Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sapıtmış Bir MS Wireless Optical Mouse Vakası, İmdak!

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

Hehe.
Farketmiyor modeli falan.
Arada kapanıp gidiyor mu?
Veya mouse pad'in kırmızı mı?[signature][hline][i]It is so ignorant to cry in someones funeral.Because you already know everyone will die some day, since the day you know him you should already know that.Now, look in my eyes and start thinking me rotting and decaying in my coffin.Sounds sad huh?But we are all sure that you and I will die some day.Maybe tomorrow maybe now.No need for tears in my funeral.Accept me dead, and so I will.
VII.
Sosyal ağlarda paylaş

pad kullanmıyorum daha rahat.
Yok abi kapandığı da yok. Açtım kapadım bi halt yok.

MS yetkili servisini bu mouse ve klavyeyle dövecem düzelmezse.[signature][hline][b]Penthesilea, MSN = [email protected]
I feel peace within as your soul meets a new world
A world where you may step up to a higher learning
Take my hand and walk down the path of forgiveness
Sosyal ağlarda paylaş

pad kullanmazsan çok hızlı aşınır farenin tabanındaki süspansiyon görevi gören hedeler, ben birkaç ay kullanmıştım öyle sonra çok pişman oldum. onlar aşınınca kamyon direksiyonu kullanmak gibi ağırlaşıyor fare..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
Sosyal ağlarda paylaş

wireless mauseleri hiç sevmiyorum ben ya quake falan oynarken hayatın havada uçuşan 2 salak radyo dalgasına bağlı oluyor:) loss olması ve gecikme yaşaması kaçınılmaz bence
yahu 1 metrelik mesafeyede bi kablolu kullanın yaf

birdefa radyo dalgaralı kadar herşeyden etkilenen ve parazitlenen birşey yok[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Sosyal ağlarda paylaş

birde optik mause öyle çok sorunlu değil a4tech aldım toplu mause kullanıp işkence çektiğime pişman oldum:) quake oynarken çok sorun var falan diyorlar ama yalan be son derece güzel a4tech in 2 tekerlekli mauseleri çok rahat ettim yani

mause pedimde kendi fotorafım var megoloman değilim ama:) çok kaliteli bi ped yumuşak birşey aşındırmıyor ve lacivert renk ağırlıklı[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Sosyal ağlarda paylaş

n0x la gittik Buc's a, savaş var. Dana gibi guild war'ın ortasında piller bitti ahha. Dünya rekoru kırdım heralde, en hızlı şekilde yan odadan pil alıp takma rekoru :D
Ve ölmedim yani yanımda bissürü adam yattı. Ben mal gibi durdum öyle :P[signature][hline][b]Penthesilea, MSN = [email protected]
I feel peace within as your soul meets a new world
A world where you may step up to a higher learning
Take my hand and walk down the path of forgiveness
Sosyal ağlarda paylaş

kablolu her zaman daha sınırlayıcı ve bozuluyorsa fare farkında olmadan çekiştirmemizden oluyor genelde.. radyo dalgası dediğin o kadar belirsiz birşeyse nükleer denizaltılara nükleer füze fırlatma emri de radyoyla gidiyor, bütün dünyanın kaderi radyo dalgalarının elinde.. :-p[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
Sosyal ağlarda paylaş

esası 3 4 yıl önce sanırım elektiriğini mause pad den alan ve anten olarak gene mause pedi kullanan bir mause tasarlamıştım kağıtta:) hala çıkmadı[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...