Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1.3.2

arcane

Öne çıkan mesajlar

Henüz yama notları yok ancak buradaki söyleşide güzel bilgiler var:

said:
We’ve made it easier to stay connected with your friends in-game, and this trend will continue as we introduce the apprenticeship/hireling system in 1.3.2. This new feature will allow players to play with their friends anywhere, regardless of Rank.

said:
1. Magus: Add Throwing Arm ability, like the Engineer has.
2. Black Guard: Add "Bodyguard" to mirror the Ironbreaker’s Oath Friend.
3. Marauder: Clone main hand weapon stats/dps to offhand weapon with a proc added based on Mutation.
4. Witch Elf: Change Kisses to match Bullets as long duration buffs that proc off finishers.
5. And more. Don’t worry Order you’ll get some love too. We’re just fleshing them out.

said:
t’s the most we could get done while making sure we retired stun out of the game and introduce stagger correctly to continue the positive changes we’ve be making since 1.3.0b on CC and AoE.

Bunun stunların kalkması değil de damage ile bozulması olduğuna dair bir yorum var.

- Fortressların campaignden ayrılması ve başka bir işlev görmeleri
- Keep difficulty system diye birşeyden bahsetmiş ancak Keep alanında daha iyi ödül dışında bir bilgi yok.
- Warlord ve King encounterların önceki PQ aşamaları gibi PvP süzgecinden geçirilmesi
- Underdog sistemi diye birşeyin sözü geçiyor. Bu sistem campaign'de bir şekilde iki taraf arasında uçurum oluşmasını engelleyecekmiş
Sosyal ağlarda paylaş

arcane said:

We've made it easier to stay connected with your friends in-game, and this trend will continue as we introduce the apprenticeship/hireling system in 1.3.2. This new feature will allow players to play with their friends anywhere, regardless of Rank.

bu patch geldikten sonra başlayım ben o zaman =P..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
anywhere, regardless of Rank.

diyor nasıl olacak acaba çok merak ettim. Level 1 karakter level 40 arkadaşıyla, istediği zone'da, istediği RvR lake'de oynayabilecek. 40'a mı bolsterlayacak sistem? Kafamda 300 tane soru doğurdu.

Valla ben birebir mirror'a, hatta mirror'a karşıyım. 20 tane unique class çok daha iyi bir deneyim sunardı. Bari birebir aynı özelliği vererek değil de aynı görevi gören ancak tıpatıp aynı olmayan şekilde mirrorlasalar. Böyle Slayer/Choppa, AM/Shaman gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Senaryolara sokulabileceğini sanmıyorum ama LOTD'e kesinlikle sokulur ki zaten summoning stone ile sokulabiliyor şu an ;)

Valla isterse 1 shot olsun, kenarda durur xpsini renownını alır, leveling uzun sürmez bence gayet iyi. Başka türlü insanları WAR oynamaya nasıl ikna edebilirlerdi bilemiyorum. Gelip de t1'de hüsrana uğrayıp terk eden birçok kişi gördüm.
Sosyal ağlarda paylaş

mardox said:

aprentice ve hireling olayı süper olmuş. zaten mesela t1de low levellar rank 8e çıkıyordu otomatik. benzer şeyin yüksek leveldaki oyuncular için gelmesi çok iyi.

bense tamamen karsiyim. bence sacmalik. adam kassin adam gibi, gelsin maksimuma. beraber oynamak istiyorlarsa acsinlar beraber bir karakter takilsinlar, yuksek olanin maininin tier'ina kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

Ne yeni bir oyun, ne çok şahane şeyler sunabilen bir oyun, ne de sunduğunu çalışan halde sunabilen bir oyun. Aion, Champions Online gibi yeni oyunlar kapıda. Böyle güzellikler yapmadıkları sürece kimse WAR'a başlayıp karakter kasmaz.

End game level 1'den başlamıyor, kimse kendini kandırmasın. Sadece level 1'den itibaren PvP ve PvP leveling mümkün. Itemını, abilitylerini tamamlamamış, taktik slotları açmamış karakterden kimseye hayır gelmez. End game 40'da başlıyor. Herhalde renown levelingin ne kadar uzun bir macera olduğunu anlatmaya gerek yok.
Sosyal ağlarda paylaş

end game falan beni ilgilendirmiyor da, daha önceki oynadigim oyunlardan da gordugum, hep "arkadasinizla oynayin kardes kardes ehueheh..." adi altinda yapilir bu hareketler, ama hic bir zaman oyle olmaz.
10 account acip bunu donusumlu oynayanlar, normalde bir ay suren kasma islemini bir gunde yapanlar, bu kasma isleminin yayilmasi sonucu dusuk tierlar icin onemli exp/renown kaynagi olan senaryo / oRvR'nin iyice azalmasi (kim ugrasir ki senaryoymus oRvR imis rank 40 herifle 1 gunde o donemi atlatiyorsan, hem de lök gibi oturarak) , guildlere gerekli karakterler icin ekstra account actirip onlari kastiranlar, etrafin surekli afk cöp karakterlerle dolmasi, accounttaki malzemeleri silenler, calanlar, kimin kimde oldugunun bilinmemesi vs...vs... zilyon tane begenmedigimiz olay.
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni bir dev diary CC değişiklikleri hakkında bilgi vermiş. Değişikliklerin 1.3.2 ile sınırlı olmayacağını not düşeyim.

"CC değişiklikleri:" said:

- AoE CC olan Morale 1'ler Morale 2 olacak.
- CC abilityler DPS'den tank arketiplerine kaydırılacak.
- Stun oyundan kaldırılıyor.
- Stagger geliyor. Stagger uzun süreli (9-12 saniye) ancak damage ile bozuluyor.
- Knockdown kaldırılmayacak.

Bu durumda ya stunlar yerine damage abilityler gelecek ya da süreleri 2-3 saniyeye düşürülüp knockdown'a çevrilecekler.

Hiçbirşey yapamadan ölme devri sona eriyor. Stagger ile daha kontrollü dövüşler mümkün olacak. (tu)(tu)
Sosyal ağlarda paylaş

arcane said:

Yeni bir dev diary CC değişiklikleri hakkında bilgi vermiş. Değişikliklerin 1.3.2 ile sınırlı olmayacağını not düşeyim.

"CC değişiklikleri:" said:

- AoE CC olan Morale 1'ler Morale 2 olacak.
- CC abilityler DPS'den tank arketiplerine kaydırılacak.
- Stun oyundan kaldırılıyor.
- Stagger geliyor. Stagger uzun süreli (9-12 saniye) ancak damage ile bozuluyor.
- Knockdown kaldırılmayacak.

Bu durumda ya stunlar yerine damage abilityler gelecek ya da süreleri 2-3 saniyeye düşürülüp knockdown'a çevrilecekler.

Hiçbirşey yapamadan ölme devri sona eriyor. Stagger ile daha kontrollü dövüşler mümkün olacak. (tu)(tu)

CC abilityler DPS'den tank arketiplerine kaydırılacak

şunu baştan akil edemediler mi?
Sosyal ağlarda paylaş

fuzulee said:
sacmalamazlar, insallah. gerci bu haberin kendisi bile sacmaladiklarini gosteriyor ama.

Neden?

Sam said:
eskiden olsa sevinirdim, şimdi üzüldüm. 1.3'ten beri moral cc kullanmıyorum, %90 immune yazıyor herkese. tankın cc yapma devri geride kaldı çoktan.

Immunitysi olan adama atman oyunun suçu mu? Stagger mekaniğine ve tankları CCcibaşı yapacağız açıklamasına rağmen nasıl tankın CC devri geride kaldı diyebiliyorsun anlamadım. Immunity olmasın, I WIN button'dan memnunduk mu demek istedin?
Sosyal ağlarda paylaş

immunity'si olmayan adam yok 1.3'ten beri, varsa zaten anında kaldırıyor snare-break vs ile. tankları cc'ci yapma hevesi laf, efektif olarak cc'nin oyunda kullanılabileceği bir yer kalmadı pratikte. şimdi oturup tankların her birine 100 tane cc ability verseler gene anlamı yok. 8 aydır en çok kullandığım moral ability'i kullanmayı tümden bıraktıysam herhalde keyiften değil.
Sosyal ağlarda paylaş

diyorum ki bütün cc'leri başkasına yığsınlar, tanklara verip de "bakın tankları şu kadar kuvvetlendirdik, şimdi dps'in dps'ini arttıracağız" demesinler, çünkü öyle yapmaya niyetlendikleri besbelli. cc'lerin hepsini AM'ye versinler hatta, neye bassan immune yazsın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...