Razu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 dene belki ekmek çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 eşim anlıycak diyo sizin üst kattaki hatçe teyze olmasın? azmış falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Helcaraxe said: cougar bunlar cougar (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Lemurdur ooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 gitmemek ayıp olur.kaşarda olsa bir bayan çagırmış randevu vermiş.gitmemek saygısızlık olur :) şöyle birşey var.kızla yatarsan falan sora salça olabilir gibi bi izlenim bıraktı konusmalarında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 böbrekler gitti mi acaba uzun suredir ses soluk yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 sonuç ne oldu acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 bilmem ki merakla bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Red said: gitmemek ayıp olur.kaşarda olsa bir bayan çagırmış randevu vermiş.gitmemek saygısızlık olur :) he kadinin kocasina, adamin kendi kiz arkadasina hic ayip olmaz yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 sevgilin patiden bassa ya yeni bir pati baskın achivementı olur sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 gittin mi ne ettin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 ben öyle bir kadın var mı ondan bile supheliyim,bana sanki kekleme falan gibi geldi, =) gelince gorecez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 ayh farkettim de, bu tip topikler acilinca bütün forumun delikanlilari yaprak dökümü izlerken cekirdek citleyen birer koca kari oluyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Hiçte bile sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 vaniLLe said: ayh farkettim de, bu tip topikler acilinca bütün forumun delikanlilari yaprak dökümü izlerken cekirdek citleyen birer koca kari oluyolar. di mi di mi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 gitmessen gaysin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Stblack said: vaniLLe said: ayh farkettim de, bu tip topikler acilinca bütün forumun delikanlilari yaprak dökümü izlerken cekirdek citleyen birer koca kari oluyolar. di mi di mi:) ben kariyim dostum. ben yapabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starscream Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 ya hakketten birazdan suraya gidicem sevgilim beni kesicek bakalım nolucak diyip burdan saniye saniye takip edilen konular artmaya basladı. ayrı bölüm açılsın canlı canlı yanıp sönen fontla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 vaniLLe said: Stblack said: vaniLLe said: ayh farkettim de, bu tip topikler acilinca bütün forumun delikanlilari yaprak dökümü izlerken cekirdek citleyen birer koca kari oluyolar. di mi di mi:) ben kariyim dostum. ben yapabilirim. ben anlamadım ki zaten kim kız kim erkek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 O acc'ın sahibi erkekti artık kız kullanıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 boyle konular acılınca ben de kız arkadaslarıma devrediyorum accountumu onlar soruyolar benim sucum yok.valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 ee ne oldu.. adam böbrekleri bırakıp gelmesşn bir de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 happy end olmuş mudur acaba !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 kanımca kadın dediği şey travesti çıktı. Zaten alsancak denmiş, ordan anlamalıydık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 sesu said: Oha sen saçma sapan insanlarla telefonda konuşmayı bırak bir de sırf kaşar gibi sesleri var diye sevişmeye falan gidiyorsun. Ben böyle kalitesizlik görmedim. Sokakta laf atanlarla otele de gidersin sen. abi amma abartıyorsunuz adam "bi gideyim tavanlarda gezdiricem onu" falan demiş sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar