Cuce Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 bide grafiklerde kontrast düşük gibi geldi bana, biraz daha cav cav olabilirmiş, karakter texturelarında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 HoN'da delay yok, sadece betadan kaynaklanan laglar var bu yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 abi sırf delay yok diye bakma olaya demekki yeni bişey düşündü adamlar güzel bişey yani delay olmaması diğer oyunlar da bunu kullanır gibi geliyo e başka oyunlarda da delay olmazsa gibi düşünüp yorum yapalım bide "delay yok yeter" sadece şimdilik bi yorum olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Dota 3-5 kere oynadım. Hon'un en güzel tarafı 250 mb lık dosyayı çek kur oyna olması (30 doları saymıyorum şimdilik beta çünkü). Dota gibi şunu kur bunu kur, server ara, versiyon farklı gibi insanu uğraştırmaması süper. 30 dolara değer mi bence değer. Kısa yolları çok iyi her skil için aynı her heroda (dotada farklıydı diye hatırlıyorum) Q,W,E ve R. Shop sistemi çok rahat güzel. Grafiklerde cabası diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 güzel oyunda harbiden başlarda çok zorlanıyo insan savaş sırasında target almak çok karışıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 DOTA batmanse HoN robindir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 adamlar optimizasyonu iyi tutturmuş hocam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 oyunun hızlı olması süper, dotada başta çok sıkıcı olan süreç burada daha hızlı geçiyor. Fakat stun lock yapabilen combo sayısı çok fazla, en azından 2 stun arası 1 saniye falan versinler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 honda id sistemi yerine boktan bi ranking getirmişler, wepladaki id sistemi kadar güvenilir ve sağlam çalışamaz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 kesinlikle. hatta bence wow arenaya da weplanın id sistemi gibi bişi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Harbi id sistemi süperdi. Millet birbirinin account ile girerdi. 15 dakika sonra adamın noob olduğu ortaya çıkardı da oyunun içine ederdi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 weplada benim id 819:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 elesso said: honda id sistemi yerine boktan bi ranking getirmişler, wepladaki id sistemi kadar güvenilir ve sağlam çalışamaz bence. QQ QQ QQ QQ QQ QQ 1500 ün üstüne çıkarsan o zaman konuşuruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 arkeyn bab spastik demişin de dotada zaten sudayken rampadakini göremen geceyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 BonePART said: acikcasi beenmedim ya yane cok karisik cor janjanli dotanin en guzel kismi cok sade olmasiydi bencede bide düşük ayarlarda oynadıgım için heroları falan seçemiyorum doru düzgün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 oyun kötü programlanmış, önemli heroları koymamışlar,combatlar çok fast paced skill kullanana kadar combat bitiyo cok az hero var modellemeler tırto kim ne büyü atıyo kim ne item yapmış hangi aura var üstünde anlamak zor felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Oyunun metwork kodları warcraft dan daha iyi. Lag daha az hissediliyor ve kesinlikle delay olmuyor. 3 kere oynayıp combatı takip edememek doğaldır ben sorun yaşamıyorum artık hatta takip etmesi dota ya göre daha kolay geliyor. Tek sıkıntım heroları seçmek. Eksik herolar da eklenicek oyun beta da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 said: kim ne büyü atıyo kim ne item yapmış hangi aura var üstünde anlamak zor Bu doğru. Gerisi yanlış ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 oynadıkça kim ne atıyo ne aura var bilinir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 İtem sistemi daha sade ve güzel bence bildikten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 ben 10-20 oyun oynadim, bildigim herolara karsi oynarken kim ne kullaniyor secebiliyorum artik. itemlara da alistim birine tiklayinca anliyorum nerde ne var. Gayet memnunum ben oyundan cok cok keyifli olmus. ufak tefek buglar var, onlari da hallederler mutlaka ve uzun sure oynanir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 zeus'un ultisi biraz daha güçlü olursa oyun tamamlanmış olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Bu arada hani basede değilken stashe gidiyo ya aldığın itemlar, o stashteki itemları secret shopların yanına gidince de alabiliyo muyuz? ve sizce bu bir bug mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Hatta gerektiği zaman otomatik atmalı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 stash bence de her yerde olmali. cok zahmetli oliyir. O degil de, oyunun EN guzel yani hero secme ekrani. bolem actan once herolari secerken anonsorun sesi... P-p-p-pestilenceeeeee... D-d-d-d-devouraaaaaaaaoooorrrrr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar