Laorx Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 http://hi.im/ Bir çok siteye olan üyeliklerini tek bir yerde toplayıp sergilemenize yarıyor. Pek mantıklı gelmedi ama tutabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 friendfeed var idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 sadece yerimi parsellemek icin aldim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 google da yapmmıyomuydu böyle bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 alan ismi, uzantısı müthiş olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 ben de adıma ve nikime göre kayıt oldum. profile id 5k küsür yannız daha. ilerde coşarsa kullanırız artık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 ben inceledim de çok hoş bişey aslında böyle yeni bi sosyal ağ yapmıyor sadece kim olduğunu ona buna göstermek için her şeyi topluyor işte imzaya falan koycan gideri var yane gerçi face dışındaki şeyleri pek kullanmadığımdan çok ezik kaldı profilim. bi de o imajda last.fm logosu var arkada ama sitede yok henüz last.fm kısmı. unuttular heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 hemen paticik koyalım o zaman sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 teşekkürler iyi bişeymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 openid'nin olayı "tüm hesapları tek bir noktadan kontrol edebilme" işiydi. şimdi openid, friendfeed, hiim gibi bir sürü şey türedi. hepsi farklı şey yapıyor belki ama, "tüm hesapları tek noktadan görme" siteleri kontrol etmek için de herhalde bir site gerekicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 bug var galiba 3ten fazla network ekleyemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 it's not a bug, it is a feature. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar