dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 afişler arasında tutarlılık yok.. 1.si taxi8 2.si sin city 3 olmuş sonuncusu feci tırt.. üni öğrencisi 3.sınıf ödevi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Az kaldı az. Deli gibi merak ediyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 fragmanını beğendim ben kenan yönetir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 bugun gittik izledim çok güzeldi.uğur yücel ve kenan döktürmüş harika oynamışlar filmde.ugur yucel aynı zamanda yönetmenliğinide yapmış.filmin eksisi berrak tuzunatac tı.çok kötü oynamış.ama çokta güzel kadınmış bu filmde anladım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 berrak tüzünağaç a laf yok pls. yok böyle bir güzellik. bugün gidicektim eşşekliğime geldi gitmedim. kesin gidicem ama bu filme kararlıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Dakika veremem tam net ama 25. dakka civarlarında heralde filmin sonunu çok rahat yazıyosun açıkçası konu bence hiç iyi değildi fakat oyunculuklara lafım yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 ugur yücel iyi çok iyi bir oyuncu ama senaryo yazmamalı bence. yani alacakaranlık adlı dizide de sanırım onun biraz payı vardı diye hatırlıyorum. orada da konu sınırlı kalmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Genel olarak iyi miydi yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Genel olarak iyi, gidilmeyecek bir film değil kesinlikle, ama harikalar da beklememek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 rubrubbakidibakbak said: ugur yücel iyi çok iyi bir oyuncu ama senaryo yazmamalı bence. yani alacakaranlık adlı dizide de sanırım onun biraz payı vardı diye hatırlıyorum. orada da konu sınırlı kalmıştı. senaryo ugur yucele ait degil diye biliorum ben baskasinin hikaye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asangel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 ejder kapanı diyince aklıma direk hannibalında içinde olduğu kızıl ejder filmi geldi hey gidi günler heyy 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 ejder burşli filmidir olm.. henibıl menibıl da neymiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asangel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 hannibalıda sıkıştırmışlar araya o zmnlar çok populerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 kasvetli bir seri cinayet filmi istiyorsanız gidebilirsiniz. başyapıt beklemeyin ama kesinlikle sürükleyici. arada güzel dokundurmalar da var. türk sinemasında standartların yükseldiğine bir işaret adeta. ve kenan epey iyi oynamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 mükemmel değildi ama iyiydi gayet 8/10 veririm şahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Ne yalan söyleyim ilk fragmanı görünce Türk işi Memories of Murder diye fazla beklentiye girdim. Senaryo ve oyunculuğa söyleyecek lafım yok ama karakter sayısı az ve pek iyi işlenmemiş. Ama gene de güzel film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Dün gittim. Gitmeseydim keşke diyorum sadece. Spoiler Film öncelikle bir uğur yücel filmi. Uğur yücel filmi dedigim zaman film karesinin %80ine kendisini koymuş. Film sürükleyici degil. Filmin son 20 dakika olan kısmında tüm gizem çözülüyor. Tüm film boyunca sadece yeni cinayet vakaları ile tanışıyoruz. Bunun haricinde cinayetlerin çözülmesine dair herhangi bir şey yok. Nejat işler, Berrak Tüzünataç, Ceyda Düvenci filmde oynuyor ya, aslında oynamıyor. Berrak ın hakkını yemeyelim. 1 sevişme sahnesi mevcut. Inanılmaz amerikan vari yapmaya çalışmışlar ama alaturka ögeleri de çıkarmamışlar. Kısaca olmamış. En kötüsü de Uğur Yücel oynadıgı karaktere tam manası ile bürünememiş. Karakterler yeterince iyi analiz edilmemiş ve çalışılmamış. Bu film insana yeni hiçbir şey sunmuyor. Buna oyunculukta dahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 rubrubbakidibakbak said: ugur yücel iyi çok iyi bir oyuncu ama senaryo yazmamalı bence. yani alacakaranlık adlı dizide de sanırım onun biraz payı vardı diye hatırlıyorum. orada da konu sınırlı kalmıştı. Film gerçek bir hikayeden alınmaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Barda'nın mantığıyla ve disipliniyle çekilseymiş keşke.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Beklediğimden çok daha iyiydi. Hakkaten TÜrk sinemasında standartların yükseldiğini gösteriyor. Oyunculuk iyiydi bence, hele ülkedeki normal oyunculuk seviyesi düşünülürse... Sadece senaryo tahmin edilebilir olmuş biraz... Ama bir nokta var ki çok önemli.Türk filmlerinin durgun sahnelerinin iğrenç kemanı yok. Müzikler çok başarılıydı. 8/10. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 kesinlikle gitmeyin. son derece kalitesiz, konusuz, kurgusuz bir film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 trailerı izledim, aksiyon falan ucusan arabalar guzel seyler bunlar tabi gormek istiyoruz bunları. lakin soylemeden edemiycem "punisher much?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 filmin ilk yarısı güzl ikinci yarısı kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Arkasokak said: kesinlikle gitmeyin. son derece kalitesiz, konusuz, kurgusuz bir film. çok mu kötü ya? ben gitmek istiyordum, uğur yücel epeydir bir iş yapmıyordu, güzel bir şeyler çıkartmıştır diye düşünüyordum. Filmin bütçe de baya kallaviydi efektleri falan becermişlerdir belki diye düşünüyordum ama olmamış mı? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar