Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Brujah Gamers ®

JinX

Öne çıkan mesajlar

7 sayfayı baştan sona okudum guild tanıtımınız tanıtma üslubunuz gayet hoş fakat aradan mighty gibi insanların çıkıp hakarete varan sözler sarfetmeleri yapılanmanızın kalitesi hakkında biraz şüpheye düşürdü desem yalan olmaz yanlış anlaşılmasın hiç kimse sizin yapılanmanızda şu sorunlar var yazdıklarınız kısmen veya tamamen yalan şu bahsettiğiniz oyunlarda ki oluşumlarınızda adaletli davrandığınızı görmedim saygıdan bahsediyorsunuz kendi aranızda saygıdan bihabersiniz tanık oldum yaşadım dememiş eğer böyle sorunlar varsa yaşayan gören bunlardan bahsederse bizimde düşüncelerimiz doğru bir şekilde şekillenmiş olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu yazılanların tarihlerıne bakarsan hepsi daha oyun bile açilmadan once ınsanların birbirleri ile bazen kantarın topuzunu kaçirarak bazen ölçülü atişmaları olarak değerlendiriyorum.Başkaları ne der ne yapar yazıklarını iddaaları sadece pati satirlarında değil oyun üzerinde ne kadar geçerlidir bilmiyorum bizler sadece oyun oynayıp eğlenmeye calişan insalarız :)
Sosyal ağlarda paylaş

Tekrar selam arkadaşlar... Brujah Gamers'ın Gorgos Server Pozisyonunu ve şu anki son durum aktivitesi hakkında kısaca bilgi geçmekte fayda var sanırım;

Brujah Gamers Gorgos Server'ında şu an itibarı ile toplamda "görünen" 100 Legion, tahmini real 75 Legion arasında 8. sırada ve yükselişini sürdürmektedir...

Hedefimiz bu ay içinde (ki 2-3 gün içinde 7. oluruz) ilk 5 ve yeni yılın ilk aylarında Gorgos Server Legion sıralamasında ilk 3'de yer almaktır...

Bunun yanısıra oyunun end game Boss'u Tahabata progress'imiz de hızla ilerlemektedir. Dark Poeta'da başarı derecenize göre açılan Tahabata için güncel başarı derecemiz C'dir... Umuyoruz ki kısa zaman içinde Tahabata fightlarına geçebileceğiz...

Tüm Aion oyuncularına başarılar ve iyi oyunlar

Brujah Legion
Legion Brigade General

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Aion EU Gorgos server'ında ilk Fortress'lar Brujah Legion ve Oyungezer Legion'u tarafından ardı ardına alındı

Dün gece ani bir kararla harekete geçen Brujah ve Oyungezer ekibi birlikte güzel bir başarıya daha imza attı... Önce Brujah Legion vulnerable (saldırıya açık) konuma geçen ve Elyos kontrolünde bulunan Seal's Eastern Fortress'ı ele geçirdi

Hemen ardından aynı anda vulnerable konuma geçen yine Elyos kontrolünde bulunan Seal's Western Fortress Oyungezer Legion tarafından ele geçirildi...

Brujah Legion ve Oyungezer Legion ekiplerinin bu başarılı ortak çalışması Gorgos server'ında ilk meyvelerini verdi... Emeği geçen oyunculara sevgiler

Tüm Aion oyuncularına başarılar

Not: Bunun yanısıra Brujah Legion yönetimi olarak yeni ve önemli kararlar almış bulunmaktayız, bu akşam geç saatlerde geçeceğimiz yeni uygulamanın detaylarını buradan ve tüm diğer "yazılı platformlardan" takib edebilirsiniz...

Brujah Brigade General
Sosyal ağlarda paylaş

Brujah Legion yönetimi olarak aldığımız yeni kararlar doğrultusunda Brujah Legion sayısal anlamda küçülme kararı almıştır...

Buna ek olarak bundan böyle 45 level altında oyuncu alımı yapılmayacağını da duyurmak isteriz...

Bu doğrultuda Bugün itibarı ile daha önce 71''e çektiğimiz Legion member sayımızı 50'ye kadar indirmiş bulunmaktayız...

Amacımız Legion yeter sayısını kısa zaman içerisinde 40'a kadar düşürmek, ileride de bu sayıyı " sadece kurallarımıza uyum sağlayabilecek oyuncular" ile korumak olacaktır

Bazı çevrelerin "ileride" Brujah kötü olduğu için adam kaybetti gibi saçma sapan laflarına maruz kalmamak için yukarıdaki SS'i eklemeyi uygun gördük... Oyuncuların isimleri "kişisel hakları" gereğince kapatılmıştır Toplamda "şimdilik" 21 kişi Legion'dan ihrac edilmiştir

Brujah Legion şu an itibarı ile son derece temiz ve elite bir yapıya kavuşmuştur... Darısı "diğer legionların" başına

Tüm Aion oyuncularına başarılar ve iyi oyunlar dileriz
Brujah Brigade General
Sosyal ağlarda paylaş

valla bu yeni haberden sonra lvl kasmak cok da onemli olmicaktir Aion icin..

haftasonlari boyunca cift XP kazanilacak onumuzdeki 3 haftasonu suresince.. ayrica dinlenme den dogan XP bonusu arttirilmis, soulhealer larinda ucretlerinde indirime gidilmis.. ;)

alt kasacaklarin dikkatine.. tabi bizim gibi tirmalayanlar icinde cok onemli..
:)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...