Miraul Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 jump shot efsane biseymis onu ogrendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batu Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Selamlar, Bow of Blessing (%20 attack power)ile Strong shots( %5 attack power) stack oluyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozgurtrk Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Bütün hepsi stack oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 lvl 15 im şuan resmen ağladım bu levela gelene kadar 16 olunca düzelcek diyolarda bakalım.6 level için 2 tane skill verilmezki yaw bi snare+8 sn cd li 200 vuran skill var töbe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 19 da biraz toparlanıyor ama umutlanma anca lvl 30 da ranger gibi ranger oluyorsun zaten ondan sonra sınır yok 5 lvl üstün elite i alıp sololuyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeper Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 ranger ile ilgili super macro ları olan arkadaslar paylasabilir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 dps si nasıl 30-40 dan sonra ?oyungezerin verdiği kitapcıkta rangeri itin bi yerine sokmuşlardı grp bulamaz,dps yapamaz,levelingi yavastır felan diye:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 oyun gezer yürüsün gitsin nedir bu yurdum oyuncusunun oyun oynamayı bilmeyen adamlardan çektiği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Ranger, lvl 20 e kadar yavas kasar sora bıldıgın motor gıbı,evet gruplarda dpsi dusuktur malum mana sıkıntısı olan classlardan ama duzgun yanında mana pot tasıyanını bulursan dpste yapar.pvpde adamı öttürür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 lvl 40 ken lvl 38 elite mist mane mobunu kesiyordum. tek mobta 300k xp veriyordu. bumudur level kasamayan ranger :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mumi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Lvl 38 oldum. Lepharistte 40 lvl eliteleri sololuyorum. Yaklasik 370k exp veriyor exp buff ile. 7-8 dakika suruyor oldurmek. Mana pot olmasi Sart. 1 elite de mana %20 ye filan iniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeper Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 ranger ın lvl kasma sorunu yok da parti bulma konusunda sıkıntı yasadıgı kesin genelde ranged class olarak cc nedeni ile sorc ve sprit erozyondan +%20 drop rate nedeni ile sm tercih ediliyo o yuzden o sırada sizden baskasını bulamazlar ise alıyorlar partiye o kısmı dogru soylemisler onun dısında soylenenlere bulşit derler bizim koyde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Ranger gurup bulamazsa Assassin napsin? Sin'nin dmg. farki yaratacagi uzun Boss fightlar disinda ranger hemen ayni dmg.'i cikariyor. Ustune Sin'de hic CC skilli yok Kiting sifir. Kullanabilecegi 2 tane Stun var birde havaya asma skilli. Stunlar 1 saniye suruyor skill interrupt etmek icin. Gel gelelim Elite moblar 1 lvl yuksek olsa bile 98% stunlari resistliyor. Resist yememek icin yuksek accuracy takmaniz lazim ki o zaman da crt.siz sin salcasiz yemege benziyor. Dps icin crit. ile attack takmak gerekiyor. Ranger da ise Bol bol CC var ustune super Kite'laya biliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 lvl 29 olmak üzereyim ama üstüm çöp resmen tailor kasıp item yapayım diyordum ama baya para gerekiyo levelimdaki itemleri yapabilmek icin sanırım+skill kasmamda gerek felan ne önerirsiniz tek yol sadece craft mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 skilllerin cd leri uzun hepsini kullanınca arada boşluk kalıyor oto atak ile vuruyorum ama sorc-sin saydırıyolar bu durum baya bi dps kaybına yol açmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Kendin yapmaktansa satin almak daha ucuza gelir. Yesil bir item yapacaksin mesela. Worthy... bilmem ne. Kullanacagin tum malzemeler yesil olacak ki AH'den hepsini alacagina yapacagin armoru alman daha ucuza gelir. Yesil yaparken mavi proc'laya biliyor ama tamamen sans. 1. de proc'layabilir ya da 10.da. Proc'layinca Worthy noble diye mavi birsey oluyor mesela. Ama bir de Expert armor'lar var ki bunlarin Stat'lari daha iyi. Expert yapabilmek icin 410 Tailoring lazim. Uzun lafin kisasi ya malzemeyi toplayin yuksek Lvl Tailor'a goturun size yapsin. Ya da Ah'den takip edip ucuza almaya calisin. Tailoring'i durduk yere hic kasmayin derim para kaybedersiniz. En iyisi Grind yapiyorsaniz Light, Thing, Strong... raw leatherlari biriktirin. Ah'den ucuza alin. Bunlari leather, leather pad'a donusturun boyle skill kasin. +++++++++++++++++ Teoride 2 cesit Class vardir. Main Class, Support Class. Ranger support Class'tir. Soccerer, assasin main Dps class'lardir. Ranger'in Dps olarak bunlari gecememesi gerekir. Pratikte farkli uygulamalari olabilir tabi.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 ranger ıle full atak stigmaları gidiceksin adama burst yapıp olmez ise kitelayacaksın sonra cd ler dolunca tekrar burstluyeceksin başka türlü sin e karşı şansin olmaz eğer sleep kullanıyorsan sorcu zaten kesersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Hep end game gear'a gore dusunuyorsun. Dedigini lvl 40 adam yaparsa asil o zaman sansi olmaz. Max crit cap'a ulasana kadar critical takmasi lazim. Ustelik crit. ranger'a stun veriyor ki, tartismasiz en iyi stat. Lvl50'ye kadar crit ve + attack takin.Saglam gear mana stone'suz 400 kusur crit. veriyor. Hp mumkunse 7000'nin altinda olmasin birde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar