dreampowder Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 selam! Wanderers of space, katilicak yeni oyuncular ariyor!! her türlü skill ve gemi yardimi yapmaya haziriz, irtibat icin oyun icinde "omar khayyam" ismine eve mail atmaniz yeterlidir! herkese iyi oyunlar!
Sovereign Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Omar abi bakıyorum propogandaya burda da devam ediyosun :) <-- ESPİRİ Arkadaşlar şimdi size sunacağım bilgilere dikkat edin. Omar'ın kurduğu şirket 2. Türk şirketidir, hiçbir gücü veya bağlantısı olmamakla birlikte 5 kişilerdir. Bizim şirket oyunun neredeyse başından beri vardır. Şuan 65 kişiyiz ve her geçen gün büyüyoruz. Oyundaki en güçlü alliance olan Curse Alliance'ın üyesiyiz ve şuanda alliance'ın ana gemi üretimini yapmaktayız. Bu aralar bol gemi yapıp bol gemi satıyoruz. Kazan ve bize yardım eden birçok üyemiz var. Bizimle çalışırsanız, kazanırsınız bu kesindir. Yanlız bir Dreamsmiths üyesi olacaksanız, çalışacaksınız abicim budur. Bazı arkadaşlar var, bir bok yapmadan şirketten yararlanacaklarını düşünüyorlar ama yanılıyorlar. Şirketimizde battleshipini bizim sayemizde almış ne kadar adam varsa hepsi şirket için gerekeni yapmış ve çalışmışlardır. Çalışın, kazanın. Kendi imkanlarınızla bir battleship almanız belki 8ay sürüyorsa, bizim şirkette çalışarak geminizi en geç 2 ay içinde alırsınız. Şirketimiz Türkler tarafından kurulmuş olup şuanda Türkler tarafından yönetilmektedir. Birçok yabancı üyemiz de mevcuttur. Diplomasiye çok önem veririz ve şuan EvE dünyasında ne kadar powerholder (stakeholder, güçsahibi) insanlar varsa hepsi CEO'muzun kankisidir. Bu durumun bize sağladığı avantajları artık siz düşünün.[signature][hline]Nail "Mirage" Avunduk Türk [Dreamsmiths] [Bu mesaj Sovereign tarafından 13 Haziran 2004 00:21 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Sovereign tarafından 13 Haziran 2004 00:21 tarihinde değiştirilmiştir]
dreampowder Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 bir corp ne kadar eskiyse dusmanıda o kadar fazladir.. oyuna yeni baslamis bir newbie olarak 0.4 uzaya indiginiz anda "aha dreamsmithler bunlar bilmemne allienceinin uyesi saldirin yokedin" tarzi seylere ne kadar alisabilirsiiz bilmiyorum. yada yine bir newbie olarak size verdikleri hoarderla 40 jump uzaktaki 0.0 bir sisteme gidip gelmeyi göze aliyosanizda hic durmayin dreamlere katilin derim :) bizim corp kucuk oldugundan kararlarda cabuk alinir, dinamiktir. dreamsmithte isler biraz yavas yuruyo hele hele yeni skill almis, gemimi kullanayim diye heves eden bir yeni oyuncu icin peygamber sabirli olmak gerekiyo doğal olarak cok buyuk ve guclu bir corp olduklarindan siranizi beklemek zorundasiniz.. dedigim gibi bizim corpun amaci yeni oyuncular, tecrübeliyseniz ve daha büyük bi arayis icindeyseniz dreamsmithlere gitmenizde bi sakinca yok derim sonucta onlarda bizim gibi bir turk corp severiz kendilerini :)
dreampowder Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 said: Sovereign, 18 Mayıs 2004 09:33 tarihinde demiş ki: Çalışın, kazanın. Kendi imkanlarınızla bir battleship almanız belki 8ay sürüyorsa, bizim şirkette çalışarak geminizi en geç 2 ay içinde alırsınız. iste buyuk bir sirketin hantalligini burdanda gorebiliyoruz.. 6 gun calisarak bir battleship alabiliyoruz arkadasimiza :)
Sovereign Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 6 gün? biz her an alırız. Alırız ama adamın haketmesi lazım.[signature][hline]Nail "Mirage" Avunduk Türk [Dreamsmiths]
under_the_runes Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 omar khayyam arkadasimizi kutluyorum cunku oyunu hizli ogrendi ve cesurca bir atilim yapti, umarim basarili olur. Dreamsmiths buyuk bir corp oldugu icin isler yavas yurumekte bu bir gercek 20 30 kisiyi ozellikle dunyanin farkli zaman dilimlerinde yasayan insanlari organize etmek bir hayli zor bir is. omarin dedii gibi 4 5 madenci 1 hafta calisarak bir bs alabilir/yapabilir belki ancak sirket buyudukce ve ihtiyaclar artip/degistikce (gerekli moduller/dronelar, patlayan gemilerin yenilenmesi...) 6 gunde alinan bslerin zamani uzuyacaktir. ayrica savasci olmak isteyen arkadaslar bs artik tekbasina agent mission ve miningden baska bir ise yaramiycak, yani battleship class gemiler PvP de ancak buyuk fleet savaslarinda yararli olucak, aradiginiz heyecani wanderers of space de ne kadar bulursunuz bilemiyorum. konuya oldukca objektif bakiyorum ve ben wanderers of space in kurulmus olmasini cok cok basarili buluyorum. umarim guzel seyler yaparsiniz ve rekabert ortami yaratirsiniz boylece ceolari ve yoneticileri turk olan bu iki sirkette kendini gelistirir buyutur. off ya ne guzel yazdim ne iyi didim ya...
Sovereign Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 hehe, oyundaki ismin neydi?[signature][hline]Nail "Mirage" Avunduk Türk [Dreamsmiths]
under_the_runes Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 LEILA KANZ :) [Bu mesaj under_the_runes tarafından 21 Mayıs 2004 13:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sovereign Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 :D Yannız Viceroy means it literally :) Adam canı sıkıldı böyle ezik corplara girerek adamları kesti ya var mı ötesi...[signature][hline]Nail "Mirage" Avunduk Türk [Dreamsmiths]
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 said: Sovereign, 21 Mayıs 2004 12:37 tarihinde demiş ki: 6 gün? biz her an alırız. Alırız ama adamın haketmesi lazım. demek ki orda 6 günde hakediliyomuş ;)[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche
dreampowder Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 yorumlarınız için teşekkürler son durum itibariyle 8 kişi olduk :D kendi çapımızda bir minig şirketi olarak yolumuza devam etmekteyiz. bu arada "sevket"e , dreamsmithtekilerede, elturcodaki dier oyunculara yardımlarından dolayı teşekkür ediyorum, çalışmalarımız devam etmekte :) (bunun dışında kalan oyuncular kendilerini bilir) [Bu mesaj dreampowder tarafından 23 Mayıs 2004 18:36 tarihinde değiştirilmiştir]
seven22 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Selam Millet naber.[signature][hline]U-P-C The next best thing to a women...
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 aa seven22!! senden naber hoca??? ne iyi ettin de geldin[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche
Zenith Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Hmmmm bak bu thread'ı yeni gördüm, yani şimdi Omar bende bi cruiser ile gelip kazarsam sizinle banada Battleship verecekmisiniz 6 günde? ha verecekseniz ben bi haftalığına DRM'den ayrılacam. Çünkü High End mineral kazmadan Battleship kazmak cidden iyiymiş, bıraksakmı yaw acaba biz Bistot, Crokite kazmayı, low end'e mi versek kendimizi acaba... Bu arada dostane olduğunu söyleyen Omar'ın, DRM'e minnet borcu olan Omar'ın saldırılarına bakınız...vay be. Politikamızda savaş açmamak olmasının arkasına saklanıyo gibisiniz. Ama kendinize çok güvenmeyin, böyle provokasyon yapmaya devam ederseniz politikamızda bazı kural değişiklikleri olabilir her an...
Soulless Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Baska bir konu basligi altinda bitmis olmasi gereken bir tartismayi burda surdurmenin anlami yok , lutfen forumlari kisisel tartismalariniza arac olarak kullanmayin. Bu forumlar bunlari gecen senede yasadi ve cok cirkin noktalara vardi olaylar ayni seylerin tekrarlanmasini istemiyorum oyuzden gerginlik yaratacak konusmalari ozel mesajdan halledin[signature][hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change
dreampowder Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 katılıyorum. bundan sonra bu konularda başka post olmıyacaktır. iki tarafında iyiliği için drm ile wos arasnda bir ilişki kalmamıştır. P.S: (4 gün boyunca günde 5 container jaspet kazarak 100milyon para kazanabilisiniz.:) ) [Bu mesaj dreampowder tarafından 13 Haziran 2004 15:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Zenith Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Tartışmayı sonlandırmak konusunda hemfikirim, ama "her iki tarafın iyiliği için" ibaresinede gülmedende geçemicem. :)[signature][hline]Captain of Many Ships Including: Apocalypse Class "Anjelique" Thorax Class "Eve Radio" Thorax Class "Dregojah" Bestower Class "Balina VI"
dreampowder Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 afacan :) [Bu mesaj dreampowder tarafından 14 Haziran 2004 13:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Captain of Many Ships Including: Apocalypse Class "Anjelique" Thorax Class "Eve Radio" Thorax Class "Dregojah" Bestower Class "Balina VI" lol..[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk [Dreamsmiths] - CA Death is beauty, when wrapped in power..
Öne çıkan mesajlar