mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 ee sonuç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
msýon Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Necro said: AHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHAHHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 sonuç olarak gittim gördüm milf imiş ne iş yaptığını sordum adını nerden tanıdığını vs sonra beni birdaha rahatsız etme dedim kalktım gittim =) böbrekler yerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 sesu said: Oha sen saçma sapan insanlarla telefonda konuşmayı bırak bir de sırf kaşar gibi sesleri var diye sevişmeye falan gidiyorsun. Ben böyle kalitesizlik görmedim. Sokakta laf atanlarla otele de gidersin sen. yazık...acıdım sana :) fastreloader said: sevgilimin haberi var demiş. sevgilisinin biriyle yatmaya gittiğinden haberi var yani? yatmaya falan gitmedim...telefonda duyduğum sesle yatmaya mı gidilir :D ben böbrekler tehlikede olabilir die topic actım yatmaya gidiom diye değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eulogy Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 =) said: sonuç olarak gittim gördüm milf imiş ne iş yaptığını sordum adını nerden tanıdığını vs sonra beni birdaha rahatsız etme dedim kalktım gittim =) böbrekler yerinde oha ya. oha. çirkin miydi ki salladın hocam. milf işte mis gibi. ayrıntıları versene meraklandık, nereden tanıyormuş vb vb. KONUŞSANA LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 OooOoOoOoO fake değildi yani? oha cidden evli olabilir o zaman bu arada muhtemelen annem ne manyak kadınlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 vay anasini, takip ediyoruz severek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 babamın işi dolayısıyla tanıyomuş onun yanında çalışıyomuş faydalanmaya çalışan biri işte ne istersen yaparım vs. acıdımda ama yapcak bişey yok hayat böyle...evet evli çocuğu bile var kendisi 32 yaşıdaymış 3 yaşında bir kızı var...acıdım valla gerçekten bi an şükrettim halime sonra kibar bi dille anlattım böyle böyle diye...kalktım gittim arkadaşlarımda gözetledi ben kalkınca üzülmüş oturmuş bi 20 dk daha falan ilginç bi tecrübeydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 babamın işi dolayısıyla tanıyomuş onun yanında çalışıyomuş faydalanmaya çalışan biri işte ne istersen yaparım vs. acıdımda ama yapcak bişey yok hayat böyle...evet evli çocuğu bile var kendisi 32 yaşıdaymış 3 yaşında bir kızı var...acıdım valla gerçekten bi an şükrettim halime sonra kibar bi dille anlattım böyle böyle diye...kalktım gittim arkadaşlarımda gözetledi ben kalkınca üzülmüş oturmuş bi 20 dk daha falan ilginç bi tecrübeydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 baba ne alemde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 babada çalışıyormuş gündüzleri gayet mutlu bi aileleri varmış gibigördüm bu saatten sonra asla babamın çalıştığı yere gidemem aslında nasıl bir tavır almam gerektiğini bile bilmiyorum neebileyim karışık bi durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 bizarre love triangle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 sen kaç yaşındasın ki? kadın 32 falan,merak ettim yaşını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 18 yaşındayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Oha. Cool story bro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 güzel olmuş , bi popo vererek herşeye ikna edebileceklerini sanıyor bu karılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Necro said: Oha. Cool story bro. idd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 izmirli milf hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 SUCK MY CHINESE BALLS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 http://img168.imageshack.us/img168/1999/alyen.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 babanın iş adresini gugıl örtte işaretle ve buraya koy. bi daha musallat olmaz sana başına hep iyi şeyler gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Oha böyle bir şeyi bana sevgilim yapsa sonrasında "oha yedim cidden seni puahhaha " diye eylenir sanırım. sdas.. Ama değilse böbrekler GG olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 mulgear6 said: Necro said: Oha. Cool story bro. idd idd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 dory said: mulgear6 said: Necro said: Oha. Cool story bro. idd idd idd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 BAK GÜNLER GEÇTİ ÖLDÜ MÜ ÇOCUK DİYE AÇTIK BAKTIK GENE. GİTTİM GÖRDÜM MİLF İMİŞ. YOK YEAA? BİZ DE YİDİK. İNTERNET ARAMA ÇUBUĞUNA MİLF HUNTARD DİYE YAZIYORSUNUZZ SONRA DA BURAYA YAZIYORSUNUZ. BUNDAN DA VERMİŞSİNDİR SEN. ARTİZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar