Griswold Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Of nasıl bir muhabbetmiş bu böyle ya.
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Doğru anladıysam elemanın teki ben lisede DT dinlerdim falan demiş, mp3 playerında SOAD, Marilyn Manson falan bulunca ssini koyup dalga geçmişler de, neresiyle neden dalga geçildiğini çözemediğimden bilemedim.
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 ulan dinlediği müzik için insanla dalga geçilmesi ne kadar saçma bişey
fede Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 izzet altınmeşe dinliyorum ben de. ne var lan
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 abhahaahahaha o kadar geri zekalı kalitesiz bir geyik döndü ki dün gece o fotoğraf altında, artık beynim aktı kulağımdan. gris doğru anlamış. dalga geçilecek bir tarafı yok tabii. zaten müzik zevkiyle dalga geçicek son insanlarız, zira adamın dinlediği müziklerin aynısını severek dinledik zamanında, hala da bazen açarız.
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=BOjsswstsJc
Öne çıkan mesajlar