toggie Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 zaugna mı kurdu bunu kim kurmus lan. gerci VAY AK'dan sonra paticik'te alıstık boyle clanlara guildlere falan. Dyna'nın kurdugu g3nk en temiziydi herelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 benim sucum yok, üstüme gelmeyin. clan kurulmuyodu 100 kere denedik Paticiktir, Sendikadır. Ekmek sonra nası başardıysa kurmus, Yarrrak yazmış, o olmuş sanırım ahah. benim nickimde AnaninAmi değil. ama nicktir clan ismidir önemli değil.takmayın bunlara kafayı. ha önemli olan ne onu da bilmiyorum şimdi, gece baya güldük ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 ve fistani tassaga alarak ciddi aciklama yapmaya zorladiktan sonra gorevimi misyonumu tamamlamis oldum. asdfsfjag. Azmodai olarak ben de betadayim, ama sanirim GAY klanina girecem, o yuzden kusura bakmayin, YRK zor olur, ama yine de ekleyin beni flistlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Ben ekledim ama günlerdir hiç online görmedim. Boşuna eklemeyin bence :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 gencler ben oyunun varlıgını bu topic sayesinde farkettim şimdi nerden edinicem ne yapacam bi açıklayıverin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Ben de oynayabilir miyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 hepinize yer var gidin key alın gelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 2 acc'm var 8-) ben de oynayabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Hadi oyun çevirelim döner mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 key vermedi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Fistan said: Yarrrak clanına girmek için AnaninAmi'na whisp gönder AHHSHSAHSDAHDSHSAHASHSA ASESLI GULDUM LAN DSAFHfdahdsafh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 tl;dr: tırt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Kafaliyim,Yedim,Aldim gibi nicklerle bu clana uye olunmaz.. benim nick: mn Ole cenabet clana girmem ehue... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paticik pati sendika asdasd sdfsdf herşeyi denedik kurarken topic actık dayı clan kuramıyoruz diye isim kullanılıyodur dediler öylemi dedim YARRRAK yazdım. kullanılmıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
týpa Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 The_Delucian said: double yuh, hayatta gelmem ... boyle nick boyle klanmı olur yaw, umarım sakadır, LÜTFEN GEL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Gece paticik kanalındaki muhabbetlerde baya bir kopmuştum, clan ismini gördükten sonra iyice dağıldım. Desktekliyoruz, genç olmak güzel birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 abi ahahah yeni gördüm 3 r ile almışlar bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 terbiyesiz herifler şikayet ettim sizi banlanırsınız inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 dün gece clanin 3 neferi olarak 80+ dakka suren oyunumuzda galibiyeti aldık. gelmeyenler utansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 gece dediysem gunes dogudunda bitti oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 6 küsürde bitti yahu oyun, manyak mıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 bi de diğer iki kişi de klan neferi olur sanırım ahuah barbu, ben, custodem + arcane ve dralnu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 diğerlerini unuttum. ayıp ettim evet. burdan onlardan özür dilerken, onları göklere çıkartmayı kendime bir borç bilirim. ve evet. son derece seviyeli konuşmaların yaşandığı harkulade bir claniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Konuda "Vallahi gelmem" "İmkanı yok olmaz" diyen dingiller görüyorum, konu "Lütfen bize katılın" gibi bir mesaj verme amacı taşımıyor. Bilginize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 sus lan. sendikaci olduysan sayemde oldun. kabul gorduysen bu toplulukta, benim sayemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar