Chemical Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 iCharger 208b Charge current range: 0.05 – 20.0A Discharge current range: 0.05 – 20.0A Maximum charge power capacity: 350W @ input voltage > 18V Maximum discharge power capacity: 30W Maximum extern discharge power capacity: 600W @ 30V/20A Lithium (LiPo/LiIo/LiFe) battery cell count: 1 – 8 series (In non-balance mode, expand LiFe to 10s) NiCd/NiMH battery cell count: 1 – 25 series Pb battery cell count: 1 – 18 series (2 –36V) Log Files storage: 16Mbit (36 hours) PC Connect: USB port Weight: 420g 4. Şarj aletim, lütfen bu da bozulmasın çünkü çok güzel, o kadar geek hissediyorum ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 bu ne!!! voltran'ı mı şarj ediyorlar bunla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Evet bilgisayara USBden bağlayıp, firmware update yapıp, şarj-discharge grafiklerini log olarak alabiliyorsun, voltaj, akım, cihazın ve bataryanın sıcaklığı, iç resistans, bataryadaki her cell'in ayrı ayrı voltajlarını takip ediyor. Çok eylenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 bu döver senin aleti, http://urun.gittigidiyor.com/UNIVERSAL-BATARYA-SARJ-CIHAZI_W0QQidZZ19341008#aciklama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 seni beni şarj eder galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Silphatos o aleti bi matematikci hoca göstermişti bana bi saat üzerindeki rakamlı ayar şeysi ne diye ona bakıp anlam getirememiştik eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 telefonun şarj slotu QQ olmuştu, adam gibi servis de yok galiba (HTC telefon) yapamadılar geri geldi, bu dandik şey kurtardı valla çöpe gitmesini makinanın (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Senin telefondan pahalidir bu alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 bilader iki dakka ver de telefonu şarz edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 chemical strikes back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 eheh kargolarsan batarya charge - discharge- charge edip grafikleriylen beraber geri yollarım :b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Mesela bariz sçmış bir ni-mh batarya paketinin grafiği böyle oluyor. Bataryanın üzerinde, 8.4V 1600 mAh kapasite yazıyor, fakat en fazla 1163 mAh çekebilmişiz batarya 6.3V altına inmeden önce. Zaten 8.2V altına indikten sonra pek bi halta yaramıyor. Arkadaki titrek şey de batarya sıcaklığı da 1.0 Amper çektiğimiz için pek değişmemiş, hatta şarjdan çıktıktan sonra boşaltmaya başladığımız için soğumuş bile. Genelde bu kadar kolay olmuyor bataryaları ölçmek yani bu kadar arızalı batarya sırf arızalı olduğu ve böle şeyleri denemek için elimde tuttuğum için var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 serbest çağrışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 onu diyecektim bende iki kıskacı var. ölünün meme uçlarına bağlasan canlandırır heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Lol noldunu bulana şeker vercem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 regülatör lazım ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Regülatör AC-DC yeni bi power supply diyorsan lazım :( kaldırmadı şarj aletini 10 yıllık sözde 35 wattlık power supply eheh. 400 Wattlık, 24V AC-DC power supply arıyorum, konudan anlıyan varsa help plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Şuan powercom kullanıyorum ve memnunum ama benimkisi 1 senelik bir ürün.Doanım Haber forumlarından yeni ürünler hakkında daha çok bilgi bulabilirsin. Bana göre en iyi Türkçe kaynaklardan biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Kesintisiz güç kaynağı değil bana normal güç kaynağı lazım, powercom UPS değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 sanayi muhabbetini foruma taşıdı adam. tebrikler sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Ohyes, inputa bak 24V her türlü yük altında, eve kargosuyla 100 liralık power supply bide çin malı ebaydan aldım, türkiyede alsam 400 lira aletler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gandruel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 senko said: bu ne!!! voltran'ı mı şarj ediyorlar bunla? iyiymiş(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 neyki bu. neye yarıyo :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 kasap olan arkadasimin babasi inekleri bayiltip kesmek icin kullaniyodu bu aleti sonra gittigidiyorda inek kendisini baska bi kasapla aldatti diye, 1ytl den acik artirmaya cikardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar