiyen takımına 3 gol attı" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 gs her mevkisiyle ezdi beşiktaşı, kaleden forvete. kalite siz hala gs oynamıyor diyorsunuz, oynasa ne olacak kimbilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Şu maçta galatasaray bolca pozisyona girdi falan diyen olursa zaten saçmalar da, hani bütün pozisyonları Beşiktaş buldu derseniz de saçmalarsınız. Galatasaray biraz korkak oynadı ama şansının da yardımıyla gayet güzel bir skorla maçı aldı. Beşiktaşın o kadar pozisyonu harcamaması lazımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 gs korkak felan oynamadı, erken gelen gole göre, önceki yorgunluklarını, haftaiçinde yapacağı maçı vs hesaba katarak gayet ekonomik, pratik ve sonuç odaklı oynadı. hatalar da yaptı, ama bjk değerlendiremedi. kimse kimseyi kandırmasın. SONUÇTA HAKEDEN KAZANDI. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 ezdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 catir catir pas yapip ataklar hazirliyo takim daha ne yapicaklar anlamadımki.pat kut sisirme karambole olan ataklar degilki. ayrica evet ezdik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 yahu her ızleyenın sıkıldıgı bır mac bu. mac ortadaydı. barız gs ıyı oynadı kımse dıyemez.goller sacma sapan kaleci hatası.3. gol sadece organıze geldı. onun dısında gs nın atagı yok.bırakın atagı kaleye sutu yok.son derece zevksız bır mac. ben bjk yi sl'de dusunemıyorum bu arada. manu fecı yapar bu takımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 haticeye degil neticeye demisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Abi bu ne ya. Aramızda Beşiktaş iyi oynuyo fln diyenler var, bırakın allaşkına. Orta saha nerde beşiktaşta. beşiktaşlı futbolcuların topla oynadığı alanlar iki uç. Defanstan şişir topu, ilerde alabilirsen al, sonrası allah kerim. Hadi diyelim doldur boşalt oynıcaksın, nobre ilk koyacağın adam olmalı takımı yaparken. 3 4 tane gs nin defansındaki bug dan kaynaklanan s.özkan ın pozisyonları var ki onlar da olsa da bişi olmazdı. Beşiktaş kaç-kaç-kaç oynadı bugün biri bana anlatabilir mi??? Taktik faciası bana göre bu maç ve ayrıca oyun kuracak adam falan değil tabata. eğer o oyun kurucuysa tello ondan 10 kat daha iyi yapıyor o işi. tello da ister jet lag olsun isterse sol ayağı kopmuş olsun koyacaksın arkadaş takıma. orta saha diye bişi kalmadı lan özellikle 2. yarı. Tüpçü buradan sana sesleniyorum!!!111 Al tabata, zapo ve sivok un bonservislerini ve git!!! Lütfen git, yeter artık bu takıma çektirdiklerin. Takımdan ümitliydim ben ŞL öncesi ama bilmiyorum artık. böyle orta sahasız oynarsak her takım çakar bize avrupa da... Dipnot: Seni özledik cordoba. rüştü yediği gollerden dolayı değil, her aldığı topu saçma sapan şişirmesiyle bardağı taşırdı artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 gs iyi oynadı diyen yok zaten. oynaması gerekeni oynadı diyoruz. eğer 5. dakikada atmasaydı golü, o zaman görecektiniz siz gs'nin iyi oyununu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Estel_Anorien said: BEŞİKTAŞIN MUTLAKA KAZANMASI LAZIM! Bunu ben söylemiştim. Bi kaç kere de tekrar etmiş olabilirim. Valla umarım HEP beni böyle utandırır GS. Maçı izleyemedim, 100% futbolda verirse özetleri ona bakarım. GS TV'de "sabri mükemmel oynadı" dedi, izleyenler de böyle mi düşünüyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 PZero said: galibiyetten başka şansı olmayan bir takıma karşı gs fazla dayanamaz . 2-0 kazanır beşiktaş (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 SELAMÜNALEYKÜM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 gs tv sacmalamıs. gs'nın en ıyısı Rustuydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Diyorum ki,federasyon bize izin versin,kaleci yerine direk dikelim kale önüne.Gerekirse yabancı kontenjanından saysınlar. Emekli ol Rüştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 gs iyi oynamadı ama kazanmasını bildi yetenekli futbolcuların bir kaç hareketiyle bu skor ve oyun gösteriyor ki beşiktaş baya kötü ... allah sabır versin beşiktaşlılara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Ama Galatasaray daha ciddi bi rakiple oynamadı. Abartmayın. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 rehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Heh hiç ümidim yoktu bu maçtan zaten. Gs ye hayırlı olsun, bizde bir gün bu başkandan kurtulursak birşeyler yapabiliriz yoksa bir halt olmaz bizden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 3-0'lı derbi mi olur lan rezillik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 AAAAAAAAAAA--- Rıdvan hoca da sahanın en iyisi tartışmasız SABRİydi dedi şimdi. İzlemedim, bişey diyemiyorum, sabriyi beğenen tek kişi değilim diye sevindim :D Patideki sabri düşmanları ne diyo cidden merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 e evet zaten 2 takımda iyi oynamadı. galatasaray sg-1 in dediği gibi ekonomik oynadı korkaklıktan değildi. Tabi ben futbol seyircisi olarak görüyorum herşeyi kendi açımdan. Bu kadro cidden baskılı oynasa darma duman ederdi beşiktaşı bugün. Ama yorgunluk, sakatlık riski, ilerki maçları düşünme işin içine girince doğal olarak oynaması gerekeni oynadı. Ama beşiktaş iyi pozisyonlara girdi. çoğu galatasaray defansının hatası. özellikle hakan baltanın son anda dokunduğu pozisyonda. serdar özkan 3 pozisyondan birini değerlendirse maç 1-0 ken daha farklı bir maç izleyecektik. belki 30dk daha kıran kırana geçecekti. Ama rüştü düğümü çözdü sağolsun eheu. Sonuçta frank rijkaard cidden büyük futbol adamı tam anlamıyla. sadece teknik direktör olarak değil. Mustafa denizli ise ne beşiktaşı rezil edeyim, nede tazminattan olayım düşüncesiyle biran evvel gönderilmek peşinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar