dory Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 koy poposuna b'oluuuum. ben de ayni olayi yasadim biliyosun =) hayat devam ediyo ayrica
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 ben bile gidecem oğlum ya, geçen sene her gün 08:30-17:30 okulda olup hocaların cebini dönerden döndürmeye çalışan ben sadece çarşambaları 8:30-9:30 okula gidicem ki az çok sen de biliyorsun ne kadar çalıştığımı. ne diyeyim üzülme dicek halimiz yok ama zamanla zaten unutulacak, bi bakmışsın güzel şeyler olacak
fede Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 sıkma tatlıcanını olm ya. neler çıkar daha önüne
calimero Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 güncelleyim bari lan benim failim görünmesin:P
Mal Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 bella bu topiği albüm topiği sandı, sayfa başı yapmaya çalıştı. fail buldum fail.
calimero Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Mal said: aha fail buldum (:D böyle nickte birinin de fail bulması ayrı bi güzelmiş:P Dipnot: geyik yapıyorum ha, yanlış anlayıp çemkirme:P
Bella Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Mal said: bella bu topiği albüm topiği sandı, sayfa başı yapmaya çalıştı. fail buldum fail. AHAHAHAH of evet ya hiç farkında değilim çok güldüm hahah
calimero Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 garbıç güzel şey aslında düşününce...
Mal Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 calimero said: Mal said: böyle nickte birinin de fail bulması ayrı bi güzelmiş:P Dipnot: geyik yapıyorum ha, yanlış anlayıp çemkirme:P ya yok ne çemkircem. bide failsiz user olmaz. bide sanırım dynun 1 dersten kalmış mecburen okula gidiyor. fede Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Mal said: calimero said: Mal said: böyle nickte birinin de fail bulması ayrı bi güzelmiş:P Dipnot: geyik yapıyorum ha, yanlış anlayıp çemkirme:P ya yok ne çemkircem. bide failsiz user olmaz. bide sanırım dynun 1 dersten kalmış mecburen okula gidiyor. . calimero Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Lan kendi feyıl ın içinde beni de götürüyosun. editle şu attığını:P Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/4283750-oooooooooofff/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön
fede Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Mal said: calimero said: Mal said: böyle nickte birinin de fail bulması ayrı bi güzelmiş:P Dipnot: geyik yapıyorum ha, yanlış anlayıp çemkirme:P ya yok ne çemkircem. bide failsiz user olmaz. bide sanırım dynun 1 dersten kalmış mecburen okula gidiyor. . calimero Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Lan kendi feyıl ın içinde beni de götürüyosun. editle şu attığını:P Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/4283750-oooooooooofff/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
calimero Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Lan kendi feyıl ın içinde beni de götürüyosun. editle şu attığını:P
Öne çıkan mesajlar