sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Liberalliği ile övünen Taraf gazetesi manken Tuğçe Kazaz'ın transparan giysisine astar yaparak bikiniyi yok etti, dekolteyi kapattı. Gazete manken kaza'ın mavi bikinisinin üzerini örten krem rengi şeffaf pareoyu kalınlaştırarak bikiniyi ve kaza'ın dekoltesini tamamen kapattı. resimler için tıklayınız: http://www.milliyet.com.tr/Yasam/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&KategoriID=15&ArticleID=1135531&Date=04.09.2009&b=Taraf%20bikiniyi%20yok%20etti neydi o, paşasının başbakanı mıydı? bu da sahibinin gazetesi oluyor herhalde. Ahmet Altan da iyi kıvırmış yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 tarafsa yalandan yapmıştır bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 evet yalan haberdir.kıyafeti sansürleyip okuyanda giyilen kıyafeti transparan olmadığı görüntüsü uyandırmıştır.gerçekten sapmadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Urgunta Wolfer Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 hahah "seksi fotoğrafları için tıklayınız" gazeteciliğinin eleştirisi anca bu kadar olur zaten. "neden fotoğraflar yeteri kadar seksi değil?". aydınlık diye bi dergi vardı tarafın finansörlerini falan açıklayacaktı belgeleriyle, ben aylardır onu bekliyorum. o zaman görürdük sahibini falan, iyi olurdu =) tamam canım, gazeteye seksi fotoğraf için bakanlar taraf okumasın zaten, ağır kaçar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 haha milliyet iyi vurmuş "liberalliğiyle övünen" ... Sizi gidi liboşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 sir, bırak çelik ayna muhabbetini de şu sansür içine sindi mi sinmedi mi onu söyle. ayrıca bikinisiz gazete okumak istesem başka seçenekler var, omagat, yoksa taraf o mecraya mı oynuyor artık?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 yoo içime sinmedi, ahmet altan da hata ettiklerini söylemiş zaten, ben ne diyim =) ama "liberalliğiyle övünen" falan çok boş laflar yani, doğan medyasından gelince komik duruyo. edit: bikinisiz gazete okumak istiyosan cumhuriyet de var. onlar da mı o mecraya oynuyo omagat o zaman tehlikenin farkına varamamışız fdsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Hiç şaşırtıcı değil.Gazeteyi okuyanların hatırı sayılır bir kesimi zaten İslamcı,gazetenin kadrosunda da epey İslamcı var.Tabi onlara göre herhangi bir siyasal İslam eleştirisi yapan direktman Kemalist,ulusalcı,Ergenekoncu,İslam düşmanı oluyor.Ayrıca şu dört sıfat da aynı manaya geliyor genelde onlar için,yani Kemalist isen aynı zamanda Ergenekoncu ve İslam düşmanısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 "içime sinmedi ama defend at all cost" diyorsun yani, "gerekirse diğerlerine de b.k atarız, farketmez". gazeteyi son kontrol edip baskıya sunan da sekretermiş zaten. uzay eriği var, yer misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 içime sinmedi, ama ahmet altanın açıklamasını da ikna edici buldum. açıkçası çok da önemsemedim, bikinili kız görmek hayat-memat meselesi değil benim için. sansürsüz bikini gösteren gazeteleri de laikliğin-rejimin teminatı olarak da göremiyorum, kusura bakmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 çok da övünülecek matah bişey değil ama başbakan bile bu konuya zamanında el attığı için (bkz: http://www.ensonhaber.com/Politika/109731/Erdogan:-Boy-boy-ciplak-resimlere-mudahale-mi-ettik.html ) mevzu ciddiyet arzediyor: Hayatımda almışlığım yoktur, en son ne zaman okudum bilmiyorum, buyrun cumhuriyet gazetesi http://www.habervitrini.com/haber.asp?id=78908 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 sir said: içime sinmedi, ama ahmet altanın açıklamasını da ikna edici buldum. ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 insanların tuğçe kazazın mayosunu görme hakkı ellerinden alınmış. Vay şeriatçı taraf. Bakın zaten ahmet altan da demişki "evet sansürledik , biz çıplak kadın fotosu yayınlamıyoruz gazetemizde". Adama bak hem sansürlüyor hem de üstüne evet yaptık , yapıyoruz diyor. LAN lan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 sg-1 yani kendin çalıp kendin oynuyosun ne diyim, devam et, epey sevindirik olmuşsun bozmiyim neşeni =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 bikinili kadin ne zamandan beri ciplak kadin oldu? hayir bisey gorunuyor olsa icim yanmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 zil takıp oynuyorum şu an özgürlükçü(!) gazetenin özgürlükçü(!) okurları sizi. mayo bikini meselesi değil ki olay, şurada şu sansürlü haberi savundunuz ya kısaca takke düştü kel göründü diyebiliriz sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 lan madem sansürlicen neden bikinili foto kullanıyosun, git giyiniğini bul onu koy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 tarafını belli etmek için yapmışlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 bugün bikiniyi sansürleyen sayfa sekreteri(!) yarın kimbilir neleri sansürler? ya da sansürledi de haberimiz yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 "bir çift memeye vatanımı satarım" diyen adamın gazetesinde kadın fotoğrafına sansür... olmaması lazım. tutarsızlık resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 sir said: hahah "seksi fotoğrafları için tıklayınız" gazeteciliğinin eleştirisi anca bu kadar olur zaten. "neden fotoğraflar yeteri kadar seksi değil?". Yanlış mı hatırlıyorum, sen değil miydin başka topiklerde "kaynağa değil yazılana bakın" gibi cümleler sarf eden? Şimdi burada "seksi foto gazeteciliği". Ha bir de eleştiriyi yanlış anlamışsın. Olay seksilikteki düşüş değil sansür eylemi. Örnekteki photoshop tekniği(!)nin başarısızlığı ayrı bir forum konusu olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Bende onu dicektim.Nasıl eski hayatını içine attıysa ;şuursuzca her bikinili kadını çıplak görmeye başlamış.O değil bundan ikna olan var hahahaah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 tatlısu liboşluğu bi yere kadar tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 beyler adamlar öldü galiba polis gelmeden kaçalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar