vivavale Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 hosgeldin petibör Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 pötibör de hakaret gibi sdfsfd. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BissQuit Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 petibör en kralıdır bisküvilerin :D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 o anlamda dememistim de neyse. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 ne anlamda didin söle bakam Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 BissQuit said: Hmm..onu bella ya sormustum sanırım..neden 90 lımısn dedi ve kaçtı millet kim 90 lı ne 90 ı derken niye sordugunu ve kime sordugunu gelip acıklasın lutfen :D kaçmadım,stajdaydım yoğundum bakamadım.kaçtı demiş ya sdf sana sordum,sana.90 lı mısın diye. çünkü 90lı izlenimi aldm yazış tarzından fln.eMoMsU.çok çirkin yazma öyle. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BissQuit Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 nasıL emomsu yazış taRzı bana bi söLeRmisiniz? türkçemde bi bozukLuk vaRsa söLe =) ben bi gRafikeR oLarak gözüme hoş geLmeyen harfLeRi gözüme hoş geLicek şekiLde yazıyoRum..emoLukLa ne aLakası war..? edit: ayRıca 87 Liyim!! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 sen grafiker olarak bunu hoş buluyorsan yapcak pek de birşey yok. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 atın bunu dışarı. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 BissQuit said: nasıL emomsu yazış taRzı bana bi söLeRmisiniz? türkçemde bi bozukLuk vaRsa söLe =) ben bi gRafikeR oLarak gözüme hoş geLmeyen harfLeRi gözüme hoş geLicek şekiLde yazıyoRum..emoLukLa ne aLakası war..? edit: ayRıca 87 Liyim!! aMA bÖYLe yAPAraK Benİ ÜZüyoRSun SerCAn. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BissQuit Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 barbu said: sen grafiker olarak bunu hoş buluyorsan yapcak pek de birşey yok. ben kendi gözüme hoş geLenden bahsediyoRum..senin gözünLe benim gözüm faRkLı kaRdeşim..senin zevkLeRine göRe haReket edemem.. bu kadaR basit küçük "R" ve küçük "L" harflerine kıLım vaRmı diceğiniz.. :D Fistan said: atın bunu dışarı. kimi atıyoRuz bu aRada dışaRı.. Bella said: BissQuit said: nasıL emomsu yazış taRzı bana bi söLeRmisiniz? türkçemde bi bozukLuk vaRsa söLe =) ben bi gRafikeR oLarak gözüme hoş geLmeyen harfLeRi gözüme hoş geLicek şekiLde yazıyoRum..emoLukLa ne aLakası war..? edit: ayRıca 87 Liyim!! aMA bÖYLe yAPAraK Benİ ÜZüyoRSun SerCAn. ama ben öyLe yapmıyoRum.. :D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 BissQuit said: nasıL emomsu yazış taRzı bana bi söLeRmisiniz? türkçemde bi bozukLuk vaRsa söLe =) ben bi gRafikeR oLarak gözüme hoş geLmeyen harfLeRi gözüme hoş geLicek şekiLde yazıyoRum..emoLukLa ne aLakası war..? edit: ayRıca 87 Liyim!! w ==> v ..=>... mi ayrı Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BissQuit Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 böLe söLeyenLere lafımız yok "mi" geneLde ayıRıRım :D "w" öyLe arada çıkaR sen bakma ona herkesin her kelimesini her cümlesini harfine kadar incelersek burda en son incelenmesi gereken insan olduğumu düşünüyorum.. :D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 :d Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 xD Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 alayina isyan! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Ow yee Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 zlm Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 adam iyi direniyo yanliz Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 BAN HIM! BAN HIM NOW! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BissQuit Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 dory said: alayina isyan! dorye dory :D:D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 TÜrkişçe yazın bro. Ne öle Amerikan özentisi gibi Bissquit. Velcome by the way. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BissQuit Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 efrasiyab ne broo :D o neyce? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 brooo brother demek kültürsüz insan. Hiç mi amerikan dizisi izlemedin, hiç mi American Pie özentisi olmadın. ne biçim Türk erkeğisin sen!:D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 efrasiyab ın anlamını sormuş. bro nun değil. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.