Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Elimde bi adet nuh nebiden kalma n-gage var (ilk çıktığında almıştım) düşe kalka büyüdü derin yaralar aldı son 1 senedir sapıttığı için kullanamıyorum haliyle Konuşurken karşı tarafın ses gelmiyor, mesaj yazdıktan sonra yollayacağım kişiyi rehberden seçmek istediğimde çok eşkın hareketler yapıp kitleniyor bende önce kişiyi seçip mesaj gönder demek gibi icatlarda bulunuyorum ve inatla yaşatıyorum. Ne ettin be abi biz 3G diyoruz sen ne diyosun diyenleri dışarı alıyorum ve bunun gibi arızalar yaşamış n-gage tutkunlarına sesleniyorum. SİZ ! n-gage'ten yılmayanlar bu sorunların giderilmesi için ne gibi önerileriniz vardır? Sizce servise versem bi işe yarar mı masrafı ne olur mantıklı mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 olmuyor ama OLMUYOR! up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 n-gage mi. oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 benimde hala aklım almıyor. neden neden diye sorar oldum kendime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 hep özendim n gage'lere. düştüğü hale bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Lyvanna sen bir bayandın yanlış hatırlamıyorsam. Bir bayana en az yakışacak telefon bence altı yuvarlak takoz nokialardan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 n-gage altı yuvarlak takoz nokialarla kıyaslanamazki :( hem n-gage insanın kendine yakışanı oynamasıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 konuyla alakasız konu akışını sürdürerekten diyorum ki: n-gage çok eğlencelidir! arkadaşımdan ödünç almıştım da bir ay kullanmıştım. Umarım sen de sorunlarını halleder de sefa ile kullanmaya devam edersin. Farklı bir tadda telefon. Bence en büyük pazarlama hatası iyi görünen oyun yapmak aşkıyla fps'den ödün verilmesi olmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 side talking Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Side talking diye sayfalarca geyiği dönmüş olsa da yan tutmayınca da konuşuluyordu o telefondan ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 bende var bir tane ancak açılışta error veriyor. 4-5 kere açıp kapayınca düzeliyordu. şansa açılıyor telefon yani. ses olayını bilemicem de diğer sorunlar için sisteme format atmayı deneyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eulogy Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 ben benimkini sevgilime verdim, o da n90 ı bana verdi. ama şimdi ngage e mgs çıkıyor diyorlar, geri alıcam sanırım onun için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 bendede 3300 vardi efsanedir kendileri takozluk konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Kendercik said: Side talking diye sayfalarca geyiği dönmüş olsa da yan tutmayınca da konuşuluyordu o telefondan ya. evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar