tunch Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 kazımı çıkarması lazım , ama fatih terimin lazım olan bir hareketi yaptığını görmedim ben senelerdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 "Tatar Ramazan" said: 32 yaşındaki Nihat'a, Aurelio'ya bu yaşta ağır sakatlıklar yaşamalarına rağmen laf ettirmiyorsun, düzelirler krallar diyorsun. Ama 22 yaşındaki Özer'e futbol hayatı bitmiş muamelesi yapıyorsun. Kaldı ki bu adam 1 sene falan sakat yatmadı, geçen sezon 23 maç oynadı ligte. Martta sanırım sakatlandı, 2 ay yattı ama döndüğü maçta gene sakatlandı, şans işte. Futbol hayatı bitmiş muamelesi yap mi yaptım? Önce bir kendi takımında ilk 11'e girsin sonra gelir milli takımda oynar dedim. Çocuk daha 20 yaşında bu ne acele? Kendi takımında oynamayan adamı milli takıma mı alalım? Nihat ve Aurelio zaten kapasitelerini kanıtlamış milli takımda yeri olan adamlar. Özer o yeri daha yeni yeni kendini ispat ederek kapacak. Fanatizm hakkaten mantığınızı engelliyor yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Herkes bir tarafını yırtıyor sahada, Terim'in has evladı Kazım efendi yine eli şeyinde geziyor, idmanda sanki. Bok var satmadık şu laubali herifi of ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 ahanda attık lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 "Tatar Ramazan" said: Herkes bir tarafını yırtıyor sahada, Terim'in has evladı Kazım efendi yine eli şeyinde geziyor, idmanda sanki. Bok var satmadık şu laubali herifi of ya. kazımın golü var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Off şurda Tuncay'ın yapacağı şeyi bi sezebilse Arda golü atacaktı da anlaşamadılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Benim de rahat alırız tarzı yaklaşımım dediğiniz gibi çöktü ilk yarım saat içinde,hadi bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Rewendor said: Off şurda Tuncay'ın yapacağı şeyi bi sezebilse Arda golü atacaktı da anlaşamadılar ben aöçı izlemiyorum ama içimden bir şey kıorandı bitr anda "attık!" diye götümden attımmeğersem pozisyona girmişiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Şov başladı bizim takımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 maçı hissdiyorum evet ilk yarı atamayacağız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 birinden geçse diğerine çarpıyor abi , 4 defans 3 kalceiyle oynuyo herifler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Arda iyi oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Mis gibi savaşçı ve top tutacak Semih varken, bit kadar Sercan'ı bu yarmaların arasına saldı Terim. Yavrum Servet bari ileri çıkıp iki omuzla dağıtsa şunların defansı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 ÇOK GÜZEL BEE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 ŞANLIII TUNCAAAAY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 GOL BE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 müthiş gol , rahat alırız dediğim maç rahata erdi yine.. daha atarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Stad çok güzelmiş. gol attık bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 "Tatar Ramazan" said: Mis gibi savaşçı ve top tutacak Semih varken, bit kadar Sercan'ı bu yarmaların arasına saldı Terim. Yavrum Servet bari ileri çıkıp iki omuzla dağıtsa şunların defansı:) salşlarken biraz destekli sallayın.. semih cezalı kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 izlemeye 3 dakika önce başlayabildim golü bilmiyorum onların, ama bizim gol çok güzel hakikaten. tam böyle akıl dolu deneninden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Vay be bi süredir FB maçlarına hiç bakmıyodum takımında da böyle mi oynuyo Emre? Geçen sene falan bayağı kötüydü de eski haline dönmüş gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 daha da iyi oynuyo ya hakkaten süper emre bu sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 benim izlediğim böyle emre , çenesi kadar ayakları da çalışmaya başladı tekrar bu arada ATV rezlet bir yayın yapıyor. sadece tuncayı ayağını "gör3emediğimiz" bir tekrarın ne manası vardır? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 "Tatar Ramazan" said: Mis gibi savaşçı ve top tutacak Semih varken, bit kadar Sercan'ı bu yarmaların arasına saldı Terim. Yavrum Servet bari ileri çıkıp iki omuzla dağıtsa şunların defansı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 gökhan cam hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar