nedanko Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 ya 3750 maas alan olabilir orasini bilemem, aylik 10 bin dolar harclik alan bi zengin kizimiz vardi tvlerde.. sizler bunlarla ilgilenmeyin, Turkiye'nin gercekleri ile ilgilenin. Bab paraniz vs varsa 20 bin de alirsiniz, pazari etkilemez. Azmo dayinin soyledikleri dogru, yeni mezun adam 1500 e is bulsun opsun basina koysun.. 3-4 sene sonra 3750 ile olmaz cogunuza exceptional bi adamsaniz olur, yani yazilim i yiyip yutarsiniz, 3750 de olur 6750 de olur, ama exceptional adamin isi onlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 microsofta 1500 civari net maasla giren arkadasimw ar 4000 ne lan kim nerden aliyomus 800 lira maasla ise baslayan elektrik muhendisi arkadasimw argenelde muhendis maaslari 1500 civari basliyo oeh ya 4000 direk mezuna aciz bi firma sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Memurlar bile 2 küsür alıyor olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Azmodai said: 3750 alan yazilimci degilmis, proje gelistirme muduruymus yeni mezun arkadas. Batmis bi firma arkadasa 3750 lira verecem, 3 ayda bir de 7500 odeyecek. harbi iyimis ya o is... dedigim gibi ya inanilmaz torpiller, ya inanilmaz yalanlar.getiriyim maas bordrosunu sana.Meteksanda çalışan varsa yazsın buraya ne kadar alıyor.İşim gücüm yok yalan atcam burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 BonePART said: microsofta 1500 civari net maasla giren arkadasimw ar 4000 ne lan kim nerden aliyomus 800 lira maasla ise baslayan elektrik muhendisi arkadasimw argenelde muhendis maaslari 1500 civari basliyo oeh ya 4000 direk mezuna aciz bi firma sanirimya hocam nerden mezun olduguna bakıyor o biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 meteksan dediğin emrterde mi ne yolun yanında neredeyse her günb önünden geçtiğim bir yer. firmanın iç hacmine bağlı diğer etmenlere göre değişir de.. yani 4k para ödennen adamın firmaya getirisi aylık 250.000 $ gibib bir şey olmalı ki adama o para verilsin ya da sözleşmelidi proje bazlı girmiştir proje süresince o parayı alacaktır kaldı ki bu özelliklere sahip olabilmesi için okurken üzerine çalışmış olduğu konu olacak ki mezun olur olmaz alsınlar ha şu da var bundan 4 sene önce son sınıftayken ibm de staj yapan bir tanıdığım 2k gibi bir maaşla direk ibm de çalışmaya başlamıştı 1.5 sene sonra da daha yüksek bir ücretle turkcelle geçti bu adam da bilgisayar mühendisi.. aklıma da başka olur yol gelmiyor ama şu da var kriz ortamında herkes batacak diye vbir şey yok mesela krize rağmen sağlam kalmış bir firmaya teknik destek veren başka bir firma da krizden etkilenmeyeibliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Chewy said: BonePART said: ya hocam nerden mezun olduguna bakıyor o biraz. hayır conem nereden mezun olduğuna bakmıyor adama bakıyor, adamın yaptığı çalışmalara bakıyor :) olur mu lan her bilkent odtü bü mezununa "gel kardeşim sana 3k para+yol+ssk denmez ki lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 7 verirler bende. evt evet 7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 BabacumMostors said: Chewy said: BonePART said: ya hocam nerden mezun olduguna bakıyor o biraz. hayır conem nereden mezun olduğuna bakmıyor adama bakıyor, adamın yaptığı çalışmalara bakıyor :) olur mu lan her bilkent odtü bü mezununa "gel kardeşim sana 3k para+yol+ssk denmez ki lol kesinlikle. eskidendi öyle önce okula sonra adama bakmak. artık kesinlikle kendini nasıl geliştirdiğine ve karşıdakini etkilemene bağlı işler. okulun ise bunu kolaylaştırmada etkisi var sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 bir de yazilimci cok genel bir tabir. sonucta hangi platformu, dilleri kullaniyorsun o da onemli. bilkent mezunuysan onemli degil ama. direkt masanin altina geciyorlarmis o zaman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Ractamainus said: bir de yazilimci cok genel bir tabir. sonucta hangi platformu, dilleri kullaniyorsun o da onemli. bilkent mezunuysan onemli degil ama. direkt masanin altina geciyorlarmis o zaman.. qbasic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Asker dönüşü ilaç sektörüne giriyorum. 2.5k maaş veriyorlar pirim hariç. sfg Kendilerinin ödedikleri birde kredi kartı veriyorlar, kiranın da yarısını ödüyor adamlar. Öyle işte, yanlış sektörde çalışıyorsunuz gençler. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 ^^ ben böyle bir hapçı göndermedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 kaçak ilaç veya uyuşturucu sektörü mü ne o öyle maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Flameoffear said: Asker dönüşü ilaç sektörüne giriyorum. 2.5k maaş veriyorlar pirim hariç. sfg Kendilerinin ödedikleri birde kredi kartı veriyorlar, kiranın da yarısını ödüyor adamlar. Öyle işte, yanlış sektörde çalışıyorsunuz gençler. :D O maaşın yanında bir sürü sınav,dolusuyla konferans eğitim seminerlerine katılmak zorunda kalmiyacak misin?Bir de kota falan koymıyacaklar mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 hele birde hatunsan direk hoppa oynak kasar hatun olacaksin. bosver yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Necro said: O maaşın yanında bir sürü sınav,dolusuyla konferans eğitim seminerlerine katılmak zorunda kalmiyacak misin? kötü bişey mibu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 iş bulamayanların ekmek kapısı reprezantlık. yorucu iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 ben de başvuriim o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 bide o işin ömrü 35 yaşına kadar sonrasında eğer yukselemezsen müdür vs. olarak sen gidiyorsun yerıne gencler gelıyor babam doktor onlara gelenlerden biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Reprezantlık demedim ki ben. Ecza deposu. 1 ay eğitime gidiosun. O kadar. Müdürden torpilliyim sorun yok yani. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 BonePART said: microsofta 1500 civari net maasla giren arkadasimw ar 4000 ne lan kim nerden aliyomus 800 lira maasla ise baslayan elektrik muhendisi arkadasimw argenelde muhendis maaslari 1500 civari basliyo oeh ya 4000 direk mezuna aciz bi firma sanirimabi microsoft turkiye'den bahsediyorsan orada development donmuyor zaten ayak isi yapar orada calisan adam ki. benim sabanci mezunu arkadaslarim 2.5k -3k aliyor, devami nasil olayin bilmiyorum tabi nasil arttigini falan ama Garanti Teknoloji falan 3k ya yakin veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 konuşulan paralara bak pfiuuv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
msýon Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Fistan said: iş bulamayanların ekmek kapısı reprezantlık. yorucu iş. fistan abi hastayım şu karizmatik yorumlarına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 türkiyede bu kadar çok bilgisayar mühendisi varken maaşlar düşüyor haliyle. ama bankalarda iyi oluyor maaşlar. merkez bankasında filan yeni girene 3bin net veriliyor yanlış hatırlamıyorsam. ama onlarda da yönetmeliklerinde bilgisayar mühendisi dışında kimseyi almama var torpili biyere kadar engellemek için. aynı şekilde istanbulda da işbankasını biliyorum 1. elden maaşının çok iyi olduğunu. diğer bankaları sadece duyum ama aşağı yukarı aynı bunun dışında mühendis olmayanlara çok yüsek maaş verildiğini görmedim de duymadım da (torpil filan yoksa). ha kendini kanıtlamıssındır süpersindir orası ayrı, çok sık rastlanan birşey değil o, genelde de şirketler öyle super adamlara ihtiyaç duymaz güvenlik/yazılım vs. değilse sektör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar