Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şimdi benim böbrekler tehlikede mi

=)

Öne çıkan mesajlar

sesu said:

Oha sen saçma sapan insanlarla telefonda konuşmayı bırak bir de sırf kaşar gibi sesleri var diye sevişmeye falan gidiyorsun. Ben böyle kalitesizlik görmedim. Sokakta laf atanlarla otele de gidersin sen.

yazık...acıdım sana :)

fastreloader said:

sevgilimin haberi var demiş.

sevgilisinin biriyle yatmaya gittiğinden haberi var yani?

yatmaya falan gitmedim...telefonda duyduğum sesle yatmaya mı gidilir :D ben böbrekler tehlikede olabilir die topic actım yatmaya gidiom diye değil
Sosyal ağlarda paylaş

=) said:

sonuç olarak gittim gördüm milf imiş ne iş yaptığını sordum adını nerden tanıdığını vs sonra beni birdaha rahatsız etme dedim kalktım gittim =) böbrekler yerinde

oha ya. oha. çirkin miydi ki salladın hocam. milf işte mis gibi. ayrıntıları versene meraklandık, nereden tanıyormuş vb vb. KONUŞSANA LAN
Sosyal ağlarda paylaş

babamın işi dolayısıyla tanıyomuş onun yanında çalışıyomuş faydalanmaya çalışan biri işte ne istersen yaparım vs. acıdımda ama yapcak bişey yok hayat böyle...evet evli çocuğu bile var kendisi 32 yaşıdaymış 3 yaşında bir kızı var...acıdım valla gerçekten bi an şükrettim halime sonra kibar bi dille anlattım böyle böyle diye...kalktım gittim arkadaşlarımda gözetledi ben kalkınca üzülmüş oturmuş bi 20 dk daha falan ilginç bi tecrübeydi
Sosyal ağlarda paylaş

babamın işi dolayısıyla tanıyomuş onun yanında çalışıyomuş faydalanmaya çalışan biri işte ne istersen yaparım vs. acıdımda ama yapcak bişey yok hayat böyle...evet evli çocuğu bile var kendisi 32 yaşıdaymış 3 yaşında bir kızı var...acıdım valla gerçekten bi an şükrettim halime sonra kibar bi dille anlattım böyle böyle diye...kalktım gittim arkadaşlarımda gözetledi ben kalkınca üzülmüş oturmuş bi 20 dk daha falan ilginç bi tecrübeydi
Sosyal ağlarda paylaş

babada çalışıyormuş gündüzleri gayet mutlu bi aileleri varmış gibigördüm bu saatten sonra asla babamın çalıştığı yere gidemem aslında nasıl bir tavır almam gerektiğini bile bilmiyorum neebileyim karışık bi durum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...