Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kız arkadaşım, tatil

Rakursi

Öne çıkan mesajlar

Azmodai said:

abi, adamin derdini bosverin de, ne berbat bi teknoloji lan bu.

privacy hede hodo yani. gerci takip ettigin tarafin da mutlaka imzasi falan gerekiyordur, ama yine de, nasil teknoloji abi bu.

bu mevzuyu kaçırdım da herkes niye bu kadar şaşırmış anlamadım. bu kış avea bas bas bedava olarak duyuruyordu bu hizmeti. artık paralı. siteden girip numara ekliyorsun, adama mesaj gidiyor, kabul ederse siteden harita üzerinde görebiliyosun direk yerini. bayadır var yani =p
Sosyal ağlarda paylaş

Önceki yalanlardan dolayı zor durum tabi ancak nerede olduğunu gösteren teknoloji falan ben istemem öyle birşeye sahip olmak, bu sefer çıldırırsın her saniye nerde acaba diye bakarsın, ve ne yaptığını merak edersin. Hatta wc'deyken bile "napıyor lan bu?" moduna girersin. Beyin haşlaması yaşarsın.
Sosyal ağlarda paylaş

ginaly said:

Optimum ilişkide biraz paranoyaklık ama biraz da güven lazım. Çünkü çok güven verirsen "ulan nasolsa bana güveniyo" diyip kız her haltı yiyebilir. Çok paranoyak davranırsan da kızın birey olma egosu yeterli derecede tatmin olmaz "eeh ayrılak lan" der.

Mademki ilişkide bu ikisi de lazım, ilişki fonksiyonunu bu ikisinin çarpımı olarak düşünebiliriz.

İlişkinin başında genelde güven düşük buna karşılık paranoya yüksektir. Zaman geçtikçe güven artar, dolaylı olarak paranoya da düşer. İlişki süresince öyle bir A noktası vardır ki fonksiyonu maksimize eder. Bu noktada güven ve paranoya birbirine eşittir. Yani hem güveneceksin, güvendiğin kadar da şüphen olacak.

Ama güven ve paranoya lineer bir şekilde hareket ederse görülüyorki ilişkide eninde sonunda bir A noktasına ulaşılıyor ve A noktasından sonra yüksek güven ve düşük paranoya ile ilişki devam ediyor. Ondan sonra da "ay 5 yıllık ilişkide de insan aldatır mı ayıp valla, vay orospu zilli" gibi durumlar ortaya çıkıyor.
Bu durumun yaşanmaması için gereken nedir? A noktasına ulaşma süresini uzatmak. Yani şu hale gelmesi lazım,

Bunun olması için de daha yavaş artan bir güven ve daha yavaş azalan bir paranoya gerekir. Eğer ki bu ilişkide A noktasını mükemmel derecede ileri taşımak istersek de A noktamızı sonsuzda oluşturmamız gerekir (Böylece ilişki sonsuza dek sürecektir). Bu durumda da lineer olmayan güven ve paranoya eğrileri gerekir. Şu şekilde,

Yani kız arkadaşınıza güveninizin arttığını hissettireceksiniz, aynı zamanda paranoyanızın azaldığını hissettireceksiniz, fakat bu işlemlerin hızı gitgide azalacak. Böylece kız hiçbir zaman "ay nasolsa bana güveniyo, sağa sola vereyim" diyemeyecek. Aynı zamanda "öf beni rahat bırak" da diyemeyecek çünkü görecek ki sizin paranoyanız her zaman (yavaşlayarak da olsa) azalıyor. Kız artık sonsuza kadar sizindir, afiyet olsun.

Aabi,

helal olsun

ne diyim
Sosyal ağlarda paylaş

Niye takıyosun abi ya bırak gidiceği varsa zaten gider bende bu mantığı anlamıyorum seviyosa zaten aldatmaz aldatırsada sevmiyodur güle güle çekersin. Sevmiyosa zaten zorla sevdiremezsin eee Sonuç Takmıycan hayatını yaşıycan dersenki lan sen hiçmi takmıyosun bende takıyodum bi zamanlarda bu olayı çözdükten sonra inanılmaz rahatım :D
Sosyal ağlarda paylaş

Rakursi said:

Yok aldatma tarzı birşey mümkün değil ailesiyle zaten, ki her saat başı mesaj atan, kavga edince köpeğin olurum diyen birinin aldatacağını sanmıyorum. Ama çok yalana alışmış. Sebebi de ben kızarım diyeymiş. Doğru söyledi de kızdık sanki.

kendini paranoyak kızı yalancı yapmışsın o zaman.
acıdım kıza yazık
Sosyal ağlarda paylaş

ya bence ön yargı ile yaklaşmayın. ayrıca ben kızın yalan söylediğini düşünmüyorum.

çünkü benimde başımda paranoyak birisi var.
uzun süredir beraber çalışıyoruz vs. ve aramızda 20 yaş var nerden baksan adam paranoyak(bu bi hastalık türü bence)
sırf bana karşı değil herkese karşı böyle.
biri bişey dese acaba yalanmı söyledi bıkbıkbık dolaşan biri.

ya adam işyerinden bi arkadaşın sitelerinden birine giriyo orada ''remote ip'' yazıyo. veryansın ediyo ofiste vay efendim onun evinin ip numarasını kullanarak onun interneti üstünden işlemler yapıyolarmış filan.
hadi bilmiyorum demiyo ama paranoya yaparak fikir yürütüyo bu olay üstünden. yok banka hesaplarım şunlar bunlar derken kafayı yiyo yanında kim varsa onada kafayı yedirtiyo.
sonra ofisten girdikte ip numarası ofisinkini gösterince heee filan oldu.

yani anlatmak istediğim böyle insanların yanında nasıl davrancağını bilmiyosun. cünkü osuruktan nem kapan tipler bunlar. şimdi burda kız aldatcak veya yalan söylicek olsa daha mantıklı bişey söylerdi bence.

ama arkadaş bilmediği bi mesafe hakkında izmirin bi ucu demiş patiden bi arkadaşta 1 saatlik mesafe demiş. hem bilmediği bişey hakkında yorum yaparak kız arkadaşını suçlamış hemde yalancı konumuna sokmuş.

bence bu konuyu açan arkadaş bi doktora gitsin.
bide merak ettiğim konu böyle paranoyalar yapıp karşınızdaki insana yalancı filan diyip sonra nasıl yüzüne bakıp sevgili gibi davranabiliyosunuz?
Sosyal ağlarda paylaş

Kız yalan söylüyor da çocuğun böyle bir kızla çıkıp paranayok hale gelmesi çok gereksiz olmuş ve sağlık konusunda ciddi problemleri de vardır bu arkadaşın ; doğrudur . Suçlu da ilan edeyim ; duygularıyla hareket eden çocuk .

bu arada sabahleyin kızartma yapmayın iğrenç kokuyor . Zaten yani bu ramazan hiç bir şey oruçluyken canımı çektirmedi ki iftarda abanalım anasını satim.
Sosyal ağlarda paylaş

yav said:

Devilmanta said:

kız arkadaşım 1 ay tatile gitti didime sabah 5 lere kadar eğlendide gıkımı çıkarmadım. sen ne paranoyak bi adammışsın...

oha ben hayatta müsade etmem böyle bişeye

abi kıza güvenir insan da çevreye güvenmez yani dsfg

çevresi hakkında dakika dakika rapor aldığımdan ve gerçekten kendisine güvendiğimden sorun olmadı çevre faktörü

Rakursi said:

Devilmanta said:

kız arkadaşım 1 ay tatile gitti didime sabah 5 lere kadar eğlendide gıkımı çıkarmadım. sen ne paranoyak bi adammışsın...

Ben paranoyak olabilirim de sen ne rahat adammışsın :)

Rahat olmayıp napıcaktım kendime hayatı dar edip yetinmeyip onunkinide mi daraltçaktım
bak geldi şimdi hala sorunsuz bi ilişkimiz var. Azcık rahat bırakıcaksın zaten sağa sola bakıyosa sen yokken o kızdan hayır gelmez.
Sosyal ağlarda paylaş

Böjeek said:

ya bence ön yargı ile yaklaşmayın. ayrıca ben kızın yalan söylediğini düşünmüyorum.

- eldeki veriler kızın yalan söylemediğine kanaat getirebilmek için son derece yetersiz.

çünkü benimde başımda paranoyak birisi var.
uzun süredir beraber çalışıyoruz vs. ve aramızda 20 yaş var nerden baksan adam paranoyak(bu bi hastalık türü bence)
sırf bana karşı değil herkese karşı böyle.
biri bişey dese acaba yalanmı söyledi bıkbıkbık dolaşan biri.

ya adam işyerinden bi arkadaşın sitelerinden birine giriyo orada ''remote ip'' yazıyo. veryansın ediyo ofiste vay efendim onun evinin ip numarasını kullanarak onun interneti üstünden işlemler yapıyolarmış filan.
hadi bilmiyorum demiyo ama paranoya yaparak fikir yürütüyo bu olay üstünden. yok banka hesaplarım şunlar bunlar derken kafayı yiyo yanında kim varsa onada kafayı yedirtiyo.
sonra ofisten girdikte ip numarası ofisinkini gösterince heee filan oldu.

yani anlatmak istediğim böyle insanların yanında nasıl davrancağını bilmiyosun. cünkü osuruktan nem kapan tipler bunlar. şimdi burda kız aldatcak veya yalan söylicek olsa daha mantıklı bişey söylerdi bence.

konuyu açan arkadaşı direk kendi yaşantın üzerinden saçma bi karakter ile özdeşleştirmişsin, ben de konu sahibinin bu derece abartı bi tip olabileceğine ihtimal vermiyorum.

ama arkadaş bilmediği bi mesafe hakkında izmirin bi ucu demiş patiden bi arkadaşta 1 saatlik mesafe demiş. hem bilmediği bişey hakkında yorum yaparak kız arkadaşını suçlamış hemde yalancı konumuna sokmuş.

dikkat edersen kendi düşüncesini söylemiş ama emin de olamayınca açmış konuyu. yani mesafeyi filan da vererek görüş istemiş bu mümkün müdür mantıklı mıdır olabilir mi bu mesafe ne kadar uzaktır birisi de çıkıp bir saatlik mesafe demiş. bi nevi görüş istemiş bir bilen çıkar diye

bence bu konuyu açan arkadaş bi doktora gitsin.
bide merak ettiğim konu böyle paranoyalar yapıp karşınızdaki insana yalancı filan diyip sonra nasıl yüzüne bakıp sevgili gibi davranabiliyosunuz?
karşıdaki insana yalancı diyip nasıl sevgili kalınır ? nasıl yüzüne bakılır mı ? e iyi de senin anne - baba - kardeş dediğin insanlar bile emin ol ki pek çok konuda yalan söylemiş, birbirleriyle ve senle tartışmışlardır. sonuçta bu da adı üstünde sevgili yalan da söylese, üzse de, kötü şeyler yapsa da sevilen, gönül verilen kişi ise tahammül edilir, hataları söylense de büyütülmez devam ettirilmeye çalışılır ilişki. bundan daha doğal ne olabilir ? sanki dünyada ilk yalanı arkadaşın sevgilisi söylemiş gibi davranıyorsun. profesyonel yardım almayı gerektirecek bi durum var ise biraz da bu yalan söyleme konusunu bu derece garipseyen kişi düşünmeli zira ya çok izole, asortik bi çevrede yaşıyor kimsenin asla yalan söylemediği ya da kıvırmasını yakalamadığı ya da dünyanın dosdoğru döndüğünü zannedecek kadar iyi niyetli (hadi saf demiyim)

p.s.: yanlış anlaşılmasın ben de doğruluk, dürüstlük piiys barış kardeşlik olmalı diyorum ama yalancı denilen biri ile sevgili kalanlara bu derece garipsediysen, aldatan, aldatılmaya göz yuman, bunu affeden hatta evli olup da buna rağmen boşanmayan, sırf seviyorum diye envai çeşit irrasyonel harekette bulunan kişi sayısı o kadar çok ki... bu garipsenecek bi nokta değil açıkçası. madem ki garipsenecek o halde hadi buyrun fabercem'e ne demeli ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...