Gaap Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 dün eurobattle.net kapalıydı dota atamıyorum bari tr kanalının forumu euroturkiye.net e gireyim dedim. gecenin 1 i falan aynı sıralarda newfag olarak 4chande dolanıordum, baktım euroturkiyede bir eleman sıkıldım dolascak site yokmu deyince spoiler icin bi tarafı yiyen girsin die 4chan a link verdim. az önce girdim baktım ki erotik/pornografik link paylaşımından ban yemişim. lol
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 ahah. origami boarduna link vereydin sinsice.
Gaap Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 salaklık ettim /b/ ye verdim :)
deja cyrano Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 ehueh patiden sandım ben de, UO hakkındaki mesajlarını severek okuyorum ben öyle olması ayıp olurdu bence.
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 patiden ban yiyince garbıça da giremiyon
deja cyrano Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 teşekkürler, bunu biliyordum, ama bilmeyen arkadaşlarımıza toplumda faydalı bireyler olabilmeleri için bazı bilgiler vereyim, 9. cumhurbaşkanının adı süleyman demirel, debriyaj solda, fren ortada, gaz sagda ve "o beybii beybi huu" diye giden şarkının adı beggin'. artık herkes kişisel aydınlanmasının temelini oluşturduguna göre umarım bir kişi bir mesajın 2. ve 3. anlamlarını da düşünerek mesaj atar (2. anlama örnek: ban yedin ve açıldı diye düşündüm) gibi. teşekkür ederim, iyi günler.
Bella Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 okuyunca aklıma geldi. bi kız şuan ki cumhurbaşkanını bilmiyodu.sormuştu geçen sene.böyle bi anımdır.
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Yeri gelmişken,o forumu yönetenlerin alayı gerizekalı. Yaşasın Rlk.
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 @deja üzgünüm dostum ben düz adamım. ilk anlamını düşünebiliyorum sadece. mesela sadece 1. cumhurbaşkanını biliyorum. tüm kız arkadaşlarım versin ama karım bakire olsun istiyorum. aklımda sadece bir şifre ve bir kullanıcı adı tutabildiğimden tüm hesaplarımın bilgileri aynıdır. össde de her dersten bir soru yaparak başarılı oldum. çünkü onları çok iyi yapmıştım. ayrıca forumlar(pardon düz adam olduğum için tek bir foruma takılıyorum), forum eğlence amaçlı kurulmuştur benim için, millete laf sokarım, laf yerim eğlenirim, gülerim. kimisi laf sokunca karşılık verir atışırız böyle. hayat ne tuhaf vapurlar filan...
Magnum Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Masquerade said: nasıl bi giftir yerabbi.
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 sen öyle şeyleri nerden biliyon lann D:
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Masquerade said: 2. nesil hababam sınıfında ayşeyi düdükleyip hamile bırakan şerefsiz değil mi lan bu.
yav Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 açıldı:S http://forum.paticik.com/read.php?62,4282100
Öne çıkan mesajlar