Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Taraf'ın Sansürlü Bikini Haberi

sg-1

Öne çıkan mesajlar

Liberalliği ile övünen Taraf gazetesi manken Tuğçe Kazaz'ın transparan giysisine astar yaparak bikiniyi yok etti, dekolteyi kapattı. Gazete manken kaza'ın mavi bikinisinin üzerini örten krem rengi şeffaf pareoyu kalınlaştırarak bikiniyi ve kaza'ın dekoltesini tamamen kapattı.

resimler için tıklayınız:
http://www.milliyet.com.tr/Yasam/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&KategoriID=15&ArticleID=1135531&Date=04.09.2009&b=Taraf%20bikiniyi%20yok%20etti

neydi o, paşasının başbakanı mıydı?
bu da sahibinin gazetesi oluyor herhalde.

Ahmet Altan da iyi kıvırmış yalnız.
Sosyal ağlarda paylaş

hahah "seksi fotoğrafları için tıklayınız" gazeteciliğinin eleştirisi anca bu kadar olur zaten. "neden fotoğraflar yeteri kadar seksi değil?".

aydınlık diye bi dergi vardı tarafın finansörlerini falan açıklayacaktı belgeleriyle, ben aylardır onu bekliyorum. o zaman görürdük sahibini falan, iyi olurdu =)

tamam canım, gazeteye seksi fotoğraf için bakanlar taraf okumasın zaten, ağır kaçar.
Sosyal ağlarda paylaş

yoo içime sinmedi, ahmet altan da hata ettiklerini söylemiş zaten, ben ne diyim =)

ama "liberalliğiyle övünen" falan çok boş laflar yani, doğan medyasından gelince komik duruyo.

edit: bikinisiz gazete okumak istiyosan cumhuriyet de var. onlar da mı o mecraya oynuyo omagat o zaman tehlikenin farkına varamamışız fdsd
Sosyal ağlarda paylaş

Hiç şaşırtıcı değil.Gazeteyi okuyanların hatırı sayılır bir kesimi zaten İslamcı,gazetenin kadrosunda da epey İslamcı var.Tabi onlara göre herhangi bir siyasal İslam eleştirisi yapan direktman Kemalist,ulusalcı,Ergenekoncu,İslam düşmanı oluyor.Ayrıca şu dört sıfat da aynı manaya geliyor genelde onlar için,yani Kemalist isen aynı zamanda Ergenekoncu ve İslam düşmanısın.
Sosyal ağlarda paylaş

içime sinmedi, ama ahmet altanın açıklamasını da ikna edici buldum. açıkçası çok da önemsemedim, bikinili kız görmek hayat-memat meselesi değil benim için. sansürsüz bikini gösteren gazeteleri de laikliğin-rejimin teminatı olarak da göremiyorum, kusura bakmayın.
Sosyal ağlarda paylaş

çok da övünülecek matah bişey değil ama
başbakan bile bu konuya zamanında el attığı için (bkz: http://www.ensonhaber.com/Politika/109731/Erdogan:-Boy-boy-ciplak-resimlere-mudahale-mi-ettik.html ) mevzu ciddiyet arzediyor:

Hayatımda almışlığım yoktur, en son ne zaman okudum bilmiyorum,
buyrun cumhuriyet gazetesi

http://www.habervitrini.com/haber.asp?id=78908
Sosyal ağlarda paylaş

insanların tuğçe kazazın mayosunu görme hakkı ellerinden alınmış. Vay şeriatçı taraf.

Bakın zaten ahmet altan da demişki "evet sansürledik , biz çıplak kadın fotosu yayınlamıyoruz gazetemizde".

Adama bak hem sansürlüyor hem de üstüne evet yaptık , yapıyoruz diyor. LAN lan..
Sosyal ağlarda paylaş

sir said:
hahah "seksi fotoğrafları için tıklayınız" gazeteciliğinin eleştirisi anca bu kadar olur zaten. "neden fotoğraflar yeteri kadar seksi değil?".

Yanlış mı hatırlıyorum, sen değil miydin başka topiklerde "kaynağa değil yazılana bakın" gibi cümleler sarf eden? Şimdi burada "seksi foto gazeteciliği". Ha bir de eleştiriyi yanlış anlamışsın. Olay seksilikteki düşüş değil sansür eylemi.

Örnekteki photoshop tekniği(!)nin başarısızlığı ayrı bir forum konusu olur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...