Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heroes of Neverth vs DotA

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi sırf delay yok diye bakma olaya demekki yeni bişey düşündü adamlar güzel bişey yani delay olmaması diğer oyunlar da bunu kullanır gibi geliyo e başka oyunlarda da delay olmazsa gibi düşünüp yorum yapalım bide "delay yok yeter" sadece şimdilik bi yorum olur.
Mesaj tarihi:
Dota 3-5 kere oynadım.

Hon'un en güzel tarafı 250 mb lık dosyayı çek kur oyna olması (30 doları saymıyorum şimdilik beta çünkü). Dota gibi şunu kur bunu kur, server ara, versiyon farklı gibi insanu uğraştırmaması süper. 30 dolara değer mi bence değer.

Kısa yolları çok iyi her skil için aynı her heroda (dotada farklıydı diye hatırlıyorum) Q,W,E ve R.

Shop sistemi çok rahat güzel.

Grafiklerde cabası diyorum.
Mesaj tarihi:
oyunun hızlı olması süper, dotada başta çok sıkıcı olan süreç burada daha hızlı geçiyor.

Fakat stun lock yapabilen combo sayısı çok fazla, en azından 2 stun arası 1 saniye falan versinler :P
Mesaj tarihi:
BonePART said:

acikcasi beenmedim ya
yane cok karisik
cor janjanli
dotanin en guzel kismi cok sade olmasiydi

bencede
bide düşük ayarlarda oynadıgım için heroları falan seçemiyorum doru düzgün
Mesaj tarihi:
oyun kötü programlanmış, önemli heroları koymamışlar,combatlar çok fast paced skill kullanana kadar combat bitiyo cok az hero var modellemeler tırto kim ne büyü atıyo kim ne item yapmış hangi aura var üstünde anlamak zor felan
Mesaj tarihi:
Oyunun metwork kodları warcraft dan daha iyi.
Lag daha az hissediliyor ve kesinlikle delay olmuyor.
3 kere oynayıp combatı takip edememek doğaldır ben sorun yaşamıyorum artık hatta takip etmesi dota ya göre daha kolay geliyor.
Tek sıkıntım heroları seçmek.
Eksik herolar da eklenicek oyun beta da.
Mesaj tarihi:
ben 10-20 oyun oynadim, bildigim herolara karsi oynarken kim ne kullaniyor secebiliyorum artik. itemlara da alistim birine tiklayinca anliyorum nerde ne var. Gayet memnunum ben oyundan cok cok keyifli olmus.

ufak tefek buglar var, onlari da hallederler mutlaka ve uzun sure oynanir.
Mesaj tarihi:
stash bence de her yerde olmali. cok zahmetli oliyir.

O degil de, oyunun EN guzel yani hero secme ekrani. bolem actan once herolari secerken anonsorun sesi...

P-p-p-pestilenceeeeee... D-d-d-d-devouraaaaaaaaoooorrrrr.
  • Yeni Oluştur...