Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2002 melepa ciciler. yine arşiv mıncıklıyodum da, bi tane hatıra yazısı buldum, eğlencelik. eh bu aralar yine pek hastasıyım anathema'nın, o bakımdan yeri de gelmiş sayılır. bunu yazdığımda non serviam'ın organize edeceği bir partiye anathema'nın katılacağı belli olmuştu, ordan çağrışım yapmış da yazmışım. non serviam, 18. sayı, "günnükçüm" köşesi. enjoy! --------------------- Günnükçüm: Anathema --------------------- p.s. sleepless'i çalmadılar :( p.s.2. konseri süper bir yerden seyrettim :) [Bu mesaj ghaldszar tarafından 04 November 2003 08:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2002 süfer yazı, yani hikaye gibi ama okumak eğlenceli gelio insana, anlatım tarzına hastayım kısa ;) p.s: ismin yazıo bi yerde düzelt istersen[hline]5. aşamaya gelene kadar, ayıya dayı diyecen...bu kadar ! -Meph Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2002 üwe, editleyemiyom. modlaaaar!!! yetişiiinnn!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2002 sonunda büyük giz çözüldü ema'nın ismini öğrendim ya artık ölsemde gam yemem!!(eee şey...şaka yani şaka!!) *!Kafasına gelecek terliklerden sakınır* Sululuk bi yana , okuması gerçekten zevkli ve hoş olmuş.Tebrükler.Yazar olmayı düşündünmü?(bu arada bir heavy ve nu metalci olaraktan "yeni nesil metalci"diye adlandırdığın grup benim gibiler oluyor galiba...öylemi??dah önce hiç anathema dinlemedim...dinlesemmi acaba?))[hline]24-Hour Free Geyiking.Everywhere,Everytime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bishop_ Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2002 ablam sağolsun dolu nenserviam var senin yazılarında var baya[hline]"Desideratus Fatum" "Desideratus Bellum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2002 said: PUMA, 23 Temmuz 2002 11:49 tarihinde demiş ki: sonunda büyük giz çözüldü ema'nın ismini öğrendim ya artık ölsemde gam yemem!!(eee şey...şaka yani şaka!!) *!Kafasına gelecek terliklerden sakınır* Sululuk bi yana , okuması gerçekten zevkli ve hoş olmuş.Tebrükler.Yazar olmayı düşündünmü?(bu arada bir heavy ve nu metalci olaraktan "yeni nesil metalci"diye adlandırdığın grup benim gibiler oluyor galiba...öylemi??dah önce hiç anathema dinlemedim...dinlesemmi acaba?))[hline]24-Hour Free Geyiking.Everywhere,Everytime. bence hic vakit kaybetmeden dinle. gerci adamlar metalin arabeski ama olsun harika süper efsane konser mütisti bi daha gelsinlre gecen gun ruyamda gordum geliceklerini.hatta afisleri ben dagitiyodum ;)[hline]Ferencz Bathory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2002 oy oy yaf senin yazar olma zamanın gelmedi mi hala? :P hani demişsin ya orada büyüyünce yazar olacam die ;) büyümedin ama di mi doru yaf, 14f ist altı üstü[hline]Myles `Kwama` Peak, level 39 -drunken- martial artiz of rubi-ka 1 clans Demarcus `Soth` Cradddock, level 64 -drunken- engineer of rubi-ka 1 clans CLANS: YOUR FUTURE, YOU DECIDE ( o)(o ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2002 Emaleth abla gunluk tutmana hayran kaldim Adini kacirdim heralde ya ad coktan editlediler, nede sakliyon kendini? :( Nesse, senin gunlugun roman diye cikar valla yakinda ehe[hline]Tescilli kender ve deli. Ters kolu gömlek modacısı Hipermanyak, ultrapsikopat Ve daha nicesi... ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 şimdi diyceksiniz ki bu eski başlığı neden up ladın. tam okuycaktım ki açılmıyo. emaleth bu yazıyı hasır altımı yaptın yoksa :) ?[hline] ...Me DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Numb, 02 November 2003 16:19 tarihinde demiş ki: evet boyama kitabın varsa onu alıyım lütfen. tüm dünyayı maviye boyamak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 said: Numb, 04 November 2003 02:04 tarihinde demiş ki: şimdi diyceksiniz ki bu eski başlığı neden up ladın. tam okuycaktım ki açılmıyo. emaleth bu yazıyı hasır altımı yaptın yoksa :) Bizim buralarda öyle hasıl altı felan olmaz. Hele öyle Emaleth yazıları hayatta olmaz. Zaten yalvara yakara binbir güçlüklerle alıyoruz o yazıları, sonuçtada unique item muamelesi yapıyoruz. Öyle hasır altı felan ettirmeyiz anlıyacağın. Sadece ufak bir link problemi olmuş düzelttik. Şimdi rahat rahat girip okuyabilirsin. said: Volfied, 25 July 2002 09:29 tarihinde demiş ki: Emaleth abla gunluk tutmana hayran kaldim Nesse, senin gunlugun roman diye cikar valla yakinda ehe ^_^ Emaleth Jones Diary ;) Hele bir büyüsün de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 ben bunu ilk yayınladığında okumuştum hastası olmuştum bi daha okudum bi daha hastası oldum, *! Mental note :: GElecek yaz festivale gelecek gruplardan emanın sevdikleri öğrenilecek davetiye yollanacak *[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar hosted by Profocio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 ehe anathema dinlerken arama yaptım, bu çıktı. ap ayol ap, hey gidi günler... said: ....derken grup sahneye duhul oldu. Cart diye giriverdiler, Darren Baba tüm heybetiyle karşımda duruyo... Valla neler hissettim pek hatırlamıyorum, hem aradan zaman geçti, hem ben bunağım, hem de şoka girmiştim! Şöyle diyim, ortama annem, dayım ve yengemle girip karizma tarihimde yeni bir sayfa açtığımı bile unutmuşum o an... Ama belli bir zaman geçtikten sonra annem yanıma gelip headbang yapınca hemen hatırladım!!! “Anne yapma!” “Neden yapmiim, bak herkes yapıyo, hadi sen de yap...” Böhüüüü... Bittim ben, alın bu birayı elimden, süt verin bana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 ema apla bu yazin sayesinde beni anathemaya baslattin valla o zamanda hayraninmisim, simdide hayraninim hehe *!ema sudur, ema budur diyerek emayi utandirir*[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Ama once bu foruma baktim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar