ohyeah Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 buğdaya alerjim oldugunu yeni öğrendim.. genel olarak internette çölayak hastalıgı vs ile ilgili bişiler buldum ancak aynı şeyler deil sanırım. genel olarak bu alerjiye ait vücutta çıkabilecek sorunlar yada en uç noktalar nelerdir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 doktora direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 doktorda kan aldırdıktan sonra çıktı. yarın arayacağım ve konusacam tabiki ancak genel olarak bi bilgisi olann varsa gece gece paranoyak halimden kurtarabilir beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 çok abartı bişiy olsaydı bugüne kadar fazlasıyla etkilenirdin. çünkü tanıdığım birinde var bu hastalık. içinde buğday olan hiçbişey yiyemiyor kesinlikle. anında etkileniyor. tabi doktora git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 olm biwsi olmaz 1 er buyuk pizza yiyen adamlariz olsaydi ourdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 benim de eniştemde var. çok dikkat ediyor onu biliyorum ama nasıl etkilendiğini tam olarak hatırlamıyorum. midesini bozuyor olabilir.sen araştır netten ya da doktora sormalısın.paranoya yapıcak birşey yok doktordan öğrenip ona göre besleneceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Aslında bunun belirtileri herkesde aynı deilmiş. Ben misal uzun yıllardır kiloluyum falan. Böle kilo veremiorum ama vücutta herşey iyi çalışıyor. Geçen hafta bi aile dostumuzun böle bi alerjisi ortaya çıkınca bende bi baktırayım dedim ve sonuc bu. Buğdaysız yaşam da ot gibi yaşamakmış yiyebileceklerime bakınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 olm yarim ekmek yok dusun hic bisi yarimekmek yiyemicen sucuk tost kofte durumde yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 oha cok ilgincmis benim neye alerjim var acaba ariya olabilir misal cok korkuyorum hic sokulmadim ari tarafindan olebilirim ffs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Bone aileni tanımasam içimde sana karşı farklı hisler olusurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 bu hastalıka yıllardır yaşayan bir tanıdığım var. 25-26 yaşında şu an. içinde buğday olan herhangi bir yiyeceği yememesi gerekiyor, bira dahil. eminim başlarda sıkıntı çekmiştir, ama kendisini tanıyor olduğum yaklaşık 10 yıllık süreç boyunca, bu rahatsızlığa tam bir uyum sağlamış olduğunu söyleyebilirim. genel yaşam kalitesinde herhangi bir eksiklik dikkatimi çekmedi, kilosu da gayet normal. diyete özen gösterildiğinde önemli bir sorun çıkmıyor bildiğim kadarıyla. geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 benim bi arkadaşımın ablasının kaç seneden sonra güneş kremine alerjisi çıkmıştı.27 yaşında falan bu sene öğrendi daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 çölyak'sa çok fena. inşallah değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 yok çölyak deil çok ilerki vadelerde o hastalık varmış . yarın ak-kara görecez artık.. korkuorum lan :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 kötü hastalıkmış ya. Yiyemeyeceklerimi düşündümde... Feci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Benim çikolataya,çileğe falan alerjim var ama yiyorum bakalim ne olucak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 bnm tozdu tuydu falan ole şeylere alerjim var. mesela annem yatağa vuruo tozdu tuydu kalkıo yataktan ben baslıorm hapsırmaya. en az 7 8 kere hapsırıorm en az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 ilk defa böyle bişey duydum yaa buğday lan bu. ekmeksiz yemekmi yenir abov korktum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 bu alerji denen illet insan doğduğunda default olarak geliyor mu yoksa daha sonradan kazanılan bir hastalık olabiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 sonradan kazanılabiliyor olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 hmm eger oyleyse su kadar yıldır bilmiyoduk yeni ogrendik falan garip.ya yeni cıkmışsa?hani ne bilim herkes oyle soyleyince ben de direk default geliyo sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Yeni öğrendik dememin nedeni bazı bireylerde farklı dışavurum gösteriyor. Bazılarında yediğinde çok fena kızarıklıklar çıkarken vücutta bazılarında aynen bendeki gibi senelerce farkedilmiyor. Yaptırdıgım testin bir tanesi ne kadar zamandır bu alerjiye sahibim onu anlamak içindi. Sonucu da senelerdir benleymiş meret. Ergenlik çağında metabolizmanın anasını ağlatıp, gerekli besinleri vücuda aldırmayarak devamlı kilo alımına sebep olmuş. Yarın yemeyeceklerimin listesini doktordan alıcam. Ne yiyebileceğimi merak ediorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 BonePART said: olm yarim ekmek yok dusun hic bisi yarimekmek yiyemicen sucuk tost kofte durumde yok belden aşşa vuruyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 polenlerine ise sadece, nefes darlığı olduğunda neden olduğunu anlarsın artık ya da olduysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 benimde elmaya var :( yenmesine bile tahamül edemiyorum.Küçükken ilk yerken yüzümde ilginc sivilce tarzı seyler cıkmıstı.Hayatımda max 7-8 tane yemisimdir :S Oha bugdayı düsündümde yazık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar