Absolutely Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Şahsi fikrim DPS tankı her şekilde geçmeli.. Zaten geçiyo ancak fark biz tankların gözüne batmamalı bence.. Olaya birde Pure damage dealer class ların dier bir Damage dealer classtan fark yemelerini göze alarak bakalım.. Bkz>>Tüm classlar < BW-Sorc.. (dps de tabi başka birşey deil). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 1.3.2 içeriği midir bilmiyorum ama: said: The Renown System is under consideration as well as additional uses for all those tokens you're acquiring. Tokeninizi ona göre harcayın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 arcane said: Anlaşıldı. Senin derdin DPS'in tankı DPS'de geçmesi. sen biraz yanlış anlamışsın gibi geldi olayı:) samin demek istedigi tanka sacmasapan abilityler verip güçlerdirdik diye düşünüp bide dps classların dps lerinde artış yaparlarsa tank iice dibe vurur. benim gözümde tankın güçlenmesi demek ne cc abilityler ne de dps artışı. bana defans versinler kardeşim. tanksam beni güçlü kılacak şey bu. %55 block, %25 parry, 4k+ armor, 10500 hp ile gidip de bi we ye yem oluyorsam bu tanklık degil bence. (bana bu senin beceriksizligin demeyin tanıdıgım bi cok tankda var aynı sorun:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Sam'in mesajlarını meallerini yazabilecek kadar iyi anladım :) Ortada tank buffları dışında birşey yok. Verilen somut bilgilere odaklanalım. Tankların defansını arttırmak falan için otuz türlü şey yapılabilir de o örnekte sorun tanklarda değil WE'de. Bir düşmanınn DPS'ini 100% ekarte edecek staggerın ne kadar defans vereceğinin farkında değilseniz zaten yapılabilecek birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 disorient denen bir olay vardı wow'da ki en iyi senin bilmen lazım, aoe fışkıran bu oyunda orvr'de cidden kimsenin stagger'da yarım saniyeden fazla kalacağına inanıyor musun? ha tabii bir de immunity'e girecek, stun yerine geldiğine göre o kişi disarm/silence filan da yiyemez sonra, tam bomba. ortadaki somut bilgiler tanklara duel dışında işe yaramayacak cc kakalayıp dps'in dps'ini arttıracakları yönünde gayet, sevinmek için neden göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Kale rampasında kullanılırsa bozulur tabii. Tank olsam skirmishde, senaryoda misler gibi full duration döşerim. Bozan öbür oyunlarda nasıl muamele görüyorsa burada da aynısını görür. Duel dışında işe yaramayacak CC? Ehh... Ayrıca DPS'in DPS'i neyle artıyor bir zahmet benimle de paylaşın. Immunity mekaniğini henüz bilmiyoruz. Belli olsun, o zaman konuşuruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuzulee Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Kendi acimdan konusacak olursam, (marauder ve magus sahibiyim), benim dps'im 18 ila 450 (hayır arada rakam unutmadim) arasinda degisiyor, tanklarin bana vurdugu degerler 800-900 arasinda degisiyor. Evet, bence de dps'lerle tanklar arasindaki fark acilmamali, katiliyorum. cc yeteneklerinin mastery treelere verilmesi mantikli, ancak yeteneklerin dpslerden alinip tanklarda odaklanmasi sacma. Zaten cogunlukla kullanamiyorsun. Senin yoktan varolacak veya healerina saldiran bir dps'i engelleme sansin sadece ve sadece bu cc yetenekleri iken, (o da eger immune degilse) bu hareketler sacma. Ha şöyle olur, her bu tarz stun /disarm falan fesmekanin immunity timeri azalir, ama tekrar yapabilme suresi atiyorum 1-2 dakika olur, o zaman oyun kendine gelir, hem taktik isin icine girer hem de akilli oynayan kazanir. Onun disinda su anki hali ile CC'den sikayetci olmak bence sacma (belli karakterlerin 1e1'de ekstra guclu özellikler kazanmalari disinda) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 ya oyun zaten bitmiş neyi tartışıyoruz ki?:P naparlarsa yapsınlar daha oyunun dogrulabilecegini sanmıyorum. hele ki millet aiona kafa takmışken:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 o dandik uzak dogu oyunumu peh :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 aion pve ağrilikli. insanlar girip takilsin anlicaklar. warhammer expansion çikartip baya adam toplayabilir.tankları bilmem de black guard'ı adam etsinler gireyim oynayayim. sıkıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 kale rampasında kullanan kim, milletin devamlı aoe, dot, reaktif dmg fırtınası içinde yüzdüğünün farkında değilsin sanırım senaryolarda? neyse gelince yazarım artık. dps'in cc'leri kaldırılıyorsa elbette yerine bir kemik verecekler, haliyle daha fazla dps olur o da. stun yerine geldiğine göre immunity paylaşımında onun yerini alması kuvvetle muhtemel. cc'nin gücünü azaltma maksadıyla yapılan bir değişim nihayetinde, kendine has immunity'si olma ihtimali olmamasından daha az mantıken. marauder'a da daha 800-900 gibi bir rakam görmüş değilim, belki SM'in spirit dmg'si filan olur olsa olsa. aion'a gelince, pvp yapabilmek için önce 25 lvl almak gerekmesi gibi bir saçmalığı aoc'ta bile görmedim. pvpVE imiş hakikaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 patlar mı yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 aion zaten patlar da blizzard sürekli oyunu geliştirirken mythic in sürekli kendini ayağından vurması acıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuzulee Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Sam said: marauder'a da daha 800-900 gibi bir rakam görmüş değilim, belki SM'in spirit dmg'si filan olur olsa olsa. SM falan anlamam ben, 800 damage, 800 damagedir benim için. :D zealotuma 2k damage vurabilen iron breaker var isterseniz, ki ben marauder ile herhangi bir x class'a 1700 damage vuramadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 dps lerden cc leri alırlarsa sorcererler bitti gibi bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 ön saflarda zıplaya zıplaya 600k vuran sınıfa birşey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Asgard said: dps lerden cc leri alırlarsa sorcererler bitti gibi bişi Beni küçük Emrah fotoğrafı koymaya zorluyorsun :D Sorc/BW halen en fazla DPS potansiyeli olan kariyerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 arada, CC nedir acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 yok ben yeni uyandım sayılır forumda biraz dayak yiyip kendime geleyim diye söledim:D cc;crowd control yani stun-knockback-disarm gibi şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 server transfer açılabilirmi yakın zamanda ne dersiniz? eltharion ve k8p ölü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 elindekilerden de olmak istemiyorlarsa açmak zorundalar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 O ay sonunda Aion çıkınca, Mythic'in totosu başı oynamaya başlayınca belli olur. Bırakmış olup da subs'ı devam edenler veya son günlerini oynamakta olanlar var. Mythic neyine güveniyor bilmiyorum. Sunucu birleştirmek istedikleri an yapabilecekleri birşey. Asıl soru oyunu kurtarabilecek şeyleri yetiştirebilecekler mi... Bir mucize olsa, 1.3.2 yetişse yine yetmez, expansion detaylarını duyurmaları lazım. Ama adamlar duyurdukları şeylerin detaylarını da bilmiyorlar ki. CC sisteminin detayları, fortressların geleceği, yeni stat sistemi, career mechanic değişiklikleri halen netleşmedi. Duyurup da yapmadıklarını saymadım bile. Bazen bu adamlar çalışıyor mu diye düşünüyorum. Zaten hep orada burada promo peşindeler. Sormak lazım 10 günlük triala gelen onca kişiden kaçı devam etti... Şimdiye kadar durum iyi olmasa da hep bir pozitif yönelme vardı. Artık o da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 WAR'ın expansion çıkardığında, satıp satamayacağını açıkçası bilmiyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Sam said: aion'a gelince, pvp yapabilmek için önce 25 lvl almak gerekmesi gibi bir saçmalığı aoc'ta bile görmedim. pvpVE imiş hakikaten. Sam bence girip oynamadıgın yahut,bilmedigin oyun hakkında yorum yapma..lvl 27 chanter var open betada ve lvl 18-19 dan beri rvr-pvp yapyorum.Expi kastıgın zonelarda riftler acılıyor,karsı tarafın zonelarına, rahat bir bicimde kisk(res stone) koyup ortamı darma duman edebiliyorsun ki oldugundede kendı zonuna degil konulan kisk stona donuyorsun ve kaldıgın yerden devam ediyorsun.Hadi size kolay gelsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 eh zaten oynayanlardan duyduklarım (yukarıda yazdığım örnek gibi) nedeniyle zaten girip oynamayacağım, sana da kolay gelsin. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar