senko Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 hadi madem bu kadar başlık felam açıldı cs clanı kuralım [Ptk] olsun adi da zuhahahah bu arada 4ün4ü 4ün2sine basar ehue :)[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 sana 3 ün 1 ini verelim? Çok kötü oldu[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 [Bu mesaj BabacumMostors tarafından 27 April 2003 01:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 eehuehu diye kurulan hiç bi clana iyi gözle bakmam valla :)[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 baymadınız mı olm hala su oyundan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 condition zero bi ciksin bakalim ondan sonra....[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Karpuz[=o=] yakıştımı?[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Bulursam CS HL baştan yükliicem heralde özlemişim, hem refleksler yerine gelir[hline]Speak to me now, and the world will crumble, Open the door, and the moon will fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 güzel olur :) bende gelirim walla :) [hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN® [Bu mesaj theKingpin tarafından 04 May 2003 12:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
someone Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 bende yükledim, kasmaya başlıyorum hadi hayırlısı [AoI]Sickness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 kurulursa hbr ım olsun walla ::)[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bono Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 said: someone, 04 May 2003 21:58 tarihinde demiş ki: bende yükledim, kasmaya başlıyorum hadi hayırlısı [AoI]Sickness sen eksik kal ya mehmet :P[hline]longlive... longlove... "face your fears" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 ibret olsun bkz: açılışında meymenet olmayan konular :-P[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chris Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 off off kahretsin elite ..[signature][hline]Iron Maiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peach_Riza Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 said: Valeron, 08 Haziran 2004 16:58 tarihinde demiş ki: ah ne oynardik eskidne . Dial up'lada olsa guzel oynardim . Şimdi dail up var gene yuklesem mi acaba ? bu orjnal cd 'key davasi ne Ya ? haklisin hiç bir seye giremiyorum :([signature][hline]Tum D'loethelere sevgilerle .... Mephisto D'loethe -Bitmeyen sarki istiyoruz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 said: BabacumMostors, 26 Nisan 2003 23:15 tarihinde demiş ki: sana 3 ün 1 ini verelim? Çok kötü oldu[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 [Bu mesaj BabacumMostors tarafından 27 April 2003 01:16 tarihinde değiştirilmiştir] katılıyorum :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... PaticikPET İSTİYORUZ Dojorel tavşan katilidir, zavallı Kedi adındaki el kadar tavşanı öldürdü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SADIST01 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Gerçek ise bende varım. SADIST: itina ile Hs verilir. ;)[signature][hline]Yazılarımın hepsi SADİST01 a.ş ne aitdir. İzin almadan kopyalayanlar hakkında hukuksal işleme başvurulacaktır. Başvuru için; İcq:236537112 (Anlayışınız için teşekkürler.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 HS'ye alıştırın beni, önümde kimse duramaz garanti ediyorum :) bir tek hs olayı eksik bende... ha, paticikte =o= klanı kurulmuştu bir ara, hatta NS'den ben sorumluydum, ama proje şu an rafa kalktı.. isterseniz, avaturkteki =o= klanına girebilirsiniz. Klan başında şu an Silphatos var.. Tabii ki istediğiniz oyunda =o= tagını kullanmanız serbesttir, paticiğin reklamını yapın, hoşumuza gider, ama daha önce silphatos ya da benle hatta Disappear ile konuşursanız çok daha hoşumuza gider. En azından avaturkteki klanda değilseniz, ya da daha önce paticikte klanın ilk zamanlarında klana başvuru yapmamışsanız vs vs, =o= tagını kullanmadan önce bize söylerseniz iyi olur.. Paticik klanından sorumlu olan Dis'tir, sözü ona bırakıyorum[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki: Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki: marduk gelicek hepimizi s.kecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 [=o=] actiydik bi ara kedinin izniyle ns ye bone cs ye ben bakiyodumda 1 yil onceydi ki zaten girmek isteyeni aliyoduk ole teste tabi tutmuyoduk =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 ben enemy territory oynuyorum o zaman ekleyim =o= diye varmı bi mahsuru? ha bide enemy territory klanı kurmayı düşünüyomusunuz?:)[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 e.t. oynayan kaç kişi var?[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki: Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki: marduk gelicek hepimizi s.kecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar