calimero Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 ayrıca o zaman keşke her ırktan bi adminimiz olsa diye düşünmeden de edemiyor insan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paticik forum degil, bildigin buyuk capli troll lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 tablet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Nefr said: yaptirimlar genelde kisilere gore degil ama durumlara gore isleyebiliyor evet, insiyatif diyoruz adina halk arasinda Nefr said: daha once 86974 kere soylenmis oldugu gibi, paticik forumlari demokrasinin besigi degildir. Nefr said: ancak eger butun cabalarimiza ragmen tarafsiz olamadigimiza, yaptirimlarin keyfi olduguna inaniyorsaniz veya size haksizlik edildigi kanisindaysaniz; internet dipsiz kuyu. basin cikis linkine, kalin saglicakla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 di said: Paticik forum degil, bildigin buyuk capli troll lan. xD malesef yozlaşıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 zamanında küfür dolu bi başlığı da vardı Dynun'un "paticik.com" bölümüne :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 oha ne vardı lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 hayır baktım baya bol keseden atmışsınız. şurda 7k mesaj atmışım, 10 tanesinde birine küfür etmiş olayım aleni, gelin banlayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Ben anlamadim ki kimin annesine ne dedin ? sipeyskeyk ile mi alakaliydi olay ? monkiy degil keyk'mis pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 kermite tesekkuru borc bilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Nefr pardon abi, bir şey yazmak istiyorum buraya. Dinan'ın ettiği "küfürün" kısaltılmış halinden görüp görüp günde kafadan 5-6 tane mesaj siliyorum/bazen editliyorum. İstiyorsanız her diyeni banlatayım gene başlarda ilk mod olduğumdaki gibi çatır çatır, bana hiç fark etmez. Dinan'ın mesajını reportlamama sebebim de oydu. Kaldı ki reportlasam bile banlanmayacağını adım gibi biliyorum çünkü Dinan'ın zamanında modluk falan yapmış olmasının yanında üye olduğu günden beri bir tane sakat mesajını görmedim, habire kısaltılmışı yazılan bir küfrün açılmış halini yazdı diye de banlanması mantıklı değil o yüzden. Ha dersiniz ben banlandım o banlanmadı, o zaman Nefr'in de dediği gibi kermit'in mesajındaki durum (o da Nefr'i alıntılamış gerçi). Benim de elimden gelen bir şey yok takdir edersiniz ki, reportlamam da bir yere kadar fark ediyor. Malumuzu şikayetleri adminler de görmekte ayna gibi. Ben sallamasam Nefr sallar, fizban sallar, ohooo. Geri kitleyeyim de sopa yemeyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar